Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras turi sūnų iš pirmos santuokos

kaip mb sako, jam reikia ano vaiko, kad būtų visiškai laimingas. buvo man labai keista šią vasarą girdėti to vaiko žodžius savo mamai. cituoju: aš jau gyvenau su tavim 7 metus, o dabar noriu gyventi su tėčiu. po tokių vaiko žodžių tikriausia naktimis nemiegočiau... verysad.gif nežinau kaip reagavo ji.
aš į vaiko pamokas kišausi tiek, kiek mb prašė. nes būdavo, kad ir namų darbus kartu darydavau, nes vaiko mama ilgai dirbdavo ir pan. o auklėjimas.. norėčiau, kad mano namuose būtų atsižvelgiama į taisykles, kad lovą pasikloti, indus nusineštti ir pan. mamos nenoriu ir nesiruošiu atstoti, nes turiu sūnų, kuriam esu ir būsiu mama. yra dar ir tai, kad mb dirba po pietų, tai jei vaikas gyvens čia, o vasarą, tai tikrai atostogaus, negi aš neturiu teisės jo sudrausti dėl tv ar kompiuterio, ar kitų dalykų? su mb kalbamės, kad man nebus lengva, bet stengsimės kaip nors kartu viską įveikti, gal jis pakeis pamainą,kad būtų lengviau visiems.
aš suprantu, kad tėvai turi kontruoliuoti vaikus, bet mb pats pripažįsta, kad vaikų auklėjime jis yra per minkštas. tiesiog bijau, kad mūsų šeimoje nebūtų taip, aš blogietė, o jis gerietis...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 03 14, 16:05)
Nu tu pagalvok, jos vaikas tai utiutiu, mutiutiu, o jau vyro vaikas ,tai jau velnio nestas? Kad tau liezuvis nuputu, bjaurastie.
Papildyta:

Tu juokauji? Autore infarkta gautu ,jei vyras sugalvotu padidinti savo vaikui islaikymui duodamu  pinigu kieki

Uoi, kokia pikta motera... blink.gif Mergaites, bukime taktiskos viena kitos atzvilgiu. 4u.gif Rubrika vadinas Kertele sielai, o ne Rykste uzakaliui... Visos ieskom patarimo, paguodos. Tai gi matosi, kad autore ne kokia bjaurybe ragana, o normali, geros sirdies moteriske, mylinti ir norinti, kad abiem pusem butu geriau. Neduos jam vaiko, ka jis cia nusisneka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 14 kovo 2012 - 21:40
QUOTE(kavute_skani @ 2012 03 14, 22:31)
kaip mb sako, jam reikia ano vaiko, kad būtų visiškai laimingas. buvo man labai keista šią vasarą girdėti to vaiko žodžius savo mamai. cituoju: aš jau gyvenau su tavim 7 metus, o dabar noriu gyventi su tėčiu. po tokių vaiko žodžių tikriausia naktimis nemiegočiau... verysad.gif nežinau kaip reagavo ji.

O ka cia tokio ispudingo pasake tas vaikas g.gif labai normalu aisku jam idomiau, o dar tetis vilioja dovanomis. Klausimas tik ar jis ilgai su Jumis gyventu.
O siaip tai patarimas nesikisti i vaiko mokslus yra labai geras, prie ko cia Jus? Turi tevus lai moko ji, is kart nubrezkit vyrui ribas, kad neuzkartu Jums to. Jei papulciau i tokia situacija as stengciausi but labai geriete, o vyras lai buna blogietis. Telika ir kompa leisciau kiek tik telpa, pamoku nekontroliuociau, stengciaus tapt drauge tam vaikui. Kontrole lai uzsiima tevai. Manau Jums tai butu naudinga, kai pereitu visas rupestis vaiku Jusu MB, gal ne taip ir saldu pasirodytu. Net jei namuose ka sugadintu ar sulauzytu tebunie, vyras pamatytu, o Jus "ups jis netycia" (jei ka uzstokit vaika visada pries teva mirksiukas.gif ). Jei vaikas uzsimano kokio daikto, palaikykit vaika mirksiukas.gif Jus neauklekit, nesistenkit keist to vaiko ir viskas bus puiku.
P.S. Mano nuomone Jusu MB nera geras zmogus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justejan: 14 kovo 2012 - 22:55
QUOTE(burbanti @ 2012 03 14, 17:05)
Nu tu pagalvok, jos vaikas tai utiutiu, mutiutiu, o jau vyro vaikas ,tai jau velnio nestas? Kad tau liezuvis nuputu, bjaurastie.

