Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

biggrin.gif niu tai kai kuriems tada jo trūksta...reik žuvies duot biggrin.gif
o rimtai , tai jei bus kiek šilčiau , dar greičiau stiebsis...o kitur aš tai ir neturiu kur padėt...alia ne visi tokie spalvoti...ant tos pačios palangės yra ir žalių...bet vėlgi , skirtingos rūšys , matyt skirtingai reaguoja...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 17:34)
man siandien pasigincyt norisi

tai aš nieko prieš biggrin.gif
tik niekaip nesuprantu tada, ko tie daigeliai jau iškart mėlynus kabliukus pradėjo kišt g.gif sušalo prie +20? blink.gif ar sėklas reikėjo sėt į silkės akiduobes, kad kabliukai su fosforu gimtų?.. a?

Turiu pastebėt, kad skirtingos veislės, skirtingai ir mėlynuoja. Delfin'ų kotukai gerokai mėlynesni, nei, pvz. Florenzijos, Corazonai - švelniai ružavi... nu, pas mane nei vieno kotuko nėra balto kaip pieno, nors kambaryje +20, +22C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 14 kovo 2012 - 17:13
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 13:53)
aisku, tinkama. Paziurek, kaip saule blizgina uz lango. O dar ir laiko turi, ir nuotaika kaip tik tam reikalui  mirksiukas.gif  Kol bludineji kalendoriaus ieskodama, jau puse daigu butum persodinus.

Jeigu pagal kalendorių,tai netinkama.Nes dabar delčia ir šiuo metu jautriausia augalo dalis yra šaknys.Geriau tokiomis dienomis visai nelist prie šaknų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2012 03 14, 13:06)
biggrin.gif ne vilkų , o Volkov pavardė

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 17:08)
ar sėklas reikėjo sėt į silkės akiduobes, kad kabliukai su fosforu gimtų?..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eina sau kaip čia juokinga.

man tikrų tikriausiai nedygsta balconi red ir cherry falls. šiandien sėjau iš naujo, kad ir nelabai tinkamas metas, ale noriu paskubėt, labai jau slabnai pas mane su pomidorų daigais, visai ne pirmūnė šiemet.

jei būtų Casual pasiūlymas Vilniuje, tai strimgalviais lėkčiau
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 03 14, 17:31)
Jeigu pagal kalendorių,tai netinkama.Nes dabar delčia ir šiuo metu jautriausia augalo dalis yra šaknys.Geriau tokiomis dienomis visai nelist prie šaknų. smile.gif

siandien dar pilnatis http://day.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 17:08)

specialiai grizus patikrinau. Palange saules apsviesta, kambary Taskentas, pomidorai sonus kaitina. Nei vieno melyno. Matyt, nekilmingi pas mane..
O su silkes akiduobem geras thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 14, 18:51)

man tikrų tikriausiai nedygsta balconi red ir cherry falls. šiandien sėjau iš naujo, kad ir nelabai tinkamas metas, ale noriu paskubėt, labai jau slabnai pas mane su pomidorų daigais, visai ne pirmūnė šiemet.

as traukdama is maiselio nulauziau viena daigeli, siandien ikisau salia jo seklyte, dzin kad kirminu diena,labai reikejo to vieno ax.gif
Atsakyti
Tą balconi red ir aš buvau vieną pasėjus-neišdygo...ir balconzauber neišdygo , bet man jų ir nereik...tumbling tom užtai du išdygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 03 14, 15:08)
Nu ką, koncentruoto galvijų mėšlo nupirkta, biohumuso užsakyta. Einu žaibolaidžio ieškoti g.gif Dabar galvoju kur tų gerai šikančių sliekų užsiveisti g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,na smagi ši tėmelė... thumbup.gif
kažką aš apie tuos žaibolaidžius praleidau..
o dėl vakar 13d. pikiavau beveik visus savo pomidoriukus ir galvojau-gal viskas bus gerai, šian ne vienas neatrodo nuskriaustas...o čia še tau kad nori-pati blogiausia.
ir dar šian 3 sėklytes sukišau.-tokia graži diena, rankos taip niešti..Na bus matyt kaip ten su tuo derliumi.Et gaila nieks nerėkė..iš anksto--tik nesodinkit, nepikiuokit 13ir 14, tai būčiau kur užsirašius..
Ruošiuos papildomiems tręšimams išpikiuotų daigelių, gal kokių receptėlių galima su tuo fosforu, ir dar kas tas dvigubas superfosfatas??
ir kaip fosforu ,,greit" patręšt jis lygtai lėtai tirpstantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 14 kovo 2012 - 18:48
QUOTE(Ex @ 2012 03 14, 18:08)
tik niekaip nesuprantu tada, ko tie daigeliai jau iškart mėlynus kabliukus pradėjo kišt g.gif sušalo prie +20? blink.gif ar sėklas reikėjo sėt į silkės akiduobes, kad kabliukai su fosforu gimtų?.. a?

Turiu pastebėt, kad skirtingos veislės, skirtingai ir mėlynuoja. Delfin'ų kotukai gerokai mėlynesni, nei, pvz. Florenzijos, Corazonai - švelniai ružavi... nu, pas mane nei vieno kotuko nėra balto kaip pieno, nors kambaryje +20, +22C

Ne visi šilumoj sudygo, kai tik pirmieji pasirodė nukeliavo dėžutė ant palangės, kad neištįstų. Gal dar ir nuo veislės priklauso. Mačiau dar visi Tolsto'jaus kabliukai mėlynuoja. Ph normalus 5,5-6,5.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 14, 18:51)
jei būtų Casual pasiūlymas Vilniuje, tai strimgalviais lėkčiau

kad jau zandai man sprogsta doh.gif lotuliukas.gif dar didzioji dalis seklu tik dygsta, o jau neber nieko kur padet blush2.gif

pas pipirus temoj dar siulau chiliuku ir papriku , nes irgi perteklius... tik tiek kad nedidukai.... nepalygint su kai kuriais dovanu gautais rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkuri patarė,kad aukštaūgiai hibridiniai gerai dera,tai kad prišoko tų pokučių į krepšelį. wub.gif Vyras pamatė čekiuką,tai pagrasino,kad pinigus atims,bet paskui išsigando,kad dar vogt tas sėklas pradėsiu doh.gif Tai prigrasino,kad špygą,o ne antrą šilnamį gausiu,nes tuoj nebus už ką statyt mad.gif
Atsakyti