Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

radau apie biohumusą taip parašyta :

1 l/10 l šilto vandens ir 50 g cukraus. Paruoštą mikstūrą intensyviai maišant laikyti 2-3 paras, paskui ja laistyti augalus.

bandėt kas nors taip naudot? čia apie tą žaliose pakuotėse. Kur su tokiom baltom kapsulikėm - kur sliekai voliojasi lotuliukas.gif nes nusipirkau tyada sėt sėklas ir išsigandau kad netinkamas reikalas sėklikėm. Bet gal tokiam patręšimui tiktų? man tiesiog reikia kokių nepiktų trąšų, kuo natūralesnių, nes patys visas daržoves ir valgysim...... dar skaičius kad žmonės laisto vandeniu iš akvariumo. Bet kad mano manymu ten nitratai ir tt...... seaaol negavau žalioj stotelėj, tai bandau alternatyvas ax.gif
na va čia pie tą arbatėlę...... http://www.seklos.lt...ex.php?id=23338
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 03 14, 19:26)
Kažkuri patarė,kad aukštaūgiai hibridiniai gerai dera,tai kad prišoko tų pokučių į krepšelį. wub.gif

tai kiek tų pakeliukų priglaudėt? biggrin.gif
Aš tai senų seniausiai į tokias vietas važiuoju be vyro..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 03 14, 19:26)
Kažkuri patarė,kad aukštaūgiai hibridiniai gerai dera,tai kad prišoko tų pokučių į krepšelį. wub.gif Vyras pamatė čekiuką,tai pagrasino,kad pinigus atims,bet paskui išsigando,kad dar vogt tas sėklas pradėsiu doh.gif Tai prigrasino,kad špygą,o ne antrą šilnamį gausiu,nes tuoj nebus už ką statyt mad.gif

Vyrai yra geris, bet jie daugiau ismano kaip valgyti ir kaip issisukti nuo antro siltnamio statybu biggrin.gif
zodziu, pasiulyk paragauti derliaus, o paskum paklausk, gal jis atsimena, kodel nera antro siltnamio? smile.gif

O ka nusipirkai?
Atsakyti
Šiaip tai važiavom trąšų orchidėjai. Pomidorčikai aštuoni,na ten kitokių sėklinių gėrybių ir grožybių.Tai viso 21 ohmy.gifČKO O kadangi man kaip pradedančiai patarė rinktis brangesnius,tipo lengviau auga,tai kaip ir nemaža suma gavosi. pomidorai2.gif O tas čekis netyčia iškrito...
Papildyta:
[

O ka nusipirkai?
[/quote]
Kažkokius beefmaster,coriane,tolstoj,tukan,brooklyn,borsalina,na dar ola polka,nes man pavadinimas gažus biggrin.gif ir marfa su kmicic.tuos tai todėl,kad man jie gražiai sudygo,tai jau audžiu mintį lauke priedangą išprašyt ir ožarovskių.Corozonų nebuvo.Tai dabar aiškinuosi,kas ten per gėris.Trąšas tai pamiršau,bet jaučiu,kad man to biohumuso labai reikia,tai ryt viena lėksiu g.gif
Atsakyti
Man sultan nei vienas neišdygo.Ir sėklos dingo,nes krapštau ir nieko nerandu.Tai gal gal supuvo? g.gif Ir ne kirmelinę dieną sėjau...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 03 14, 20:36)
Man sultan nei vienas neišdygo.Ir sėklos dingo,nes krapštau ir nieko nerandu.Tai gal gal supuvo? g.gif Ir ne kirmelinę dieną sėjau...

Gal nepasėjai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 14, 20:53)
Gal nepasėjai  g.gif ?

lotuliukas.gif thumbup.gif
nes aš vienoj tabletėj irgi kad ieškau kad ieškau kaip ten sėkla gyvena. ir parašya veislė, viskas. tik vėliau prisiminiau, kad tos veislės visas sėklas seniai mamai atidaviau į šiltnamį daigintis...

akvariumo vandeny nitratai ir nitritai, o tai kokiame nors natūraliame mėšle irgi, taip pat kaip ir dilgėlių rauge ir pan. kaip suprantu, gerai tai, kad natūrali kilmė, o ne kokia tai cheminė.

tik bėda, kad akvariumą laaaabai retai valom, stovi ten eko pusiausvyra gera ir be mūsų įsikišimo...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 14, 21:53)
Gal nepasėjai  g.gif ?

blink.gif nu susidūrinau visai dabar wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 14, 21:58)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
nes aš vienoj tabletėj irgi kad ieškau kad ieškau kaip ten sėkla gyvena. ir parašya veislė, viskas. tik vėliau prisiminiau, kad tos veislės visas sėklas seniai mamai atidaviau į šiltnamį daigintis...

akvariumo vandeny nitratai ir nitritai, o tai kokiame nors natūraliame mėšle irgi, taip pat kaip ir dilgėlių rauge ir pan. kaip suprantu, gerai tai, kad natūrali kilmė, o ne kokia tai cheminė.

tik bėda, kad akvariumą laaaabai retai valom, stovi ten eko pusiausvyra gera ir be mūsų įsikišimo...

Tai kad yra toks medžiagų sudėties pastovumo dėsnis, kuris sako, kad nesvarbu kokiu būdu gauta medžiaga - jos savybės išlieka tos pačios. Taigi ar iš mėšlo, dilgėlių - nitratai, ar iš salietros - nitratai... savybės jų nesiskiria, gal tik psichologiškai kitaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 03 14, 21:11)
Tai kad yra toks medžiagų sudėties pastovumo dėsnis, kuris sako, kad nesvarbu kokiu būdu gauta medžiaga - jos savybės išlieka tos pačios. Taigi ar iš mėšlo, dilgėlių - nitratai, ar iš salietros - nitratai... savybės jų nesiskiria, gal tik psichologiškai kitaip atrodo  mirksiukas.gif

ja. ale dar gal įsisavinimas kažkaip kitoks? natūralus ir geras? įdomi tema,ne pomidorinė vėl...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 19:35)
Aš tai senų seniausiai į tokias vietas važiuoju be vyro..

Nors maniškis nieko nereguliuoja,bet man geriau vienai,pamedituoju prie sėklų stendų,apgalvoju,ko man reik, ar labai reik ir tada jau būnu patenkinta kaip slyva visko prisipirkus,dar kartelį namie pamedituoju prie sėklų dėžutės

QUOTE(adija5 @ 2012 03 14, 20:01)
Šiaip tai važiavom trąšų orchidėjai. 
.Trąšas tai pamiršau,bet jaučiu,kad man to biohumuso labai reikia,tai ryt viena lėksiu g.gif

Vadinasi nereikėjo tų trašų hihihi.gif
Atsakyti

Vadinasi nereikėjo tų trašų hihihi.gif
[/quote]
Reikia ir labai,tai ryt tikrai pirksiu.Bet pomidorams stop censored2.gif Net jei ir kaip tas sultan sudigs,tai jau šiemet sočiai.Aišku jei nenudaigosiu,nes tai krapštukais pabadau žemę,nes palaistyt mėgėja,tai lakstau pirmyn atgal saulę gaudydama su padėklais. doh.gif Dabar jau agurku veislėm domiuosi scare.gif mastau.gif
Atsakyti