Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras turi sūnų iš pirmos santuokos

QUOTE(kavute_skani @ 2012 03 13, 17:19)
labas, merginos ir mamytės 4u.gif
noriu pasidalinti savo istorija.

Nu tu pagalvok, jos vaikas tai utiutiu, mutiutiu, o jau vyro vaikas ,tai jau velnio nestas? Kad tau liezuvis nuputu, bjaurastie.
Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2012 03 13, 23:45)
Mokek uz jo burelius, ugdyma, rubus pirk ir panasiai..

Tu juokauji? Autore infarkta gautu ,jei vyras sugalvotu padidinti savo vaikui islaikymui duodamu pinigu kieki
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 14, 14:01)
kavute_skani, tegul jis netiki tavi. Jis gali ir istatymais netiketi. Bet pazeisti ju negalima.
Va, duok jam paskaityti http://www.jcg.lt/placiau-23.html
Gali ir tema pasiskaityti cia http://www.supermama...howtopic=173444
Ten rase viena mama, kaip buvo ex apkaltinta vaiko bagrobimu, kai su vaiku uzsieny gyveno 10 men. Jis dabar vaiko neatiduoda jai, ir teisiasi del nuolatines vaiko globos.

būtinai jam parodysiu, kad nėra taip lengva, kaip jis galvoja. kiek žinau, labai retai tėvas gauna globos teises Lietuvoje, nes į daugelį dalykų atsižvelgiama. tikiuosi, kad mūsų atveju irgi taip bus.

QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 14, 14:23)
Vyras- savanaudis, kuriam visiskai nerupi jo vaiko motina, jam nerupi vaiko jausmai..JIS tik nori kad vaikas butu su juo, bet vaikui visuomet geriau su mama, mama apkabins, pabuciuos, paguos, pamyluos, ar sis vyras tai gali, tikrai, ne, vyrai nemoka to daryti.
Vaikas- tai ispaikintas, kenciantis del tevu skyrybu berniukas. Besinaudojantis savo padetimi, neduos mama, tai duos tetis, toki greitai gali papirkti, jis nesuvokia, jog svarbiausia emocine busena, rysys su mama, su teciu tokio rysio nebus niekada, jis nesupras taip kaip mama.
Jus- istikruju uzjauciu jus, nuosirdziai, jei su siuo vyru gyvensite visa gyvenima jums daugiau pasiseks, bet tikiu dar kentesite nuo jo, jei skirsites-bus problemu daug.
Teismas- jei nebus papirkti teisejai, teismas tikrai neatiduos vaiko tevui!

jo sūnus tiesiog pats nori būti čia, pats teisme pasakys, kad nori gyventi su tėvu. nebent iki teismo jis persigalvos. kiek bandžiau aš su juo kalbėtis apie mamą, tai vaikas man atsako - tu geresnė.tik nežinau kuo. aš iš prigimties esu griežta ir mėgstu, kad viskas būtų pagal planą, to reikalauju ir iš vaiko. tarkim, kad ir lovą pasikloti ir indus nusinešti. esu dirbusi aukle, tai žinau kaip su vaikais bendrauti, bet kartais su juo būna man per sunku, o mb nelabai padeda... dažnai jis užstoja sūnų, kas suprantama, nes manau, kad ir aš taip elgčiausi. bet vakar jis man prisiekė, kad pasikeis, padės auklėti savo sūnų, stengsimės parodyti, kad ne pirkiniai, o buvimas drauge yra šeimos laimė.
nepalaikau sb dėl teismo, esu tam prieš, bet palaikau jį, kad jis taip nori bendrauti su vaiku. dar ne kiekvienas tėvas taip bendrauja, kaip jis. turiu omeny apie tuos, kurie išsiskyrę.
sb esu pasakius, kad mūsų bendrą atžalą tik per mano lavoną pasiimtų.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 03 14, 15:05)
Nu tu pagalvok, jos vaikas tai utiutiu, mutiutiu, o jau vyro vaikas ,tai jau velnio nestas? Kad tau liezuvis nuputu, bjaurastie.
Papildyta:

Tu juokauji? Autore infarkta gautu ,jei vyras sugalvotu padidinti savo vaikui islaikymui duodamu  pinigu kieki

hmmm... na, liežuvis nenupus, nes nebijau to, ką galvoju parašyti.
o dėl pinigų, klystate. alimentus moka, o dar ir kas keletą mėnesių siuntinius didžiausius išsiunčiam. pirkinių man negaila, tik liūdna, kad vaikas tik taip supranta meilę.
Atsakyti
QUOTE(kavute_skani @ 2012 03 14, 16:35)
sb esu pasakius, kad mūsų bendrą atžalą tik per mano lavoną pasiimtų.