drinks_cheers.gif kaip ten bebūtų esat tik antra. Kai su šiuo vyru nusprendėt susidėt žinojot, kad vaika turi. Tad dabar turit su tuom susitaikyt ir priimt viska kaip yra, nes taip kad vyras su savo vaiku nesimatys ir visas dėmesys bus tik jūsų bendriems vaikams tikrai nebus. Ir tai jau sakyčiau jums per gerai, kad gyvenat kitoje šalyje ir tokios galimybės ( jiems dažnai matytis ) nėra. Tad turit sukandus dantis kentėt ir nesikišt i vyro ir JO vaiko santykius, nes jūs tam neturit jokios teisės ( tam yra mama ir tėtis, o ne svetimas žmogus ). Man abskritai bjauru skaityt kad taip kalba moteris, su 8-mečiu vaiku kovojat kaip su sau lygiu doh.gif nusileiskit ant žemės per daug jau isijautėt ir pasisavinot svetima vyra doh.gif ir dar taip pabraukiat: duodam, perkam lyg vyras nedirbtu arba išleistumėt tūkstančius, kad net jūsų atlyginimo reikia dadėt. Vaikas vyro ir jis turi dasidėt prie jo pragyvenimo, sakot duoda.. na, bet jis su juo negyvena ir tai vaikui didelis smūgis nes jo šeima dabar yra nepilnavertė, jis neturi tėčio ko berniukui reikia labiausiai. Ir norit, kad jis su jumis gražiai bendrautų? tokio amžiaus vaikas yra gana protaujantis ir supranta del ko jo tėtis dabar ne su juo. Kai yra noras viskas imanoma, ir tikrai būtų imanoma tam vaikui tapti geriausia drauge, manau jus vyras už tai tik dar labiau mylėtų. Na bet gi jums jis bjaurus ir isivaizduoju del visai kitų priežasčių ne charakterio, o del to kad jis yra ''jūsų'' vyro ir kitos moters MEILĖS vaisius. Aš abskritai tikiuosi, kad jis kada nors atsitokės ir pargriž i savo tikra šeima, tuomet gal suprasit koks tas yra jausmas būt paliktai. wink.gif
galit neatrašinėt, neturiu apie ka su tokiu žmogum diskutuot mūsų pažiūros aiškiai skiriasi, tiesiog išsakiau savo nuomonę..wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 14 kovo 2012 - 23:46
QUOTE(Doremifa @ 2012 03 14, 19:54)
Ne per seniausiai skaiciau straipsni apie tai. Antraste buvo "Jo vaikai mane uzknisa".

baisu, moterytės jau gėdos jausma praradusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute_skani @ 2012 03 14, 21:31)
kaip mb sako, jam reikia ano vaiko, kad būtų visiškai laimingas.

JIS laimingas. O visi kiti aplinkui? na, nepavydziu as jums tokio vyro, bjaurus tipas. Geru minciu cia buvo parasyta. Manipuliatorius, egoistas ir psichologinis teroristas. Lipantis per galvas. Fuj. Kai jam nusibosit, ziurekit, kad ir jusu vaiko jam taip neprireiktu, su kokia kita geruole, mylincia labai ir atsidavusia moteriske.
Beje, pritariu patarimui susidraugauti su vyro sunumi pradzioje. Maniskis vyras pirmiausia tapo draugas mano sunui is pirmosios santuokos. O tik paskui jau, kartu pragyvenus metus ar pora, susikloscius judvieju santykiams, pradejo ir grieztesni zodi tart. O cia berniukas atvaziuoja tik atostogu.
Atsakyti
Idomios jus, moterys... Peikiat ta vyra, peikiat... Tai ka jai dabar daryt, jei toki issirinko? Prisiskaicius jusu samprotavimu, skirtis? Begt nuo to baisuno? Ar jus galit laiduot, kad dabartiniai jusu vyrai iskilus panasiai situacijai, tikrai tikrai nepasielgtu taip pat? Ne velnio, ir nugyvenus 20 metu gali sulaukt spyrio i uzpakali ir netiketumu. Zmones sutiko viens kita, KAZKAM. Gal kad gautu savos, nebutinai teigiamos patirties, gal kad visa gyvenima nugyventu kartu...

