Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

As taip pat MODIDU esu nusivylusi, languotos kelnyteas su trikotazu nusiburbuliavo, o laisvalaikio kelnytes is naujos kolekcijos susitrauke, klynukas prairo g.gif Happeak kelnytes super thumbup.gif thumbup.gif ir kitu, kurios mamytes siuna drabuzelius dar nesu nusivylusi, kaip Modidu.
Atsakyti
Vakar kaip tik žiūrinėjau Modidu kolekcijos rūbelius ir pristatymą parodoj Pirk prekę lietuvišką, rūbeliai jau ant modeliukų atrodė patysusiom rezinom, o hareminiai džinsiukai tai išvis kažkoks nesusipratimas (kur vaiko klynas tai baisulinis burbulas) blush2.gif dar gerai, kad nesusigundžiau įsigyti, o pirma pažiūrėjau kaip atrodo doh.gif

Tiesa, marškinėliai atrodė tikrai neblogai ir treninginės kelnytės bet kaina tai ,,kandžiojasi,, mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 08 spalio 2012 - 12:12
Gal parašysite atsiliepimų apie šitas kelnytes? http://www.modidu.lt...aikio-kelnytes/

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 10 08, 13:14)
Gal parašysite atsiliepimų apie šitas kelnytes? http://www.modidu.lt...aikio-kelnytes/

Taigi dviem postai auksciau yra parasyta apie jas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 13:16)
Taigi dviem postai auksciau yra parasyta apie jas. mirksiukas.gif

Kol aš parašiau, ji pataisė žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 10 08, 13:11)
Vakar kaip tik žiūrinėjau Modidu kolekcijos rūbelius ir pristatymą parodoj Pirk prekę lietuvišką, rūbeliai jau ant modeliukų atrodė patysusiom rezinom, o hareminiai džinsiukai tai išvis kažkoks nesusipratimas (kur vaiko klynas tai baisulinis burbulas)  blush2.gif dar gerai, kad nesusigundžiau įsigyti, o pirma pažiūrėjau kaip atrodo  doh.gif

Tiesa, marškinėliai atrodė tikrai neblogai ir treninginės kelnytės bet kaina tai ,,kandžiojasi,,  mirksiukas.gif

Pagal tokia kokybe tai kainos turetu but perpus mazesnes nei yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 10 08, 11:44)
Aišku, kitą kartą, jei galėsite parašykite temutėje, kai bus nuolaidos  ax.gif Tikrai su 40 proc. galima gerai apsipirkti  thumbup.gif

tik apmaudu,kad senai kolekcijai sugrazino kainas atgal...
Siaip kiek perkam visose parduotuvese senai kolekcijai kainos su nuolaida lieka ,tol kol neisperka..bet tikrai atgal kainu nesugrazina
Atsakyti

Eina sau, tada nepirksiu MODIDU laisvalaikio kelnyčių, jei išyra doh.gif Kaina tai didelė doh.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 08, 16:09)
tik apmaudu,kad senai kolekcijai sugrazino kainas atgal...
Siaip kiek perkam visose parduotuvese senai kolekcijai kainos su nuolaida lieka ,tol kol neisperka..bet tikrai atgal kainu nesugrazina

Jo... Gaila tikrai, kad nepaliko nuolaidinių kainų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 08 spalio 2012 - 15:20
Nežinau bet mūsų Modi Du džinsai nedažo nei kiek, nu nesuprantu tikrai nieko lotuliukas.gif nei vaiko kojos mėlynos, nei dar kas ...
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2012 10 08, 11:50)

user posted image

Ne į temą , bet jau kokia graži mergaite ir kaip tinka rūbeliai , super biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Gal ne į temą ax.gif bet ar čia tik pas mane Happeak neatidaro jau nuo vakar? Įtariu, kad visur taip...(This Account Has Been Suspended) g.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 09, 09:06)
Gal ne į temą ax.gif bet ar čia tik pas mane Happeak neatidaro jau nuo vakar? Įtariu, kad visur taip...(This Account Has Been Suspended) g.gif

Taip taip, neatidaro ir man. Kad daznai beda su tuo psl.
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 10 08, 16:25)
Nežinau bet mūsų Modi Du džinsai nedažo  nei kiek, nu nesuprantu tikrai nieko  lotuliukas.gif  nei vaiko kojos mėlynos, nei dar kas ...
Papildyta:

Ne į temą , bet jau kokia graži mergaite ir kaip tinka rūbeliai , super  biggrin.gif  wub.gif

Aciu labai, kviete mus buti modeliuke, ale dar pagalvosiu lotuliukas.gif
parasiau jiems laiska, apie ta dazyma ir t.t. jokio atsakymo negavau, nors matau kad fb jie prisijunge, dar palauksiu, o po to kelsiu skandala mirksiukas.gif
Atsakyti