Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 10 08, 13:14)
Gal parašysite atsiliepimų apie šitas kelnytes? http://www.modidu.lt...aikio-kelnytes/

Turime tokias tik mėlynas smile.gif Plovėme pora kartų, kol kas nieko. Tiesa, ploviau rankomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2012 10 09, 11:24)
Aciu labai, kviete mus buti modeliuke, ale dar pagalvosiu  lotuliukas.gif
parasiau jiems laiska, apie ta dazyma ir t.t. jokio atsakymo negavau, nors matau kad fb jie prisijunge, dar palauksiu, o po to kelsiu skandala  mirksiukas.gif

Parasiau ir as jiems apie dazyma, tai gavau atsakyma, kad niekas kol kas jokiu nusiskundimu neturejo del situ kelnyciu, todel pirma kart girdinti apie sia problema...
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2012 10 09, 12:17)
Parasiau ir as jiems apie dazyma, tai gavau atsakyma, kad niekas kol kas jokiu nusiskundimu neturejo del situ kelnyciu, todel pirma kart girdinti apie sia problema...

"Sveiki,
Sunku atsakyti kodėl dažo, nes iki šiol tokių pastabų nebuvo, juolab ir patys nešiojame tokius džinus jau ne vieną mėnesį, todėl kaip ir jautėmės tikri gaminio kokybe.
Šiuo atveju manau bus geriausia, jei Jūs grąžinsite mums džinsus paštu : Verkių g. 29, Vilnius. Parduotuvė Modi du.
Gavę kelnes atgal Jums pervesime 85 lt. į Jūsų nurodytą sąskaitą.

Virgis"

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va ir atrašė smile.gif VISADA MANAU GALIMA GRAŽIAI SUSTIARTI, BENT JAU MAN PAVYKSTA , IR TIKRAI DRAUGAUJAME SU MODI DU PUIKIAI thumbup.gif
Man ir buvo atvėjis , kai nepatiko , tai gražino , netiko ar dar kasnors ...
Bet dėl to dažymo tai keistai , nes sakau mums nedažo nei kiek biggrin.gif tai spėju mums pasisekė , geresnį džinsą gavome tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 09 spalio 2012 - 16:24
Kas matėt " gyvai" Happeak pasakykit, ar ta šviesi pilka labai nepraktiška? unsure.gif Nes jau ryt ruošiuosi pirkti visą treningiuką...Jau turiu juodąir tamsiai pilką, o reik skalbti kiekvieną dieną( nes mes jau be sauskelnių gyvenam, bet dar visokių nelaimių būna rolleyes.gif )...ačiū...lauksiu pasisakymų labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 09, 23:13)
Kas matėt " gyvai" Happeak pasakykit, ar ta šviesi pilka labai nepraktiška? unsure.gif Nes jau ryt ruošiuosi pirkti visą treningiuką...Jau turiu juodąir tamsiai pilką, o reik skalbti kiekvieną dieną( nes mes jau be sauskelnių gyvenam, bet dar visokių nelaimių būna rolleyes.gif )...ačiū...lauksiu pasisakymų labai. smile.gif

Man asmeniškai tai normali pilka spalva , kaip dauguma būna , nei praktiška nei nepraktiška. Mačiau bet nepirkau savo zuikiui 4u.gif visgi rinkomes juoda , nes darželyje niekas nesaugo ,tai pareina gražus, ant juodo vis mažiau matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 10 09, 22:38)
Man asmeniškai tai normali pilka spalva , kaip dauguma būna , nei praktiška nei nepraktiška. Mačiau bet nepirkau savo zuikiui  4u.gif visgi rinkomes juoda , nes darželyje niekas nesaugo ,tai pareina gražus, ant juodo vis mažiau matosi  biggrin.gif

mano sviesiai pilka (siek tiek marga) spalva viena praktiskiausiu, ir mylimiausiu. aisku i darza idealiausiai "asfalto pilkumo " spalva. skalbiasi labai gerai, "dulkiu" purvas ne taip amtosi. aisku kai jau deme, tai aisku matosi, nuo kokios buroku sriubos.

