Įkraunama...
Įkraunama...

HOMEOPATIJA 21 TEMA

QUOTE(alexvirga @ 2012 08 11, 20:45)
Sveiki, turiu Umcalor vaistus, dabar  suzinojau kad galima piugiau siusti is uzsienio analoga UMCKA, bet sirupas, gal kas bande, ar labai skiresi nuo musu?aciu

Umckalor yra tam tikros pelargonijų rūšies ištrauka (žolinis, ne homeopatinis preparatas).
Kaip matau UMCKA amerikietiškas homeopatinis kompleksas, kurio sudėtyje yra ir prie kitų sudedamųjų dalių yra ir potencijuota pelargonija, su sirupu, kt. priedais.
Iš esmės, jei norite komplekso nuo peršalimo, galima daug pigiau įsigyti Lietuvoje (pvz., Antigripinas 1, 2, 3, complex Aconitum, Homeovox, Coryzalia ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 08 11, 13:35)
Čia potencijuotas? Kiek randu, tik vokiečių homeopatai jį naudoja. Vienas variantų - alerginė reakcija į gliuteną (kviečiai), taip pat gastroenteritas.

Dar čia aprašymas tos žievės: http://www.dratiq.com/okoubaka.html

Trumpas homeopatinis aprašymas: http://forums.hpathy...ts.asp?TID=2760

Aciu 4u.gif o mums ji skyre prie adenoidu ir tonziliu g.gif nu as niekaip rysio nepagaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 08 12, 15:24)
Aciu  4u.gif  o mums ji skyre prie adenoidu ir tonziliu  g.gif  nu as niekaip rysio nepagaunu  g.gif

Kaip ir yra punktas:

Rhinitis, allergic rhinitis, allergic asthma.
Chronic sinusitis (Sil., Tub. ...)

Jei adenoidai susiję su alergine sloga... Iš esmės, nėra informacijos apie šį preparatą. Geriausia būtų klausti paties gydytojo.
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti ar kam yra tekę hemeopatiniais preparatais gydytis pielonefritą (inkstų geldelių uždegimas)? Mano dukrytė (2,5 m.) kaip tik susirgo, tad teko pagerti antibijotikus doh.gif Dabar paskyrė ilgą gydymą, kad neatkristų nitrofurantoino preparatu (Furadonins tabletės). Nemažai radau informacijos apie pačią ligą, bet neradau nieko apie galimybę gydyti hemeopatiniais vaistukais. Atsiliepkite jei turite kokios patirties ar šiaip informacijos apie pielonefrito gydymą būtent hemeopatiniais preparatais. Bet kuriuo atveju ruošiuosi konsultuotis su hemeopatu, bet kol ten pateksime norėtųsi apsiginkluoti kokia nors informacija. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 08 12, 15:34)
Kaip ir yra punktas:

Rhinitis, allergic rhinitis, allergic asthma.
Chronic sinusitis (Sil., Tub. ...)

Jei adenoidai susiję su alergine sloga... Iš esmės, nėra informacijos apie šį preparatą. Geriausia būtų klausti paties gydytojo.

Maciau, na bet mums tikrai ne alergines problemos schmoll.gif bet aciu labai Jums uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara kreipiuos su klausimeliu. Ar teko kurei mamytei susidurti su apsinuodijimu maistu.Buvom picerijoje sunus valge pica daugiau itarumu jokiu nuo ko galejo apsinuodyti. Pakilus temperatura iki 38 daveu smectos. Ryt stebesiu skundzes pilvo skausmais. Gal yra kokiu vaistuku homeopatiniu? Labai dekinga busiu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2012 08 12, 22:08)
Sveiki, noriu paklausti ar kam yra tekę hemeopatiniais preparatais gydytis pielonefritą (inkstų geldelių uždegimas)? Mano dukrytė (2,5 m.) kaip tik susirgo, tad teko pagerti antibijotikus doh.gif Dabar paskyrė ilgą gydymą, kad neatkristų  nitrofurantoino preparatu (Furadonins tabletės). Nemažai radau informacijos apie pačią ligą, bet neradau nieko apie galimybę gydyti hemeopatiniais vaistukais. Atsiliepkite jei turite kokios patirties ar šiaip informacijos apie pielonefrito gydymą būtent hemeopatiniais preparatais. Bet kuriuo atveju ruošiuosi konsultuotis su hemeopatu, bet kol ten pateksime norėtųsi apsiginkluoti kokia nors informacija. Būsiu labai dėkinga 4u.gif

