Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

QUOTE(labai gera mama @ 2012 08 06, 08:47)
Merginos, padėkite,  klausimas vis dar aktualus - vaikas sloguoja antra savaitė. Bet dabar išskyros iš nosies jau pasidarė tirštesnės ir geltonos. Ar tebeduoti Coryzalią? Mūsų gydytojas homeopatas atostogauja užsienyje ir telefonu neatsiliepia.
Dėkui iš anksto

man rodos prie geltonos Pulsatila tinka g.gif dar beje va ka Obuoliausia kazkada buvo idejus "Pradžia varveklinė: Allium cepa (čiaudulys, dar "karštas" sekretas, panosė paraudus), Aconitum (panašu, bet nėra sekreto "karštumo" ir tokio čiaudulio)
Natrium muriaticum - panašu į kiaušinio baltymą (gali būti po pirmos "varveklinės" fazės).
Hydrastis, Kalium muriaticum
Geltona: Pulsatilla (t.y. šilagėlė, vaikas ir gali būt tokia "lepi gėlelė"), Hepar sulfuris (glitnu, lyg ir "nešvaru", gali būt rūgštus kvapas nuo kūno, "viščiuku")
Silicea (burbuliuoja pirmyn-atgal nosiaryklėje, išpūsti nelabai pavyksta, balta daugiau, nei skaidri, tasoka)
Cinnabaris (užkišta totaliai, prapūst neina, nors jaučiasi, kad pilna)
Argentum Nitricum ir Phosphor - gumulas sėdi trachėjoje, nors prapučia. Phosphor gali būt išbalęs, šaltas.
Acidum muriaticum - graužianti, tiksliai nepasakysiu
Rumex - graužia tarp nosies ir gerklės

Čia tik kelių ir fiziniai simptomai. Lengviausia atsekti "prasukus juostą": kas buvo reikšmingesnio (oras, emocijos, aplinka). Pvz. staigiai iššokus iš šilto į šaltą - Dulcamara. Nuo emocijų pertekliaus - Gelsemium.
"
O siaip darykit praplovimus Neti pot principu, mums labai padeda, net ir prie sinusitu 4u.gif

Kirke cia gal jau buvo ideje http://www.similima....-homeopathy.pdf as beje daviau belladona homocord kai mums 3 diene buvo..

Snikeriuk-oi nezinau as.. man ir kyla daug klausimu, kuriuos uzduosiu Zaharovui kita savaite.. Mano vaikas pvz vasara 3 menesius neserga is vis.. tai buna svente mano gyvenime.. ir taip jau 5 metai.. tik salta ruduo ir ligos..darzelis ir ligos.. kai neleidau i darza tai aplamai gal karta per 5 men sloga buvo, kuri taip lengvai praejo..tai as jau pradedu manyt kad cia psichologines problemos. g.gif
O dauguma sako kad karsta vasara, sustipreja imunas, mikroflora( nes daugiau valgo sveiku produktu)ir kas gyvena mumuse nebujoja..
O jum net nezinau, gal Kipre sausa? cia per dregna?dar sako Vilniaus oras labai uzterstas, smogas..as tik spelioju,nes tas sirgimas kas 2 savaites 9 menesius 5 metus jau tikrai labai isvargino unsure.gif
Obuoliausia Jus labai matau daug zinote, ka manote siais klausimais? 4u.gif

Nupirkau mazei linu seklu plikau, bet kol kas nematau efekto, ryt isvaziuojam savaitei prie ezero reikia tikriausiai is homeopatiniu pirkti kazka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzada: 06 rugpjūčio 2012 - 21:44
QUOTE(Dzada @ 2012 08 06, 21:38)
man rodos prie geltonos Pulsatila tinka g.gif  dar beje va ka Obuoliausia kazkada buvo idejus "Pradžia varveklinė: Allium cepa (čiaudulys, dar "karštas" sekretas, panosė paraudus), Aconitum (panašu, bet nėra sekreto "karštumo" ir tokio čiaudulio)
Natrium muriaticum - panašu į kiaušinio baltymą (gali būti po pirmos "varveklinės" fazės).
Hydrastis, Kalium muriaticum
Geltona: Pulsatilla (t.y. šilagėlė, vaikas ir gali būt tokia "lepi gėlelė"), Hepar sulfuris (glitnu, lyg ir "nešvaru", gali būt rūgštus kvapas nuo kūno, "viščiuku")
Silicea (burbuliuoja pirmyn-atgal nosiaryklėje, išpūsti nelabai pavyksta, balta daugiau, nei skaidri, tasoka)
Cinnabaris (užkišta totaliai, prapūst neina, nors jaučiasi, kad pilna)
Argentum Nitricum ir Phosphor - gumulas sėdi trachėjoje, nors prapučia. Phosphor gali būt išbalęs, šaltas.
Acidum muriaticum - graužianti, tiksliai nepasakysiu
Rumex - graužia tarp nosies ir gerklės

Čia tik kelių ir fiziniai simptomai. Lengviausia atsekti "prasukus juostą": kas buvo reikšmingesnio (oras, emocijos, aplinka). Pvz. staigiai iššokus iš šilto į šaltą - Dulcamara. Nuo emocijų pertekliaus - Gelsemium.
"
O siaip darykit praplovimus Neti pot principu, mums labai padeda, net ir prie sinusitu 4u.gif

Pulsatilla ir Allium cepa pas mus yra komplekse. Tai kaip ir turetu veikti. Deja, kol kas tebesloguojame.
Ziuriu jus kaitoliajate vaistus priklausomai nuo ligos fazes. Musu homeopatas to neminejo. Maniau, su homeopatiniais vaistais svarbiausia pastovumas, ta prasme vartoti reguliariai ir gana ilgai. Gal homeopatai todel ir skiria kompleksus, kad "pagautu" visas ligos fazes.

