Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas negirdi ką sakau

QUOTE(Sirana @ 2006 04 29, 12:31)
Na, maniskis irgi savarankiskumu labai nepasizymi, nors kartais mane maloniai nustebina - velgi, labai jauciasi darzelio itaka. Nors ir pati stengiuosi mokyti - kitais metais i mokykla visgi. O rudeni irgi laukiam seimos pagausejimo, tai teks jam dar labiau pasitempti smile.gif

SVEIKINAME 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 29, 12:37)
SVEIKINAME 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, brangioji! Ot nukrypom nuo temos, ania?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 28, 19:15)
Na aš irgi kartais padedu, bet jau pradeda užknisti. Kaip išmėtyti po namus žaislus tai sugeba vienas, o po to sudėti - tai kartu. O dabar pas mus mažytė sesė, tai nelabai turiu laiko rankioti tuos jo žaislus. O ir savarankiškumo kažkaip mokyti reikia, nes labai jau nesavarankiškas tas mūsų bičas.

Ta pati situacija... doh.gif Dar ir pusbrolis dažnai ateina, tai tada visur kur tik galima randu žaislų... O tvarkyti kažkodėl visi turime... Pripranta jie labai greitai blink.gif O sesė pas mus jau paaugusi tai jau ir ši prisideda prie namų "darkymo" tongue.gif
Kovojam... stengiamės.... gal kas išeis. Jau susitvarko kartais ir pats thumbup.gif
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 04 29, 13:31)
Na, maniskis irgi savarankiskumu labai nepasizymi, nors kartais mane maloniai nustebina - velgi, labai jauciasi darzelio itaka. Nors ir pati stengiuosi mokyti - kitais metais i mokykla visgi. O rudeni irgi laukiam seimos pagausejimo, tai teks jam dar labiau pasitempti smile.gif

Aš taip pat prisidedu prie sveikinimu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif ,du vaikai tai jega thumbup.gif .Kai gimsta antras vaikas pirmasis pasitempia ir pradeda jausti atsakomybe,gi jis tampa viriausias.Sutinku,kad darželis daro nemažai įtakos vaikui,jeigu mama del kažko tai nuolaidžiauja tai darže jis tikrai to nesulauks.Matau tai iš savu panu,darželije ir mokykloje jos elgiasi vienaip o parejusios namo visai kitaip.O dabar mano mažoji''susirgo skundimo liga'',tai jai tas tai anas negerai o ant seses aplamai'' varo juodai'' doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astu @ 2006 04 29, 22:04)
Ta pati situacija...  doh.gif Dar ir pusbrolis dažnai ateina, tai tada visur kur tik galima  randu žaislų... O tvarkyti kažkodėl visi turime... Pripranta jie labai greitai blink.gif O sesė pas mus jau paaugusi tai jau ir ši prisideda prie namų "darkymo" tongue.gif
Kovojam... stengiamės.... gal kas išeis. Jau susitvarko kartais ir pats  thumbup.gif
Sėkmės!

taip sutinku daug vaiku,daug ir''bardako'',užtat tevams ramu, ko daugiau veiklos to ramiau tavo galvai.Po tokiu ''svečiu'' aš jau nieko nesakau,tesiog visi''kimbam'' draugiškai i darba.Sekmes''kare'' 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaubo kambarys
Atsakyti
O taip, pas mus irgi ta problema su tvarkymusi. Pareina namo, tai kai nusirengineja, tai viena kojinę švyst i vieną kampą, kitą į - kitą, kelnės - kažkur vidury kambario pūpso. Liepiu tvarkytis, tai tingi, paspiria rūbus į kraštus, o iš ryto ieško ir nervuojasi, kad nieko neranda. Kiek besakyčiau, kad reikia daiktus gražiai susidėlioti - kaip į sieną, negirdi. Tik kojomis trepsi ir rankom makaluoja, atseit, kodėl jis turi tvarkytis doh.gif jau atsibodo. Jaučiu, kad kažkaip per dažnai jau prašau, kad susitvarkytų. Gal jau jam atsibodo tos mano pastabos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2006 05 03, 09:50)
O taip, pas mus irgi ta problema su tvarkymusi. Pareina namo, tai kai nusirengineja, tai viena kojinę švyst i vieną kampą, kitą į - kitą, kelnės - kažkur vidury kambario pūpso. Liepiu tvarkytis, tai tingi, paspiria rūbus į kraštus, o iš ryto ieško ir nervuojasi, kad nieko neranda. Kiek besakyčiau, kad reikia daiktus gražiai susidėlioti - kaip į sieną, negirdi.  Tik kojomis trepsi ir rankom makaluoja, atseit, kodėl jis turi tvarkytis  doh.gif jau atsibodo. Jaučiu, kad kažkaip per dažnai jau prašau, kad susitvarkytų. Gal jau jam atsibodo tos mano pastabos ? g.gif

