Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(NERA @ 2012 03 14, 15:08)
Nu ką, koncentruoto galvijų mėšlo nupirkta, biohumuso užsakyta. Einu žaibolaidžio ieškoti g.gif Dabar galvoju kur tų gerai šikančių sliekų užsiveisti g.gif

oho.. va cia tai rimtas poziuris i reikala bigsmile.gif thumbup.gif O pomidoru per tuos rupescius nepamirsot pasiset? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 14, 14:59)
dar turiu off topic......
jei istiseliai chilli daigiukai pradeda leist shakneles nuo stiebo, ar galima imt ir nugnybt stieba persodinant? ta prasme ar sugebes is tu naujai leidziamu shakneliu suformuoti naujas stiprias? g.gif

off topinu... o kuriems biesams tau gnybt? taigi sodink giliau tą tyseną ir kvit. Na, bet jei netyčia nugnybsi, tai išleis ir naujas šakneles, bet apie tris savaites gaivaliosis, reiks po celofanais, stiklinaitėm laikyt, vėdint... bereikalinga klapačka irnesakyk.gif
Atsakyti
Ex, gal butum tokia maloni ir uzsuktum i papriku tema?.. as irgi turiu klausima panasia tema, bet paskui vel sakysi, kad nebesupranti, kurioj temoj plavineji ax.gif
Atsakyti
Dabar turiu klausimuka, ant mano vieno Betaliuxo nukrito tie pirmieji lapeliai. Tikru jau 6. Tai cia nieko tokio g.gif ? Jauciu laikas ji kazkur i didesni inda sodinti? Dezes dar neturiu, kazkaip nemaniau, kad taip greit prireiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 16:16)
off topinu... o kuriems biesams tau gnybt? taigi sodink giliau tą tyseną ir kvit. Na, bet jei netyčia nugnybsi, tai išleis ir naujas šakneles, bet apie tris savaites gaivaliosis, reiks po celofanais, stiklinaitėm laikyt, vėdint... bereikalinga klapačka irnesakyk.gif

aciu, zinoma, bet mano tysenom tada reik vazonai kad bent pusmetrinio aukscio butu lotuliukas.gif doh.gif
nebent reik stieba bishki susukta sodint g.gif

saintlina, offtopink - nesijausiu viena i tyrus nupjovus, dviese bus drasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 16:02)
visgi manau, kad nuo salcio. Neris ir pati raso, kad saltoka ant tos palanges.
Jei ilgai sals, tai daigeliai skurs. O tai, manau, gali ir atsiliepti busimam augimui.

o as manau, kad ne nuo salcio, pas mane apie puse daugeliu su violetiniais/melsvais koteliais, puse baltais, siluma pasmane nekrenta zemiau 23 laipsniu, dienom ir vakarais buna net 25 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 14, 15:32)
Dabar turiu klausimuka, ant mano vieno Betaliuxo nukrito tie pirmieji lapeliai. Tikru jau 6. Tai cia nieko tokio  g.gif ?

tikrai nieko tokio. Taip ir turi buti smile.gif
Jei mazas indelis, reiktu erdvesnio.
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 14, 15:38)
o as manau, kad ne nuo salcio, pas mane apie puse daugeliu su violetiniais/melsvais koteliais, puse baltais, siluma pasmane nekrenta zemiau 23 laipsniu, dienom ir vakarais buna net 25 rolleyes.gif

negaliu gincytis del jusiskiu, jei pas jus silta.
Bet Neris rase "Tikriausiai jiems šalta, vėjas per langus kiaurai laksto", o nuo salcio pomidoru koteliai tikrai melynuoja. Galu gale nesudetinga patikrint, tiesiog nakciai pernest kur silciau ir paziuret, ar pasikeis spalva.Ir viskas bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 15:44)
tikrai nieko tokio. Taip ir turi buti  smile.gif
Jei mazas indelis, reiktu erdvesnio.

jo man irgi atrodo kad jam ten jau per anksta. 16d. kelsiu ji i 3l bambali ir dar pratempsim.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 14, 16:38)
o as manau, kad ne nuo salcio, pas mane apie puse daugeliu su violetiniais/melsvais koteliais

Teisingai.
Pažiūrėkit į daigelius, kurie tamsoje ištįso - jų koteliai balti, o dabar pažiūrėkit į tuos, kurie išlindo šviesoje - nei vieno nerasit pabalusio, visų spalva, tai į ružavumą, tai į melsvumą.. nu tai natūralu, nieko jie ten nesušalo, ožkos jūs.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 14, 15:38)

nius, kad ne visai taip. Tokie pat požymiai būna, 1. kai daigai atsiduria per žemoje temperatūroje, nesugeba pasisavint fosforo ir 2. kai substrato pH netinkamas ir taip pat negali pasisavinti fosforo.

Ai, arba fosforo išvis trūksta, kaip manuoju atveju, nes laukiu, kada daigai išleis tikruosius lapelius ir laikinai auga kokosų plaušuose ir drožlėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 kovo 2012 - 16:16
QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 16:50)
Teisingai.
Pažiūrėkit į daigelius, kurie tamsoje ištįso - jų koteliai balti, o dabar pažiūrėkit į tuos, kurie išlindo šviesoje - nei vieno nerasit pabalusio, visų spalva, tai į ružavumą, tai į melsvumą.. nu tai natūralu, nieko jie ten nesušalo, ožkos jūs.. irnesakyk.gif

Gal ir jūsų tiesa smile.gif Pirmieji pasirodė delfinai, galvojau tokie turi būti. tai dabar pusė daigelių ir kabliukų mėlynų ir yra keletas kitos rūšies baltų. Bet vistik manau šalčio pagavo, nes man pačiai šalta prie lango sėdėti, gali vėjas išpūsti.
Papildyta:
Dar reiks nakčiai padėti kur šilčiau ir bus aišku, kas su jais darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neris: 14 kovo 2012 - 16:19
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 16:12)
nius, kad ne visai taip. Tokie pat požymiai būna, 1. kai daigai atsiduria per žemoje temperatūroje, nesugeba pasisavint fosforo ir 2. kai substrato pH netinkamas ir taip pat negali pasisavinti fosforo.

grizus iskart eisiu ziuret, kaip ten pas mane su fosforo isisavinimu reikalai smile.gif

Ale gudrumas tos Gaudviles.. visad taip moksliskai, kaip is enciklopediniu lentyneliu istraukti atsakymai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 15:50)
visų spalva, tai į ružavumą, tai į melsvumą.. nu tai natūralu, nieko jie ten nesušalo, ožkos jūs.. irnesakyk.gif

man siandien pasigincyt norisi, meeee biggrin.gif Siek tiek i ruzavuma, i melsvuma - sutinku. Bet nuo salcio jie kur kas ryskiau pamelsta. Ai, pas tave ten visad silta, turbut nesi nei macius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 kovo 2012 - 16:30