QUOTE(virga @ 2012 03 14, 14:01)
kavute_skani, tegul jis netiki tavi. Jis gali ir istatymais netiketi. Bet pazeisti ju negalima.
Va, duok jam paskaityti
http://www.jcg.lt/placiau-23.html
Gali ir tema pasiskaityti cia
http://www.supermama...howtopic=173444
Ten rase viena mama, kaip buvo ex apkaltinta vaiko bagrobimu, kai su vaiku uzsieny gyveno 10 men. Jis dabar vaiko neatiduoda jai, ir teisiasi del nuolatines vaiko globos.
būtinai jam parodysiu, kad nėra taip lengva, kaip jis galvoja. kiek žinau, labai retai tėvas gauna globos teises Lietuvoje, nes į daugelį dalykų atsižvelgiama. tikiuosi, kad mūsų atveju irgi taip bus.
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 14, 14:23)
Vyras- savanaudis, kuriam visiskai nerupi jo vaiko motina, jam nerupi vaiko jausmai..JIS tik nori kad vaikas butu su juo, bet vaikui visuomet geriau su mama, mama apkabins, pabuciuos, paguos, pamyluos, ar sis vyras tai gali, tikrai, ne, vyrai nemoka to daryti.
Vaikas- tai ispaikintas, kenciantis del tevu skyrybu berniukas. Besinaudojantis savo padetimi, neduos mama, tai duos tetis, toki greitai gali papirkti, jis nesuvokia, jog svarbiausia emocine busena, rysys su mama, su teciu tokio rysio nebus niekada, jis nesupras taip kaip mama.
Jus- istikruju uzjauciu jus, nuosirdziai, jei su siuo vyru gyvensite visa gyvenima jums daugiau pasiseks, bet tikiu dar kentesite nuo jo, jei skirsites-bus problemu daug.
Teismas- jei nebus papirkti teisejai, teismas tikrai neatiduos vaiko tevui!
jo sūnus tiesiog pats nori būti čia, pats teisme pasakys, kad nori gyventi su tėvu. nebent iki teismo jis persigalvos. kiek bandžiau aš su juo kalbėtis apie mamą, tai vaikas man atsako - tu geresnė.tik nežinau kuo. aš iš prigimties esu griežta ir mėgstu, kad viskas būtų pagal planą, to reikalauju ir iš vaiko. tarkim, kad ir lovą pasikloti ir indus nusinešti. esu dirbusi aukle, tai žinau kaip su vaikais bendrauti, bet kartais su juo būna man per sunku, o mb nelabai padeda... dažnai jis užstoja sūnų, kas suprantama, nes manau, kad ir aš taip elgčiausi. bet vakar jis man prisiekė, kad pasikeis, padės auklėti savo sūnų, stengsimės parodyti, kad ne pirkiniai, o buvimas drauge yra šeimos laimė.
nepalaikau sb dėl teismo, esu tam prieš, bet palaikau jį, kad jis taip nori bendrauti su vaiku. dar ne kiekvienas tėvas taip bendrauja, kaip jis. turiu omeny apie tuos, kurie išsiskyrę.
sb esu pasakius, kad mūsų bendrą atžalą tik per mano lavoną pasiimtų.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 03 14, 15:05)
Nu tu pagalvok, jos vaikas tai utiutiu, mutiutiu, o jau vyro vaikas ,tai jau velnio nestas? Kad tau liezuvis nuputu, bjaurastie.
Papildyta:
Tu juokauji? Autore infarkta gautu ,jei vyras sugalvotu padidinti savo vaikui islaikymui duodamu pinigu kieki
hmmm... na, liežuvis nenupus, nes nebijau to, ką galvoju parašyti.
o dėl pinigų, klystate. alimentus moka, o dar ir kas keletą mėnesių siuntinius didžiausius išsiunčiam. pirkinių man negaila, tik liūdna, kad vaikas tik taip supranta meilę.