Plačiausiai prieinamas būtų Berberis homaccord. Tokio amžiaus vaikui reiktų po 2 lašus. Jeigu palaikomajam - porą kart per dieną turėtų pakakti. Dar turėtų būt gerai Equisetum 6 (jei turit galimybę įsigyt žirniukais). Pasiskaitykit apie šiuos.
Šiaip yra daugybė variantų, tiek kompleksų, tiek atskirų žirnių.

QUOTE(Aprile @ 2012 08 12, 22:56)
Laba vakara kreipiuos su klausimeliu. Ar teko kurei mamytei susidurti su apsinuodijimu maistu.Buvom picerijoje sunus valge pica daugiau itarumu jokiu nuo ko galejo apsinuodyti. Pakilus temperatura iki 38 daveu smectos. Ryt stebesiu skundzes pilvo skausmais. Gal yra kokiu vaistuku homeopatiniu? Labai dekinga busiu uz atsakyma

Arsenicum album ir Veratrum album. Ar turit bent kurį iš šių? 4u.gif Būtų gerai Veratrum homaccord, bet jis kažkodėl pastaruoju metu neperregistruotas... Žinau tik, kad Kaune Baltbioloj jo yra... net ne visos homeopatinės jo turi (reiktų atskirai skambint ir klaust).
Kaip pakaitalą galit mėgint Berberis homaccord (jo sudėtyje irgi yra Veratrum ir Colocynthis).

Jei tik įmanoma - tegul geria kuo daugiau. Angliukai medžio irgi suriša toksinus. Gal turit Carbo Vegetabilis? Ta pati anglis - irgi kažkiek apramintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 rugpjūčio 2012 - 22:24
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 08 12, 22:22)
Plačiausiai prieinamas būtų Berberis homaccord. Tokio amžiaus vaikui reiktų po 2 lašus. Jeigu palaikomajam - porą kart per dieną turėtų pakakti. Dar turėtų būt gerai Equisetum 6 (jei turit galimybę įsigyt žirniukais). Pasiskaitykit apie šiuos.
Šiaip yra daugybė variantų, tiek kompleksų, tiek atskirų žirnių.
Arsenicum album ir Veratrum album. Ar turit bent kurį iš šių?  4u.gif  Būtų gerai Veratrum homaccord, bet jis kažkodėl pastaruoju metu neperregistruotas... Žinau tik, kad Kaune Baltbioloj jo yra... net ne visos homeopatinės jo turi (reiktų atskirai skambint ir klaust).
Kaip pakaitalą galit mėgint Berberis homaccord (jo sudėtyje irgi yra Veratrum ir Colocynthis).

Jei tik įmanoma - tegul geria kuo daugiau. Angliukai medžio irgi suriša toksinus. Gal turit Carbo Vegetabilis? Ta pati anglis - irgi kažkiek apramintų.

