Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

sudygsniavau rankomis, o paskui galvoju persiuti masina, bet jauciu vos ne dvigubas darbas bus......
Cia dar nelygint atai vaizdas....
Atsakyti
na siaip tai dvigubas darbelis:((( geriau is pradziu siuti tankesniais dygsneliais, jei nori rankomis ir po kiekvieno prisiuvimo butina atlyginti!!!! o siaip kaip pirmam kartui tai tikrai saunu tongue.gif
Atsakyti
sad.gif kai kelis pasiuvau ir as taip pat pagalvojau jau geriau tada rankomis siuti tamkesniais dygsniukais is karto......na bet bandysiu persiuti dar masina.........vargas laukia bet gal kas iseis. Is karto masina nesiuvau - sakau nusikreivos man.......o be to jei neuzteks kurios nors medziagytes imanoma kanors bus paardyti....bet dabar jau galvoju, kad nebelabai tureciau kantrybes ardyti ir dar karta pernauja dygsniuoti g.gif

Pirmas blynas yra pirmas blynas.
Atsakyti
Sveikutes, ar nebandėt su adatėlėm susisegt detales ir tada mašina persiūt? g.gif
Taip būtų žymiai mažiau darbo...Tik segt reikia ne išilgai siūlės, bet statmenai kirpimo kraštui.
(Atsiprašau ,kad įsiterpiau)
Atsakyti
prasom isisakyti savo nuomone, kuo daugiau nuomoniu tuo geriau wink.gif

gal sakau, man geriau dabar nebepersiuti masina, o kai sudesiu visus 3 sluoksnius is gerosios puses su masina persiuti visas siules?
Atsakyti
Sveikos darbininkės biggrin.gif

Pagaliau ir aš užsikretusi nuo Jūsų pabaigiau pirmajį savo skiautinį thumbup.gif
Atiduodu Jūsų teismui ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Radau labai įdomų puslapiuką. Darbai atrodo labai paprasti, kol neatkreipiau dėmesio į jų dydį blink.gif Nežinančioms pasufleruosiu, kad 1" - tai 1colis = 2.5cm.
Įspūdingi dydžiai

http://www.jdlquilts.com/
Atsakyti
Kelios nuotraukos iš skiautinių klubo RŪTA parodos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
37 puslapius skaityti pritruko kantrybes, bet manau, kad niekas nieko nerasete apie skiautinėjimo būda Paper piecing? Tai mano mylimiausias būdas - nusubraižai ant popieriaus paveikslą ir iš kitos pusės siūni skiauteles. Paskui popierių nuplėši. Tokiu būdu gali prisiūti ir mažutėliausias detales. Bet čia jau skiautinis susiuvamas ne iš blokų, o iš kelių paveikslėlių, aprėmintų medžiagos juostomis dažniausiai. Gal kas užsiimate tuo ir žinote free nuorodų. Aš kelias turiu, bet kainuoja schemos. Bet argi negrazu?

http://www.paperpanache.com/
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2006 08 10, 17:33)
Nesupratau. O kaip krašteliai užlenkiami, ar audinio vienas gabaliukas ant kito siuvamas? Kokį popierių naudoji?

Siaip zodziu turbut nelabai paaiskinsiu sad.gif Popieriu gali naudoti koki nori, geriau permatomas (kepimo, pergamentinis, ir laikrastis tinka). Siuvi po viena gabaliuka is blogosios puses, o piesinys ant popieriaus kaip tik ir rodo, kur siules vieta. Na, sakykim, reikia pasiuti eglute. Pirmiausia is tos popieriaus puses, kur nera schemos, dedi geraja puse i virsu medziagos gabaliuka, skirta kotui, o ant jo gabaliuka blogaja puse i virsu, skirta fonui, t.y. juos sudedi tesiog viena ant kito. Prisegi segtuku ir is kitos puses per nuiesta linija prisiuvi (masina ar rankomis). Fono gabaliuka atversi ir jau turi kota su fono gabaliuku. Tada dedi kita fono gabaliuka is kitos koto puses irgi "veidu" i apacia ir is kitos puses per nubreztalinija prisiuvi. Na, nemanau, kad ka nors supratai, bet apie tai issamiai buvo parasyta kazkuriame 2003 metu rabkdarbiu kraiteles numeryje, kazkur arciau kaledu. Be to, gal rastum internete "Paper piecing" kokia pamokele. Man tai cia pats kieciausias siautiniu budas, gali isnaudoti pacias smulkiausias skiautelytes, nieko neismetu ir grudu i stiklaini. O, gal pravesti kam kursus tokius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2006 08 10, 20:38)
Atidžiai perskaičiau, reikia atsisėsti ir tiesiog bandyti kol „daeis“. Kursai būtų neblogai, tik kad aš šiek tiek tolokai nuo sostinės gyvenu. Dabar kaip tik pradėjau mokytis siūti skiautinius, bandomąjį darbelį padariau, dabar karpau liną užtiesalui, o kai jį pasiūsiu, norėęiau pabandyti ir skiautinius ant popieriaus, labai įdomu. Ačiū už nuorodą. thumbup.gif

Tikrai, kai imsi bandyti, gal aiskiau pasidarys. Siaip tai skiautiniai - JEGA, karta paragaves, negali sustoti smile.gif O kursus galeciau pravesti ir daugiau kam. Alio alio, kas norit, prisijunkit. Kursai skiautiniai ant popieriaus (yra keletas budu). Bet, tiesa, tik Vilniuje
Atsakyti
Zhuvycia, o kaip tau tos skiautelės namie, netrukdo? Aš prieš kelis metus buvau taip susirgus skiautiniais, kad baisu prisiminti... Kiekvienas skudurėlis keliavo į namus, o kadangi vietos ne per daugiausia, tai namai apkrauti maišais buvo. Ir kiekviena karta, planuodama siūti, visus skudurus versdavau ant grindų. Dabar kitais darbais užsiimu, bet maišai stovi. Norėjau kelis kartus mesti lauk, bet vyrelis sustabdydavo, sako, po to vėl bliausi, kad būtent tokio skuduro nebeturi, kurį išmetei lotuliukas.gif . O tu juk visas net mažiausias skiauteles renki, tai kaip ten namuose, dar gali praeiti? biggrin.gif
Atsakyti