Neti pot mums misija neimanoma. Su klyksmais "bijau, labai bijau" isipurškiame jūros vandens i nosyte, o po to dar ilgai verkiame "oi kaip graužia" smile.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos..
Mano dukrai naktinis kosulys, diena praktiskai nekoseja.Duodu tik drosera 6c.Turiu dar beladonos, bet ji kaip suprantu prie anginos daugiau.Nei slogos, nei karsciavimo.Jau dabar atsikoseja sakyciau..Gal ka dar patartti galetumet?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Del daznu anginu ir adenoidu padidejimo lankomes pas hemeopata.
Po pirmo vizito gavo gerti menesi Okoubaka
Dabar menesi Calcium jodatum C6
Po menesio Calcium jodatum C12
Paumejimams parase mercurius stolubilus ir belladona
Kaip jums toks planiukas? Man tik kelia abejoniu ar prasidejus slogai pades mercurius? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytės,gal kas susidūrėt su vėjarupių gydymu homeopatijoje,svečiavosi pas mus mergaitė,kurią vakar išbėrė vėjaraupiais,o mano mazius jau nuo viešnagės pradzios tai jau trys dienos su tempertūra, tai daktarė sako,kad tai jau užkrėtimas, duodu hepar sulfur ir beladonna, tai siandien nebuvo temperaturos,tik kad acetonas trys balai,o ir liežuvis baltas,gal galit ką patart, būtume abu dėkingi verysad.gif
Papildyta:
mums prie naktinio kosulio skyrė spongia 6
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimeli: ka duodate profilaktiskai imunitetui stiprinti? Rudeni pradesim lankyti darzeli, noreciau vaikui kazka pastoviai duoti, gal maziau ligos kibs ar bent jau svelnesne forma sirgsim. Nusipirkau Engystol homeopatineje vaistineje, liepe po 0.5 tab. 1xd vartot. Ka manot, gal dar ka patarsit 4u.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(rinetux @ 2012 08 09, 15:52)
sveikos mamytės,gal kas susidūrėt su vėjarupių gydymu homeopatijoje,svečiavosi pas mus mergaitė,kurią vakar išbėrė vėjaraupiais,o mano mazius jau nuo viešnagės pradzios tai jau trys dienos su tempertūra, tai daktarė sako,kad tai jau užkrėtimas, duodu hepar sulfur ir beladonna, tai siandien nebuvo temperaturos,tik kad acetonas trys balai,o ir liežuvis baltas,gal galit ką patart, būtume abu dėkingi verysad.gif
Papildyta:

Visiems herpes grupės virusams (kaip ir vėjaraupiai) tinka Rhus tox. Jei niežti - Apis, dideli spuogeliai - Arnica.
Dėl acetono: geriausia būtų, kad gertų skysčius ir valytųsi organizmas. Tada ir liežuvis turi nusivalyti.
Daugiau distanciniu būdu negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinetux @ 2012 08 09, 15:52)
Papildyta:

Obuoliausia jau atsakė 4u.gif Skysčių daugiau duokit gerti, bet ne grynas sultis, o padarykit sulčių gėrimą: sultys+ vanduo.

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2012 08 09, 16:28)
Sveikos,
turiu klausimeli: ka duodate profilaktiskai imunitetui stiprinti? Rudeni pradesim lankyti darzeli, noreciau vaikui kazka pastoviai duoti, gal maziau ligos kibs ar bent jau svelnesne forma sirgsim. Nusipirkau Engystol homeopatineje vaistineje, liepe po 0.5 tab. 1xd vartot. Ka manot, gal dar ka patarsit  4u.gif Aciu!

Engystol tinka prie virusinių susirgimų:slogos, peršalimai, gripas, pūslelinė. Pavartokit porą trejetą mėnesių, paskui padarykit pertrauką porą savaičių. Tada galit vėl vartoti, su pertraukomis iki pat pavasario/vasaros. Nors homeopatinių vaistų vartojimui pertrauka kaip ir nereikalinga, bet iš patirties sakau, kad man Engystol veikė efektyviau darant pertraukas tarp vartojimo.
Atsakyti
Mergaites, gal kas zinote Okuobaka kokia paskirtis yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 08 10, 23:15)
Engystol tinka prie virusinių susirgimų:slogos, peršalimai, gripas, pūslelinė. Pavartokit porą trejetą mėnesių, paskui padarykit pertrauką porą savaičių. Tada galit vėl vartoti, su pertraukomis iki pat pavasario/vasaros. Nors homeopatinių vaistų vartojimui pertrauka kaip ir nereikalinga, bet iš patirties sakau, kad man Engystol veikė efektyviau darant pertraukas tarp vartojimo.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 11, 08:32)
Mergaites, gal kas zinote Okuobaka kokia paskirtis yra?  g.gif

Čia potencijuotas? Kiek randu, tik vokiečių homeopatai jį naudoja. Vienas variantų - alerginė reakcija į gliuteną (kviečiai), taip pat gastroenteritas.

Dar čia aprašymas tos žievės: http://www.dratiq.com/okoubaka.html

Trumpas homeopatinis aprašymas: http://forums.hpathy...ts.asp?TID=2760
Atsakyti
Sveiki, turiu Umcalor vaistus, dabar suzinojau kad galima piugiau siusti is uzsienio analoga UMCKA, bet sirupas, gal kas bande, ar labai skiresi nuo musu?aciu
Atsakyti