Pas mus labai panaši situacija doh.gif . Bet jei nesakyti, nedaryti pastabų, tai visai užsikas tame jovale doh.gif . Nėausų nesimatys. O už tokį didelį vaiką tvarkyti kažkaip jau rankos nekyla.
Tarp kitko, mums labai padeda pupos. Liepiu susidėti žaislus į vietas (kol jų dar nebūna baisiai duag primėtyta) arba kad ir rūbus, o jis pradeda pykti, nervuotis. Tada ramiu tonu sakau, jei tu dabar nesudėsi žaislų, tai aš išimsiu 3 pupas. Viskas, iškart nervai pasibaigia ir vaikas šuoliuoja tvarkyti lotuliukas.gif . Jei to tvarkymo būna nedaug duodu kelias pupas, o jei jau reikia patvarkyti kaip reikiant, tai 10. Išimti dar neteko thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 05 03, 10:44)
Tarp kitko, mums labai padeda pupos.....

As eisiu siandien irgi nusipirkti pupu ir indeliu joms, vis neprisiruosiu....
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 05 03, 09:44)
Pas mus labai panaši situacija doh.gif . Bet jei nesakyti, nedaryti pastabų, tai visai užsikas tame jovale doh.gif . Nėausų nesimatys. O už tokį didelį vaiką tvarkyti kažkaip jau rankos nekyla.
Tarp kitko, mums labai padeda pupos. Liepiu susidėti žaislus į vietas (kol jų dar nebūna baisiai duag primėtyta) arba kad ir rūbus, o jis pradeda pykti, nervuotis. Tada ramiu tonu sakau, jei tu dabar nesudėsi žaislų, tai aš išimsiu 3 pupas. Viskas, iškart nervai pasibaigia ir vaikas šuoliuoja tvarkyti lotuliukas.gif . Jei to tvarkymo būna nedaug duodu kelias pupas, o jei jau reikia patvarkyti kaip reikiant, tai 10. Išimti dar neteko thumbup.gif .

Kaip faina, kad jums pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kai indelis pilnas bus, ką darysit??? Ko vaikas užsiprašė??? Smalsauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 03, 21:23)
Kaip faina, kad jums pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O kai indelis pilnas bus, ką darysit??? Ko vaikas užsiprašė??? Smalsauju  blush2.gif

Pats niekaip negali apsispręsti. Žino tiksliai, kad žaislą, o kai klausiu kokį, jis sako "o jeigu tokio jau nebus kai pririnksiu pilną stiklainį, geriau paskui išsirinksiu".
Na ir tegu, svarbu, kad veikia, nereikia bartis. thumbup.gif drinks_cheers.gif
O kaip jums sekasi, gal jau nukeliavo jūsų žmogeliukas iki pat viršaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniuksė: 03 gegužės 2006 - 20:40
As irgi tada pirksiu pupas. Reikia kada nors prisiruosti. As dabar dar siek tiek atlaidesne jam, nes laikinai gyvename pas tevus, tai nelabai turime kur daiktu normaliai susidelioti. Bet susilankstyti tvarkingai juk galima. O kai persikelsime i naujus namus, tada jau griebsiu jauti uz ragu:)
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2006 05 03, 09:50)
O taip, pas mus irgi ta problema su tvarkymusi. Pareina namo, tai kai nusirengineja, tai viena kojinę švyst i vieną kampą, kitą į - kitą, kelnės - kažkur vidury kambario pūpso. Liepiu tvarkytis, tai tingi, paspiria rūbus į kraštus, o iš ryto ieško ir nervuojasi, kad nieko neranda. Kiek besakyčiau, kad reikia daiktus gražiai susidėlioti - kaip į sieną, negirdi.  Tik kojomis trepsi ir rankom makaluoja, atseit, kodėl jis turi tvarkytis  doh.gif jau atsibodo. Jaučiu, kad kažkaip per dažnai jau prašau, kad susitvarkytų. Gal jau jam atsibodo tos mano pastabos ? g.gif

Tvarkymo problema manau yra visų vaikų,mes tap pat to neišvengem,griežtu tonu ir pakeltu balsu nieko iš jo neišpeši tik dar daugiau užsiožios.5-6 m.vaikas jau turi suprasti kad kiekvienas daiktas turi savo vieta,niekada nereikia nusileisti ir pirmai del šventos ramybes rinkti daiktus arba žaislus.Jeigu vaikas išmeto drabužius ir nesiruošia juos sudeti tegul ten ir guli,gi jis pats iš ryto atsikėles jų ieškos o į protesto priepolius nereikia kreipti demesio,kai pats paieškos manau daugiau nekils noro sekanti karta taip daryti.Sekmės 4u.gif
Atsakyti