Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

As toliman ir tocayo gavau dovanu is BS. Tik nznau,kiek ko tilps i 8m. siltnami. Tai bijau per daug prisidaigint,bus gaila ismest... Reiks jauciu kol nestovi siltnamis eit i plyna lauka,pasistatyt kuolus ir su liniuote matuot biggrin.gif. O kas kiek cm sodinat pomidoriukus? Kaip geriau - sachmatais ar kaip?
Atsakyti
Šiais metais man patys kvailiausi pomidorai tai Marfa doh.gif Po dviejų savaičių iš 8 sėklų išdygo vos du nukvarbę daigiukai.. sušersiu juos katei turbūt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 16, 11:41)
Šiais metais man patys kvailiausi pomidorai tai Marfa doh.gif Po dviejų savaičių iš 8 sėklų išdygo vos du nukvarbę daigiukai.. sušersiu juos katei turbūt  mad.gif

Musiet ne kovo 2 sėjai mirksiukas.gif
Nes tuos, kur sėjom kovo 2-trą (ar pirmą - nepamenu) auga gražiai pas mane wub.gif Gerą fazę parinkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 16, 07:46)
wub.gif aha , šitie...dėkui...pasėti ir dygsta jau 4u.gif
Papildyta:

ax.gif faina , o kokio jie dydžio...pas mus nemačiau tokių lygtais g.gif

mazesni tokie gal kokiu 300 ml .. zemesni nei stikline bet platus, o yra didesniu, tai pomidorams butu super, gal kokiu 500 ml, tai tie po 99 ct uz 10 vnt
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 16, 12:59)
Musiet ne kovo 2 sėjai  mirksiukas.gif

Visus pomidorus sėjau kovo 3d. Manau mėnulį pasirinkau taikliai, nes visos sėklos (išskyrus Marfas) sudygo idealiai. Daigeliai tobuli wub.gif Puikiai sudygo netgi 2000m. pomidorų sėklos smile.gif
Jei mėnulis būtų nepriderintas sėjai, tai, tikriausiai, nei viena Marfa nebūtų išlindusi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 kovo 2012 - 12:21
QUOTE(Ex @ 2012 03 16, 12:41)
Šiais metais man patys kvailiausi pomidorai tai Marfa doh.gif Po dviejų savaičių iš 8 sėklų išdygo vos du nukvarbę daigiukai.. sušersiu juos katei turbūt  mad.gif

Kas su marfom , kas su corazonais vargsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 16, 10:42)
visų pirma, jie svyrantys. Augo vazone. Reikėjo ištisai laistyt. Maisto medžiagų tam vazone irgi jiems per akis, matyt, nebuvo, nes derėjo jie neypatingai. Na, ir skonis manęs nesužavėjo  ax.gif  Tokie miltingi pasirodė.

QUOTE(Karosė @ 2012 03 16, 10:52)
ugis 0.5 cm.  kaip krūmas meginau kažkaip parišti .sukelti juos tai aplaužiau ,vnž. reikėjo į kokį kubilą sodint tai būt nusvirę ir gal gerai jiems ten buvę. o skonis tai man rugštokas. o vaisiai tai pailgi nemažai jų ten buvo bet kai nepatiko tai dalis nenuskintu ir supuvo,man tik vietą užemė nes turėjau visus 3 o toj vietoj galėjo augt Corazon  bigsmile.gif

Tai gerai, kad ir nesusigundžiau jais... Tikrai iš jūsų aprašymų nelabai kokie unsure.gif

QUOTE(j.ole @ 2012 03 16, 12:05)
O kas kiek cm sodinat pomidoriukus? Kaip geriau - sachmatais ar kaip?

o kokio pločio bus pats šiltnamis? sunku pasakyt kaip geriau, aš visada šachmatiškai sodinau, kitoms geriau eilutė jei platesnis šiltnamis smile.gif

QUOTE(satanele @ 2012 03 16, 13:18)
Kas su marfom , kas su corazonais vargsta biggrin.gif

kas su dar kitom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 16 kovo 2012 - 12:35
Mano corazoniukai tai visai gražiai lenda, aišku kažkaip nevisi vienu metu, bet kol kas nėra persisukusių ax.gif Mano baisiausi tai vazoniniai Vilma, bet jiems matomai žemė nepatinka dar gal perlaistyti doh.gif
Nusivyliau aš verdeteros žeme, mano augalams ji nepatinka, sodindama radau vinių, kažkokių gelažgalių į kuriuos sugebėjau susipjaustyt pirštus, dygsta žolės, musytės lyst bando iš jos blink.gif Gal čia tik aš užtaikiau ant kažkokio broko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 16, 13:05)
mazesni tokie gal kokiu 300  ml .. zemesni nei stikline bet platus, o yra didesniu, tai pomidorams butu super, gal kokiu 500 ml, tai tie po 99 ct uz 10 vnt

4u.gif nu reik eit apsidairyt , gal rasiu...Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 03 16, 11:33)
Skonis - nieko ypatingo. Sakyčiau, labiau konservavimui. Šiaip valgymui tiktai yra geresnių. Susirgo turbūt patys pirmieji. Apačioj mezgė gerai, bet suformavo gal tik tris kekes ant stiebo  g.gif Tarp kitų pomidorų atrodė tikrai prastai. Rugjūtį visi išskrido iš šiltnamio.
Gal pas ką nors ir gerai augo, bet man nepatiko.

rolleyes.gif tai gerai...gerai , kad liko nesėti... biggrin.gif Ačiū
Atsakyti
Neskubėkite nurašyti nedygstančių pomidorų, pasirodo yra, kurie ir 3 savaites dygsta, įsitikinau tuo šiandien, kai radau dar vieną kabliuką Mandarinkos, o sėti tai vasario 28 dieną. Dar labai sunkiai dygo Sachar belyj, bet ir pernai tas pats buvo, ko norėti sėklos tai tos pačios ax.gif
O Sėkluvos sėklom aš labai patenkinta, visos kuo puikiausiai sudygo, tiek pernykštės, tiek šių metų, gal tik Colibri dygo kokiom 2 dienom ilgiau nei kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irid: 16 kovo 2012 - 12:41
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 16, 12:3)
o kokio pločio bus pats šiltnamis? sunku pasakyt kaip geriau, aš visada šachmatiškai sodinau, kitoms geriau eilutė jei platesnis šiltnamis smile.gif

Siltnamis bus 3m plocio. O sachmatais susitaupo vietos? Ar vienodai daigu telpa ir taip, ir eilute sodinant?
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 03 16, 12:39)
O Sėkluvos sėklom aš labai patenkinta, visos kuo puikiausiai sudygo, tiek pernykštės, tiek šių metų, gal tik Colibri dygo kokiom 2 dienom ilgiau nei kiti.

Manęs irgi dar nepavedė šita firma, neblogai sudygsta ir gražūs augalėliai būna ax.gif
Atsakyti