O del vaiku... Jei nesiverciat sioj sferoj, turiu omeny, kasdienis bendravimas su svetimais vaikais, tai ir nezinot. Tikrai buna slyksciu, kad ir kaip nepedagogiskai skambetu... Kiekvienas ateina i si pasauli jau su savu charakteriu, ir deja, net ir labai geru tevu vaikai buna ziauriai patrake... Ar nezinot tokiu pavyzdziu, kai net ir turedamas puiku issilavinima, auklejima, tevu rupesti bei globa, vaikas uz namu sienu ribu maistauja, demonstruoja savo tikraji, vidini AS? Taip, viskas, ko gero, visad yra susije su kazkokiais vidiniais isgyvenimais, vidinem asmenybes bedom, bet kad kas antras vaikas tu asmeniniu sielos problemu dabar turi. Prisideda auklejimo spragos, tevu uzimtumas, visokie gilus isgyvenimai, kaip tevu skyrybos, nieko cia nuostabaus, jei vaikas pradeda maistaut
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 15, 10:02)
Idomios jus, moterys... Peikiat ta vyra, peikiat... Tai ka jai dabar daryt, jei toki issirinko? Prisiskaicius jusu samprotavimu, skirtis? Begt nuo to baisuno? Ar jus galit laiduot, kad dabartiniai jusu vyrai iskilus panasiai situacijai, tikrai tikrai nepasielgtu taip pat? Ne velnio, ir nugyvenus 20 metu gali sulaukt spyrio i uzpakali ir netiketumu. Zmones sutiko viens kita, KAZKAM. Gal kad gautu savos, nebutinai teigiamos patirties, gal kad visa gyvenima nugyventu kartu...

As sutinku, kad peikt sita vyra gal ir nelaikas smile.gif alia gi siaip pasisakyt ka galvoji galima smile.gif tikrai nesakau, kad reikia skirtis, bet man cia taip kvepia roziniais akiniais...primena mane pacia pirmoje santuokoje. Liudesys. Na, o ka dabar siuo atveju reiktu pasakyt? Paguost? Na, as palinkeciau sioje santuokoje buti ne tik nuolankia avele (tyliai kenteti ir taikstytis, nuolat bandyt suprast, bijot zodi pasakyt, nes jis iskart terorizuoja-nemyli vaiko...na, anokia cia laime).
Aplamai, jis pries vesdamas tokiu planu vaika pasiimt kartu gyvent turejo? Su jumis jais pasidalino?
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2012 03 15, 10:29)
As sutinku, kad peikt sita vyra gal ir nelaikas smile.gif alia gi siaip pasisakyt ka galvoji galima smile.gif tikrai nesakau, kad reikia skirtis, bet man cia taip kvepia roziniais akiniais...primena mane pacia pirmoje santuokoje. Liudesys. Na, o ka dabar siuo atveju reiktu pasakyt? Paguost? Na, as palinkeciau sioje santuokoje buti ne tik nuolankia avele (tyliai kenteti ir taikstytis, nuolat bandyt suprast, bijot zodi pasakyt, nes jis iskart terorizuoja-nemyli vaiko...na, anokia cia laime).
Aplamai, jis pries vesdamas tokiu planu vaika pasiimt kartu gyvent turejo? Su jumis jais pasidalino?

Galima 4u.gif Bet kad ar tikrai i nauda dabar tokio tipo pasisakymai maitinanciai moteriskei, kad rozinius akinius uzsidejus, kad vyras toks ir anoks smile.gif Tikrai tas vyro pasmerkimas santykiu nepagerins, jei jinai dar prie visa ko dar ir prades sau galva kvarsint del vyro... Kad ot bjaurybe koks mirksiukas.gif Ir tema yra - vaikas is pirmos santuokos. Pastebejau, labai truksta forumuose takto, zmogus kreipiasi patarimo, juk galima ir kitaip savo nuomone issakyt (feja, cia as ne Jums smile.gif ), paprasciausia yra ja isvadint nedorele nenaudele, jos vyra kiaule ir ot kaip graziai padejom zmogui su savo grauzatim ar net kazkokiu klaidingu situacijos isivaizdavimu susidorot smile.gif

Na, siek tiek hiperbolizuoju, aisku, bet panasus vaizdelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 kovo 2012 - 11:10
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 15, 11:09)
Galima  4u.gif  Bet kad ar tikrai i nauda dabar tokio tipo pasisakymai maitinanciai moteriskei, kad rozinius akinius uzsidejus, kad vyras toks ir anoks smile.gif Tikrai tas vyro pasmerkimas santykiu nepagerins, jei jinai dar prie visa ko dar ir prades sau galva kvarsint del vyro... Kad ot bjaurybe koks  mirksiukas.gif Ir tema yra - vaikas is pirmos santuokos. Pastebejau, labai truksta forumuose takto, zmogus kreipiasi patarimo, juk galima ir kitaip savo nuomone issakyt (feja, cia as ne Jums smile.gif ), paprasciausia yra ja isvadint nedorele nenaudele, jos vyra kiaule ir ot kaip graziai padejom zmogui su savo grauzatim ar net kazkokiu klaidingu situacijos isivaizdavimu susidorot smile.gif

