Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

QUOTE(Terapankė @ 2012 08 12, 23:48)
Labas mano dukra serga tuo.Buvau pas hemeopate po ligeliu nustatymu,kompleksa buvo paskyre.Bet deja tenka gert furodonina jau 1,5 metu.Tuoj bandysim nebeerti ir greibsiuos hemeopatijos.Butu idomu ka tau paskirs.alijosiu sultys gerai,spanguoles.

Mums echoskopinių pokyčių nerado, tad pielonefritu dukriukas susirgo ne dėl įgimtų šlapimo takų defektų. Greičiausiai pašalo kojytes ar šikniuką doh.gif Na dar yra galimybė, kad inktų geldelių uždegimas mano mergytei gavosi kaip kažkokio virusiuko komplikacija. Šiandien gydytoja patikslins kiek ilgai ir kokiomis dozėmis turėsime vartoti Furogin'ą.

Ačiū visoms atsakiusioms, susirašiau vaistukų pavadinimus ir pabandysiu pasinagrinėti. Kitą savaitę tikiuosi patekti pas hemeopatą, žiūrėsim ką mums pasiūlys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 13 rugpjūčio 2012 - 11:51
QUOTE(vilmux79 @ 2012 08 13, 09:49)
Mums echoskopinių pokyčių nerado, tad pielonefritu dukriukas susirgo ne dėl įgimtų šlapimo takų defektų. Greičiausiai pašalo kojytes ar šikniuką doh.gif  Na dar yra galimybė, kad inktų geldelių uždegimas mano mergytei gavosi kaip kažkokio virusiuko komplikacija. Šiandien gydytoja patikslins kiek ilgai ir kokiomis dozėmis turėsime vartoti Furogin'ą.

Nors gaunasi offtopicas, bet tuomet nesuprantu kodel jums skiria ilgalaike profilaktka g.gif ne visi vaikai ji toleruoja, mano dukra geria 25mg.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 08 13, 10:57)
Negalima Urosept ir panasiu- mano mergytei nera net 3 metuku...
O jai buvo nustatytas slapimo takiu 3 laipsnio refliuksas- del to uzdegimai buvo, i nuo ju pazeistas inkstas- veiklos puse belike..Nors atrodo refliuksa isaugo, bet kiekviena infekcija zeistu inksta dar labiau, tai pabaigus su fUrodoninu noreciau kazka vartoti, tikriausiai, kad pati saugiau jausciausi.Nes prisiminus metus pragaro temperaturas, kruvas antibiotku tikrai nupurto.Po visu ligoniniu jau 1.5metu bandau draugauti su hemeopatija ir ji kolkas manes nepavede,nors sunkiu ligu ir nebuvo  smile.gif
Butinai paskaitysiu apie Cantharis gal tiktu mano dukrai  4u.gif

Kodėl negalima, kuo motyvuoja(t)?
Dar pasiskaitykit apie meškauoges, taip pat nemažai info yra Vasiliausko knygoje Gamtos vaistinė, atrodo taip vadinasi (žalsva, stora knyga). Dar tinka profilaktiškai mėlynių lapelių arbata .
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 08 13, 10:09)
Kodėl negalima, kuo motyvuoja(t)?

Nes sis vaistinis preparatas nuo 12 metu.
O as skaicius visko ir daug.Lietuviu, anglu kalbomis.vargu ar yra ko nezinociau apie dukters liga iki pacio blogiausio.Arbatu, deja, visiskai jokiu negeria.Pripazista tik vandeni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 13 rugpjūčio 2012 - 12:21
QUOTE(Aprile @ 2012 08 13, 12:03)
Sen pasiskambinau i Baltbiola del Veratrum homaccord ar turi kad bereikalingai nevaziuot. Be recepto gydytojo sake neparduos. unsure.gif

Keista...Ryt numinsiu pažiūrėt. Galiu ir iš karto paimt, jei reikia. Nes Veratrum bent mano aplinkoj pagrindinis vaistas sustreikavus virškinimui.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 08 13, 21:17)
Keista...Ryt numinsiu pažiūrėt. Galiu ir iš karto paimt, jei reikia. Nes Veratrum bent mano aplinkoj pagrindinis vaistas sustreikavus virškinimui.

Dekui 4u.gif vaziavau i kita vaistine,tai ten neturejo veratrum. Dave Nux vomica zirniuku. Temperatura auksta jau toke nekyla bet silpnumas ir skrandzio spazmais dar skundzes
Atsakyti
sveiki, gal kas uzsakineja ir bande jau is UMCKA sirupa, ar labai skiresi nuo musu umcaloru?
Atsakyti
QUOTE(chingi @ 2012 08 14, 16:21)
sveiki, gal  kas uzsakineja ir bande jau is UMCKA sirupa, ar labai skiresi nuo musu umcaloru?

Žr. kelias žinutes prieš tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 08 13, 13:16)
Nes sis vaistinis preparatas nuo 12 metu.
O as skaicius visko ir daug.Lietuviu, anglu kalbomis.vargu ar yra ko nezinociau apie dukters liga iki pacio blogiausio.Arbatu, deja, visiskai jokiu negeria.Pripazista tik vandeni

O čia jo sudėtis
SUDĖTIS
Vienoje dengtoje tabletėje yra 86,2 mg kompleksinio ekstrakto (sėjamosios petražolės šaknų, daržinės pupelės ankščių ir beržo lapų), 78 mg daržinės pupelės anksčių miltelių, 26 mg bruknių lapų sausojo ekstrakto, 19 mg kalio citrato, 16 mg natrio citrato, 8 mg ramunėlių sausojo ekstrakto, 6 mg citrinos rūgšties, laktozės monohidratas, sacharozė, bulvių krakmolas, talkas, magnio stearatas.

Sudėtyje tik augalai, išskyrus citratus. Kodėl manot, kad netinka vaikui iki 3 m. g.gif Lapelyje rašo dozę, kuri skiriama vaikams nuo 12 m. ir suaugusiems. Tačiau nėra nurodyta, kad šis vaistas netinka vaikams nuo 2-12 m.

Aš matau tik vieną apribojimą šio vaisto nevartojimui - Nevartoti, jeigu yra padidėjęs organizmo jautrumas bent vienai iš maisto papildo sudedamųjų medžiagų.
Esu davusi šiuos vaistu savo 3,5 m vaikui po 1 tabletę x 2 k. per dieną.
Atsiprašau už poster_offtopic.gif , aš išdėsčiau savo požiūrį ir patirtį, bet apsisprendimo teisė lieka Jums 4u.gif

P.S. siūlau pabandyti trintas spanguoles su medumi. Jei negeria arbatų, gal gertų vandenį su citrina? Tik citriną prieš tai nuplaukite sodos tirpalu.
Atsakyti
Aprile, jei dar aktualu Veratrum - duokit žinot. 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Kirke uz informacija.Kai grisiu i Lietuva pas dukters nefrologe butinai pasiklausiu vel.Nes kai buvo 2 metuku ji sake per maza, o as ja pasitikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 08 14, 17:31)
Aprile, jei dar aktualu Veratrum - duokit žinot. 4u.gif

Dekui, kaip manot gal pagirdyti geruju bakteriju g.gif
Atsakyti