Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

mes nuo grietines puslitrinius indelius visus metus kaupiam . tik siemet kazkaip kibiriukais litriniais pirkom daugiau tai indelius reiks nuo peryksciu daiginimu naudot , parsivezt is sodo .

o maxej papirkau indeliuku - vazoniuku plastikiniu juodu po 49 ct uz 10 vnt . Bet jau sitie paprikoms bus uzleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 15, 23:57)
Pomidoras FIGARO F1,jei is manes gavai ,tai GAVRISH firmos yra ,ankstyvas(85-100d),aukstaugis,vaisiai raudoni ,apvalus, lygus ,su rugstele ,svorio apie 100g ,kekese uzauga apie 6 pomidorus.Man tai jie labai patiko ,pomidorai visi kaip vienas, dailus ,grazus ,skanus ir svarbiausia labai derlingas ir ilgai derejo,nesirgo.

wub.gif aha , šitie...dėkui...pasėti ir dygsta jau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 16, 01:01)
mes nuo grietines puslitrinius indelius visus metus kaupiam . tik siemet kazkaip kibiriukais litriniais pirkom daugiau tai indelius reiks nuo peryksciu daiginimu naudot , parsivezt is sodo .

o maxej papirkau  indeliuku - vazoniuku plastikiniu juodu po 49 ct uz 10 vnt . Bet jau sitie paprikoms bus uzleisti  ax.gif

ax.gif faina , o kokio jie dydžio...pas mus nemačiau tokių lygtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 15, 23:49)
as pernai  vasara mieste  viduri baltos dienos prie giros backos rinkaus bokalus is siuksliu dezes,paklausiau pardavejos ar galiu pasiimt,tai ji nuporino man ,kad katik isrinko tokia kaip as,tai nedaug bera doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Labas rytas

čia kaip visada neliūdna thumbup.gif Ot nuotaikos dozė nuo pat ryto thumbup.gif

Aš ruošiuos tarą pikiavimui.Tai pirmąjam persodinimui turiu vazoniukus mažus.Užtat susimasčiau,o kokio paskui turi būti dydžio talpa?Kažkaip pernai jaučiu į per didelius sodinau blush2.gif (apie litrą tai tikrai buvo blush2.gif ).
Atsakyti
Oi mergaites ax.gif kaip cia smagu pas jus smile.gif

as siemet noriu patapti 'miciurinu' tikru doh.gif aisku pries ateinant cia reikejo gi viska pasiseti, o paskui ateiti paskaityti, kas gi tie is tikro POMIDORAI lotuliukas.gif
pasejau nei daug nei mazai 20 rusiu stupid.gif
sakykit o nuo sitos ligos pagijama su laiku ax.gif ? ar cia jau visam gyvenimui ax.gif
nes auginant pernai balkoninius ir 3 mamos "susikus" ismestus darze, siemet mano balkoniniai jau sedi vazuonose praktiskai pastovioj augimvietej blush2.gif
tik man rodos as juos per mazus ten gal sukisau pastoviam "gyvenimui" nes buvo tik paseti, viena karta ispikuoti ir dabar pupso savo "apartamentuose" su kokiais 6-8 lapiukais ugis ju kazkur apie 10-15 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 kovo 2012 - 08:29
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 16, 08:27)

sakykit o nuo sitos ligos pagijama su laiku ax.gif ?

dar nematėm tokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 03 16, 08:13)

Aš ruošiuos tarą pikiavimui.Tai pirmąjam persodinimui turiu vazoniukus mažus.Užtat susimasčiau,o kokio paskui turi būti dydžio talpa?Kažkaip pernai jaučiu į per didelius sodinau blush2.gif (apie litrą tai tikrai buvo blush2.gif ).

aš irgi pirmiau į mažesnius pikiuoju. O vėliau - į puslitrinius bokalus. Didesniuose augdami irgi nepyktų, bet neturiu kur tiek sustatyt. Be to, kiek pastebėjau, lyg neįsižeidžia ir kiek ilgiau puslitriuke patupėję. Čia kalbu apie kovo pradžioj sėtus.
Bet jei buvo sėti anksčiau,ankstyvesniam derliui, tai tokiems, manyčiau, jau reiktų ir didesnio vazono.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 16, 08:34)
dar nematėm tokios  biggrin.gif

a nu tai aciu hihihi.gif nes bijojau, kad paliks mano daigainaslaiciais cray.gif

Zinau jau viena savo sejimo klaida, tikriausiai hibridu ir nehibridu auginti kartu nerekomenduojama? ax.gif o as visokiu prisejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 16, 08:44)

Zinau jau viena savo sejimo klaida, tikriausiai hibridu ir nehibridu auginti kartu nerekomenduojama? ax.gif  o as visokiu prisejau blush2.gif

auga pas mus ir hibridai, ir nehibridai kartu nesipykdami ir nesimušdami smile.gif Kitaip čia tiesiog neįmanoma. Jei užsibrėži žmogus augint 10 pavadinimų hibridų, tai čia užėjus tiesiog mirtinai prireiks ir net nemirktelėjus savaime namie atsidurs dar 10 nehibridų ir dar bent 5 neplanuoti hibridai (dažniausiai iki tol net negirdėti).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 16, 08:52)
auga pas mus ir hibridai, ir nehibridai kartu nesipykdami ir nesimušdami smile.gif  Kitaip čia tiesiog neįmanoma. Jei užsibrėži žmogus augint 10 pavadinimų hibridų, tai čia užėjus tiesiog mirtinai prireiks  ir net nemirktelėjus savaime namie atsidurs dar 10 nehibridų ir dar bent 5 neplanuoti hibridai (dažniausiai iki tol net negirdėti).

tai pradedanciam darzininkui 20 pasetu rusiu VIENU METU (nu suprantu reikejo gal paeiliui, kad dygtu skirtingai) cia kaip ir ne visiskai isprotejimai ax.gif
oi reikejo man ateiti cia pas jus sausi doh.gif kai balkoninus tik pasejau ax.gif
man praktiszkai nei viena is veisliu negideta, iskyrus Ola polka, Jaucio sirdis ir Roma, (nes juos mama su uosve augino ax.gif ) nu gerai balkonzauber, cia mano jau pirmagimiai (siemet) nes pernyksciai tai turginukai is "vaiku namu" buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 kovo 2012 - 09:02
Sveikos ligonės biggrin.gif pakol aš čia nesilankiau iki 2009 m.auginau tik 5 rušių pomidorus ,pernai jau turėjau užsiauginus 21 rūšies daigus,na o šiemet pasėta jau 15 veislių ir laukia eilės dar 27 kuriu atsisakyti g.gif tai kas vakara vartau sėklas atsirenku ,diena paskaitau kad ir tokios noriu ir vel eilę iš naujo dėlioju o kai reiks sėt reiks su anukyte tartis kokių ji norės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 03 16, 09:01)
o kai reiks sėt reiks su anukyte tartis kokių ji norės  g.gif

tai anūkytė gal dar savų, papildomų, variantų turės? biggrin.gif
Atsakyti
Na bet ir gerų žmonių yra Lietuvoj wub.gif wub.gif wub.gif : prieš kelias dienas pasibėdavoau, kad nerandu sėklų iš K raidės ir ką: šian paštininkė stovi prie durų su laišku bigsmile.gif
Jau taip netikėta buvo, tokia staigmena bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ačiū, Lolita, labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Varau sėti thumbup.gif
Atsakyti