QUOTE(labai gera mama @ 2012 08 06, 08:47)
Merginos, padėkite, klausimas vis dar aktualus - vaikas sloguoja antra savaitė. Bet dabar išskyros iš nosies jau pasidarė tirštesnės ir geltonos. Ar tebeduoti Coryzalią? Mūsų gydytojas homeopatas atostogauja užsienyje ir telefonu neatsiliepia.
Dėkui iš anksto
Dėkui iš anksto
man rodos prie geltonos Pulsatila tinka

Natrium muriaticum - panašu į kiaušinio baltymą (gali būti po pirmos "varveklinės" fazės).
Hydrastis, Kalium muriaticum
Geltona: Pulsatilla (t.y. šilagėlė, vaikas ir gali būt tokia "lepi gėlelė"), Hepar sulfuris (glitnu, lyg ir "nešvaru", gali būt rūgštus kvapas nuo kūno, "viščiuku")
Silicea (burbuliuoja pirmyn-atgal nosiaryklėje, išpūsti nelabai pavyksta, balta daugiau, nei skaidri, tasoka)
Cinnabaris (užkišta totaliai, prapūst neina, nors jaučiasi, kad pilna)
Argentum Nitricum ir Phosphor - gumulas sėdi trachėjoje, nors prapučia. Phosphor gali būt išbalęs, šaltas.
Acidum muriaticum - graužianti, tiksliai nepasakysiu
Rumex - graužia tarp nosies ir gerklės
Čia tik kelių ir fiziniai simptomai. Lengviausia atsekti "prasukus juostą": kas buvo reikšmingesnio (oras, emocijos, aplinka). Pvz. staigiai iššokus iš šilto į šaltą - Dulcamara. Nuo emocijų pertekliaus - Gelsemium.
"
O siaip darykit praplovimus Neti pot principu, mums labai padeda, net ir prie sinusitu

Kirke cia gal jau buvo ideje http://www.similima....-homeopathy.pdf as beje daviau belladona homocord kai mums 3 diene buvo..
Snikeriuk-oi nezinau as.. man ir kyla daug klausimu, kuriuos uzduosiu Zaharovui kita savaite.. Mano vaikas pvz vasara 3 menesius neserga is vis.. tai buna svente mano gyvenime.. ir taip jau 5 metai.. tik salta ruduo ir ligos..darzelis ir ligos.. kai neleidau i darza tai aplamai gal karta per 5 men sloga buvo, kuri taip lengvai praejo..tai as jau pradedu manyt kad cia psichologines problemos.

O dauguma sako kad karsta vasara, sustipreja imunas, mikroflora( nes daugiau valgo sveiku produktu)ir kas gyvena mumuse nebujoja..
O jum net nezinau, gal Kipre sausa? cia per dregna?dar sako Vilniaus oras labai uzterstas, smogas..as tik spelioju,nes tas sirgimas kas 2 savaites 9 menesius 5 metus jau tikrai labai isvargino

Obuoliausia Jus labai matau daug zinote, ka manote siais klausimais?

Nupirkau mazei linu seklu plikau, bet kol kas nematau efekto, ryt isvaziuojam savaitei prie ezero reikia tikriausiai is homeopatiniu pirkti kazka