pati nuspirkau geltona kombinezona, dabar mastau ka su juo veiskiu demiu prasme, svies viskas, gal buciau geriau emusi pilka. bet grazumas geltonos, wub.gif

o kelnes, pilkas treningines laaaabi megstu smile.gif man ze best.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 10, 09:07)
mano sviesiai pilka (siek tiek marga) spalva viena praktiskiausiu, ir mylimiausiu. aisku i darza idealiausiai "asfalto pilkumo " spalva. skalbiasi labai gerai, "dulkiu" purvas ne taip amtosi. aisku kai jau deme, tai aisku matosi, nuo kokios buroku sriubos.

pati nuspirkau geltona kombinezona, dabar mastau ka su juo veiskiu demiu prasme, svies viskas, gal buciau geriau emusi pilka. bet grazumas geltonos,  wub.gif

o kelnes, pilkas treningines laaaabi megstu smile.gif man ze best.

Niu va ir pasimečiau visiškai doh.gif lotuliukas.gif Man pačiai tai ir pilka spalva labai faina...ir turim ne vieną rūbą ir nieko...o į darželį tai mes nueinam taip sakant prisiregistruoti, nes po dviejų dienų jau sergam doh.gif Vyras sako imti rudą g.gif Kaip ruda spalvytė-gražu?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2012 10 10, 10:32)
Niu va ir pasimečiau visiškai doh.gif  lotuliukas.gif Man pačiai tai ir pilka spalva labai faina...ir turim ne vieną rūbą ir nieko...o į darželį tai mes nueinam taip sakant prisiregistruoti, nes po dviejų dienų jau sergam doh.gif Vyras sako imti rudą g.gif Kaip ruda spalvytė-gražu?

Mes emem tamsiai pilkas spalvyte labaiii wub.gif o rudu treningu ne nera sioj kolekcijoj? g.gif Tik ziogo kelnes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 10 spalio 2012 - 10:39
QUOTE(Jutkė @ 2012 10 10, 10:38)
Mes emem tamsiai pilkas spalvyte labaiii  wub.gif o rudu treningu ne nera sioj kolekcijoj? g.gif Tik ziogo kelnes  rolleyes.gif

Jūs Facebooke pažiūrėkit-yra ir mamytės rašė, kad yra, bet aš dar neskambinau jiems paklausti...Vat dabar einu skambint
Papildyta:
QUOTE(cole1 @ 2012 10 10, 10:52)
Jūs Facebooke pažiūrėkit-yra ir mamytės rašė, kad yra, bet aš dar neskambinau jiems paklausti...Vat dabar einu skambint

Niu vat, paskambinau...vis tik rudos kelnytės tik žiogo yra ax.gif o džempų turi rudų...tai kaip ir problemos nėra-imu pilką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 10, 09:07)

pati nuspirkau geltona kombinezona, dabar mastau ka su juo veiskiu demiu prasme, svies viskas, gal buciau geriau emusi pilka. bet grazumas geltonos,  wub.gif

Man irgi Happeak naujos kolekcijos geltona nereali wub.gif wub.gif wub.gif Irgi dukra treningini kombinezona geltona tures rolleyes.gif Gaila neber 1-2metu geltonu kombinezoniuku - maziui norejau verysad.gif
Atsakyti
Niu va, užsisakiau savo mažiui džempą 74-80 cm ir galvoju ar nebus mažas doh.gif biggrin.gif Kelnes ėmiau kaip visada 74-80 cm, o dėl džempo suabejojau ..iš pradžių užsisakiau 1-2m., bet kai paskambino iš Happeak'o ir pasakė išmatavimus-pabijojau, kad iki kelių nebūt doh.gif
Kažin gal kas pirko ir galit pasakyti, gal dar nevėlu apkeist užsakymą unsure.gif
Atsakyti