Beda ta, kad daznam vyrui zmonos zodziai neturi jokios isliekamosios vertes ax.gif sakyk nesakes, o...
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 15:40)
Beda ta, kad daznam vyrui zmonos zodziai neturi jokios isliekamosios vertes  ax.gif  sakyk nesakes, o...

drinks_cheers.gif tiesiog jie negirdi to, ko nenori girdėti...
Atsakyti
Boze boze...koks dar taves ilgas kelias laukia, kol ismoksi gyventi su savo vyru ir su jo praeitimi doh.gif

Galiu tik tiek patarti - rupinkis savo vaiku ir nesikisk ten, kur nereikia... tau visai nereikia rupintis kokie to vaiko pazymiai (tam yra tevai), nereikia rupintis leisti ar drausti vaikui ziureti TV ar sedeti prie kompo (tam irgi yra tevai)... leisk tevui ir vaikui tvarkytis savo gyvenima taip kaip jie ismano... tai yra ne tavo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 03 14, 18:09)
Boze boze...koks dar taves ilgas kelias laukia, kol ismoksi gyventi su savo vyru ir su jo praeitimi  doh.gif

Galiu tik tiek patarti - rupinkis savo vaiku ir nesikisk ten, kur nereikia... tau visai nereikia rupintis kokie to vaiko pazymiai (tam yra tevai), nereikia rupintis leisti ar drausti vaikui ziureti TV ar sedeti prie kompo (tam irgi yra tevai)... leisk tevui ir vaikui tvarkytis savo gyvenima taip kaip jie ismano... tai yra ne tavo reikalas.

Nesutikčiau. Jeigu tas vaikas gyvena jų namuose, kartu su tėvu ir jo žmona, tai ji negali nė žodžio pasakyt? Negaliu jo sudraust, jei daro kažką ne taip? Įsivaizduokit atsitiktų kokia nelaimė (neduok Die), kai vaikas ir autorė vieni namie, nukristų koks karštas puodas ar dar kas ir tas vaikas susižalotų, tai tada tėvas ar motina irgi pasakytų:"gerai, kad nesikišai juk čia ne tavo vaikas, koks skirtumas kas atsitiko". ?
Atsakyti
Nebuna blogu vaiku schmoll.gif buna blogas vaiku elgesys..tai yra pasekme..kieno pasekme,tai reikia suzinoti..ismokti vaika patiketi jumis..jus jam priesas esat.tecio grobike.o to rezultatas jo elgesys su jumis.jis vaikas,jus suauges zmogus.raskite priezasti-rasit rakta i vaiko sirdi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2012 03 14, 17:32)
nukristų koks karštas puodas ar dar kas ir tas vaikas susižalotų, tai tada tėvas ar motina irgi pasakytų:"gerai, kad nesikišai juk čia ne tavo vaikas, koks skirtumas kas atsitiko". ?

pavizdys ni v temu doh.gif kalbama apie auklejima doh.gif negi seganciam vaikui vaistu nepaduosi jei jis ne tavo?nepamaitinsi isalkusio jei ne tavo?kalbama apie auklejima
Atsakyti
Aš kaip tik ir teigiau, kad atsiriboti nuo to vaiko ir jį ignoruoti yra neįmanoma. Nesupratau ką norėjote pasakyti, jeigu tik pakartojote mano mintis.
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 03 14, 17:52)
Aš kaip tik ir teigiau, kad atsiriboti nuo to vaiko ir jį ignoruoti yra neįmanoma. Nesupratau ką norėjote pasakyti, jeigu tik pakartojote mano mintis.

atsiriboti vienuose dalykuose timanoma,kituose ne..kelis kartus perskaiciau jusu pasisakyma,pirma karta ji supratau kiek kitaip smile.gif nuo buities neatsiribosi taip,nereikia stengtis pakeisti mamos..jis turi abu gyvus tevus ,kurie ji auklet gali patys
Atsakyti
Mamos niekas ir nepakeis, bet, manau, kai kurios painioja auklėjimą su drausme ir kaip jūs sakote buities dalykais. Tegul autorė nesikiša į vaiko mokymąsi, santykius su giminėm ar mama, bet tokie elementarūs dalykai kaip tvarka, ar pastabos/patarimai dėl kokio netinkamo elgesio nieko blogo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ne per seniausiai skaiciau straipsni apie tai. Antraste buvo "Jo vaikai mane uzknisa". Kelios pamotes dalinosi patirtimi + psichologo komentaras. Tai visos sutinka: norint isgyventi ir islaikyti normalius santykius su visais (ar bent dauguma) reikia nesikisti ir neaukleti vyro vaiku. Kitaip snipstas gaunas. Vaikas neklauso, vyras nuolaidziauja, pamote nusiplukus jaucia nuoskauda del neivertintu pastangu. Jei vaikas jau tikrai laaabai negerbia, kokia k..va ar pan. vadina, tevas privalo sudrausminti atzala. Bet normalesniais atvejais pamotes verte keliama ne barant vaikus, o iskeliant pamote ju akyse, parodant, kad tetis labai ja gerbia ir vertina.
Pritariu pastebejimui, kad jusu didzioji beda yra ne vyro vaikas, o jusu vyras. Ziurekite kas darosi: slapcia rezga planus atimti is buvusios zmonos vaika; primeta jums savo pasirinkima ir nesiskaito su jusu nuomone siuo klausimu (o kitais svarbiais klausimais?) ; manipuliuoja vaiku kad pasiektu savo.
Jei ji reguliariai mato, daznai susiskambina, mama juo pasirupina, su tevu bendrauti nedraudzia, tai kam jam tie teismai? Ar vaiko jam reikia, ar jo mama nori pribaigti???
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 10:01)
Jusu vyras yra paprasciausias manipuliatorius  ax.gif  psichologinis smurtautojas - jeigu sankant paprasciau, o gal ir ne vien psichologinis.

Jis jus emociskai santazuoja  ax.gif  prievartauja - jeigu sakyti tiesiai  ax.gif

Turite daug bedu, o ateityje ju tik dauges.

Linkiu sekmes, jos LABAI reikes  4u.gif

Pasirašau po kiekvienu žodžiu.
Atsakyti