neturės, ji pagal paveksliukus išsirinks .Pernai jai patiko green sausage ,žalsvi pailgi tai šituos ji su pasimėgavimu valgė o man jie nepatiko neužaugos kažkokie ,aš megstu tik aukštaūgius pomidorus
visų pirma, jie svyrantys. Augo vazone. Reikėjo ištisai laistyt. Maisto medžiagų tam vazone irgi jiems per akis, matyt, nebuvo, nes derėjo jie neypatingai. Na, ir skonis manęs nesužavėjo Tokie miltingi pasirodė.
ugis 0.5 cm. kaip krūmas meginau kažkaip parišti .sukelti juos tai aplaužiau ,vnž. reikėjo į kokį kubilą sodint tai būt nusvirę ir gal gerai jiems ten buvę. o skonis tai man rugštokas. o vaisiai tai pailgi nemažai jų ten buvo bet kai nepatiko tai dalis nenuskintu ir supuvo,man tik vietą užemė nes turėjau visus 3 o toj vietoj galėjo augt Corazon
Skonis - nieko ypatingo. Sakyčiau, labiau konservavimui. Šiaip valgymui tiktai yra geresnių. Susirgo turbūt patys pirmieji. Apačioj mezgė gerai, bet suformavo gal tik tris kekes ant stiebo Tarp kitų pomidorų atrodė tikrai prastai. Rugjūtį visi išskrido iš šiltnamio.
Gal pas ką nors ir gerai augo, bet man nepatiko.