Jetus kaip dekui nei vienas vaistukas man nezinomas, bet esu begalo laiminga kad si temute egzistuoja. Jau ligele esam viena issigyde homeopatiskai iki tol butu prireike antibiotiku. Ryte stebesiu pries islekent ieskot vaistu girdysiu dar smectos poakiai net pajuode.Vemt neveme skysciu gere daug viliuos isvengsim ligoniniu. O kiek sesemeciui galima angliuko.pati gerus iki penkiu net.
Papildyta:
Labai atsiprasau uz tokia zinute,bet rasau is mobilaus taip gavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2012 08 12, 19:08)
Sveiki, noriu paklausti ar kam yra tekę hemeopatiniais preparatais gydytis pielonefritą (inkstų geldelių uždegimas)? Mano dukrytė (2,5 m.) kaip tik susirgo, tad teko pagerti antibijotikus doh.gif Dabar paskyrė ilgą gydymą, kad neatkristų  nitrofurantoino preparatu (Furadonins tabletės). Nemažai radau informacijos apie pačią ligą, bet neradau nieko apie galimybę gydyti hemeopatiniais vaistukais. Atsiliepkite jei turite kokios patirties ar šiaip informacijos apie pielonefrito gydymą būtent hemeopatiniais preparatais. Bet kuriuo atveju ruošiuosi konsultuotis su hemeopatu, bet kol ten pateksime norėtųsi apsiginkluoti kokia nors informacija. Būsiu labai dėkinga 4u.gif

Labas mano dukra serga tuo.Buvau pas hemeopate po ligeliu nustatymu,kompleksa buvo paskyre.Bet deja tenka gert furodonina jau 1,5 metu.Tuoj bandysim nebeerti ir greibsiuos hemeopatijos.Butu idomu ka tau paskirs.alijosiu sultys gerai,spanguoles.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 08 13, 00:48)
Labas mano dukra serga tuo.Buvau pas hemeopate po ligeliu nustatymu,kompleksa buvo paskyre.Bet deja tenka gert furodonina jau 1,5 metu.Tuoj bandysim nebeerti ir greibsiuos hemeopatijos.Butu idomu ka tau paskirs.alijosiu sultys gerai,spanguoles.

Laba
esu turėjusi šią problemą. Gydžiausi šitomis tabletėmis, paskui vartojau profilaktiškai
Urosept dengtos tabletės N60. Tai žolinis preparatas, bet tikrai veiksmingas (pigesnis ir geresnis už visus urinalus ) smile.gif
Jei turit galimybę, paprašykit, kad parvežtų iš Lenkijos. Ten pigiau kainuoja. 4u.gif
Profilaktikai tinka Cantahris 6, jei uždegimas kartojasi arba paūmėja nuo drėgno, šalto, vėjuoto oro ar vėjo.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 08 13, 07:47)
Laba
esu turėjusi šią problemą. Gydžiausi šitomis tabletėmis, paskui vartojau profilaktiškai
Urosept dengtos tabletės N60. Tai žolinis preparatas, bet tikrai veiksmingas (pigesnis ir geresnis už visus urinalus )  smile.gif
Jei turit galimybę, paprašykit, kad parvežtų iš Lenkijos. Ten pigiau kainuoja.  4u.gif
Profilaktikai tinka Cantahris 6, jei uždegimas kartojasi arba paūmėja nuo drėgno, šalto, vėjuoto oro ar vėjo.

Negalima Urosept ir panasiu- mano mergytei nera net 3 metuku...
O jai buvo nustatytas slapimo takiu 3 laipsnio refliuksas- del to uzdegimai buvo, i nuo ju pazeistas inkstas- veiklos puse belike..Nors atrodo refliuksa isaugo, bet kiekviena infekcija zeistu inksta dar labiau, tai pabaigus su fUrodoninu noreciau kazka vartoti, tikriausiai, kad pati saugiau jausciausi.Nes prisiminus metus pragaro temperaturas, kruvas antibiotku tikrai nupurto.Po visu ligoniniu jau 1.5metu bandau draugauti su hemeopatija ir ji kolkas manes nepavede,nors sunkiu ligu ir nebuvo smile.gif
Butinai paskaitysiu apie Cantharis gal tiktu mano dukrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 13 rugpjūčio 2012 - 09:59
Sen pasiskambinau i Baltbiola del Veratrum homaccord ar turi kad bereikalingai nevaziuot. Be recepto gydytojo sake neparduos. unsure.gif
Atsakyti