Na, siek tiek hiperbolizuoju, aisku, bet panasus vaizdelis smile.gif

Pritariu, daznai forume pasigestu TAKTO ax.gif Kartais norisi kazkam kazka patart, bet kuo toliau skaitai tema, ziuri tuos moteriskiu postus pilnus pykcio, pagiezos, greito "nurasymo" ir pan. doh.gif Tada ir noras kazka rasyt praeina.
Bet atsakant i tema, tai nereiktu taip greit pult ant autores, ji juk nesenai seima sukurus, galimai dar jauna, ir dabar ji papuole i tokia situacija, zmogus be patirties, be gyvenimo bagazo, juk tik su metais, isgyvenimais ta brandi ismintis ateina mirksiukas.gif
Autore, kadangi jau susidare tokia nepatogi padetis, kuria ir pati aiskiai suvokiat, reiktu vyrui butinai pasakyti, galbut net truputeleli kategoriskai, jog kai kuriems vyro zygiams nepritariat, kad tos buvusios zmonos atzvilgiu jis labai neteisingai elgiasi, ir svarbiausia, kam vaika plesti is jo mamos ir tempti i JUSU seima. Jusu seima sudaro ne tik vyras, bet ir JUS, tad turi buti atsizvelgta ir i JUSU nuomone. Jei taip ir atsitiktu, jog kazkokiu stebuklu budu ta vaikuti priteistu jusu vyrui, dalis atsakomybes teks ir jums, tai neisvengiama gyvenant po vienu stogu. BUTINAI turit pareikst savo tvirta nuomone del vyro vaiko. Tai ne siaip atostogos, o zaidimas zmoniu likimais, labiausiai gaila vaiko, jis tarsi manipuliacijos karuselej doh.gif
Atvirai, labai linkeciau vaiko neprisiteist, del sventos ramybes jam geriau likti gyventi su mama, o ne su teciu, kuris ji kaip katineli vilioja zaislais, pramogom, bet visa gyvenimiska rutina kris tai ant moters peciu, kiek ten tas dirbantis vyras sedes namuose ta vaika apsikabines.
Linkiu sekmes, jos prireiks, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 15, 12:56)

Autore, kadangi jau susidare tokia nepatogi padetis, kuria ir pati aiskiai suvokiat, reiktu vyrui butinai pasakyti, galbut net truputeleli kategoriskai, jog kai kuriems vyro zygiams nepritariat, kad tos buvusios zmonos atzvilgiu jis labai neteisingai elgiasi, ir svarbiausia, kam vaika plesti is jo mamos ir tempti i JUSU seima. Jusu seima sudaro ne tik vyras, bet ir JUS, tad turi buti atsizvelgta ir i JUSU nuomone. Jei taip ir atsitiktu, jog kazkokiu stebuklu budu ta vaikuti priteistu jusu vyrui, dalis atsakomybes teks ir jums, tai neisvengiama gyvenant po vienu stogu. BUTINAI turit pareikst savo tvirta nuomone  del vyro vaiko. Tai ne siaip atostogos, o zaidimas zmoniu likimais, labiausiai gaila vaiko, jis tarsi manipuliacijos karuselej  doh.gif

nors cia ne man, as ne autore, bet pasisakysiu smile.gif sioje situacijoje, bijau, kad tas tvirtos nuomones pareiskimas nieko neduoda (kiek supratau ji jau tai yra sakiusi), tiesiog vyras isvarto jos zodzius taip kaip jam reikia ir autore lieka kalta (nemylinti jo vaiko). Vat cia man labai labai nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2012 03 15, 13:44)
nors cia ne man, as ne autore, bet pasisakysiu  smile.gif  sioje situacijoje, bijau, kad tas tvirtos nuomones pareiskimas nieko neduoda (kiek supratau ji jau tai yra sakiusi), tiesiog vyras isvarto jos zodzius taip kaip jam reikia ir autore lieka kalta (nemylinti jo vaiko). Vat cia man labai labai nepatinka sad.gif

Na, as skaiciau, jog autore yra ne karta su vyru snekejus, nu bet taip irgi negalima, reikia ir i ja isiklausyti, kazkoki kompromisa rasti, nors....kita vertus, mazai vilciu, jog teismas nepriteis vaika tevui g.gif Gal paprasciausiai islaukti ta perioda, nepanikuoti...gal ir vyrui bizalas praeis kersyt buvusiai zmonai. Ir is viso: kodel vyras taip nusiteikes pries vaiko mama, kas tokio ten ivyko, jog net paslapcia, pasigardziuodamas ruosia buvusiai "staigemena"? Gal autore galetu pakomentuoti, kodel vyro pirma santuoka isiro, is kur tos neapykantos saknys lenda?
Atsakyti