Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(cole1 @ 2012 10 10, 13:20)
Niu va, užsisakiau savo mažiui džempą 74-80 cm ir galvoju ar nebus mažas doh.gif  biggrin.gif Kelnes ėmiau kaip visada 74-80 cm, o dėl džempo suabejojau ..iš pradžių užsisakiau 1-2m., bet kai paskambino iš Happeak'o ir pasakė išmatavimus-pabijojau, kad iki kelių nebūt doh.gif
Kažin gal kas pirko ir galit pasakyti, gal dar nevėlu apkeist užsakymą unsure.gif

tai cia 6-12men dydis bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 10 10, 13:19)
tai cia 6-12men dydis bus? g.gif

Aha 6-12 mėn.
Atsakyti
cole1 cia jums specialiai ikelsiu savo maza ( foto jis apytiksliai 13-14 men, siaip yra is mazesniuju toks ) tiek kelvytes tiek dzempas yra 1-2 m siaik tiek gal ir atrodo didoki viskas bet man ir taip grazu ax.gif
user posted image

kiek zinau jus panasaus amziaus i musiski tai as buciau uz 1-2m dydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 10 spalio 2012 - 14:02
QUOTE(Brunetike @ 2012 10 10, 14:01)
cole1  cia jums specialiai ikelsiu savo maza ( foto jis apytiksliai 13-14 men, siaip yra is mazesniuju toks ) tiek kelvytes tiek dzempas yra 1-2 m  siaik tiek gal ir atrodo didoki viskas bet man ir taip grazu  ax.gif
user posted image

kiek zinau jus panasaus amziaus i musiski tai as buciau uz 1-2m dydi smile.gif

Ačiūūūūū jums labai, mano pagal amžių didesnis, bet smulkus ir nedidukas...Viskas, varau keisti užsakymo, jei dar spėsiu doh.gif lotuliukas.gif Happeake šiandien su tokiu vyruku diskutavau, vat ir privertė jis mane pasimesti, nors ta mergina kur dirba buvo sakius , kad imti 1-2 m., vat ir nepaklausyk doh.gif biggrin.gif
Atsiprašau visų mamyčių, kad čia šiandien aš viena diskutuoju blush2.gif rolleyes.gif , bet taip gerai patarimai thumbup.gif
Ačiū visoms aciuks.gif
Atsakyti
As jau nieko nebesuprantu, savo 2,4m vaikui zadu viska keist(uzsakinejau 3-4m) i 1-2m dydi, o cia metinukams perkat toki g.gif Bet sake, kad viskas smarkiai didinta. Bet jei metinukui tinka, tai jau verciat mane vel abejot del tu dydziu. Turiu tik brolio dzemperio ismatavimus 1-2m dydzio:
rankove nuo pažastėlės apie 36 cm.
nuo petuko 40cm.
plotis per paž. 31 cm.
visas ilgis nuo petuko 46 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 10 spalio 2012 - 16:09
Parduotuvej man pamatavo Brolio kelniu ilgi 1-2m uz uzlenkimu tai 50cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 10 10, 17:30)
Parduotuvej man pamatavo Brolio kelniu ilgi 1-2m uz uzlenkimu tai 50cm  bigsmile.gif

Toki kelniu ilgi dabar mano 94cm vaikis nesioja thumbup.gif
vadinas geras tas ilgis bus.
Nes su praeitos kolekcijos futbolisto kelnem 3-4m dydzio tai oj, kaip nesiziuri dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 10, 17:46)
Toki kelniu ilgi dabar mano 94cm vaikis nesioja thumbup.gif
vadinas geras tas ilgis bus.
Nes su praeitos kolekcijos futbolisto kelnem 3-4m dydzio tai oj, kaip nesiziuri dar doh.gif

drinks_cheers.gif
Jau kaip daiktas per didelis ir kabo klynas iki keliu net negrazu o kelniu nenupirksim kad tiktu 2 ar 3 metus schmoll.gif
Atsakyti
p.s. Futbolisto kelnes ant 2-mecio. Cia is pavasarines kolekcijos. Kazi ar jos dabar skirias? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 10, 16:55)
p.s. Futbolisto kelnes ant 2-mecio. Cia is pavasarines kolekcijos. Kazi ar jos dabar skirias? g.gif
user posted image

labai tikiuosi, kad ryt ryte gausiu, tai galėsiu pasidalinti informacija. Užsakiau kiemo džempą ir futbolisto kelnes. Viskas 6-12 mėn., 74-80 cm. Mano bernužėlis 81 cm, svoris 10 kg. Jam 1m.8 mėn. Tikiuosi, kad keist nereikės, nes rezervavau didesnius, jei ką tongue.gif Bet pavasario kolekcijos futbolisto kelnės mums dar didelės 6-12 mėn.
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 10, 18:12)
labai tikiuosi, kad ryt ryte gausiu, tai galėsiu pasidalinti informacija. Užsakiau kiemo džempą ir futbolisto kelnes. Viskas 6-12 mėn., 74-80 cm. Mano bernužėlis 81 cm, svoris 10 kg. Jam 1m.8 mėn. Tikiuosi, kad keist nereikės, nes rezervavau didesnius, jei ką tongue.gif Bet pavasario kolekcijos futbolisto kelnės mums dar didelės 6-12 mėn.

As kazkodel galvoju, kad keist nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, mes turime Happeako futbolisto kelnytes (1-2 m.). Tai sakyciau, kad jos didintos, nes mano berniukui 1 m. 8 men., o musu ugis 92 cm., taciau jos mums dar ilgokos. P.s. paciu kelnyciu ilgis apie 52 cm. smile.gif
Atsakyti