ai, jeigu tu karpai juostas - tada aiskiau!
o pagal Stack-n-Slash susikerpu kvadratus, kuo daugiau tuo geriau, bet as turejau tik 6 audinius, ir taip tiko; tiesiog susidedu viena ant kito ir kerpu, viena dali perkeliu i apacia ir visus gabalus vel susiuvu i kvadrata, ir t.t. kiek tik nori, tik as is anksto nezinau, kur kirpsiu
o nors rankytemis ir nemegstu siuti, bet susigundziau ta japoniska technika - isvaziuoju atostogauti i sodyba, tai siuvimo masinos su savim neimsiu, o isbandysiu sita siuvimo buda
bandysiu is dzinso, cia kazkas buvo viena skiautini is dzinso idejes parodymui, tik ner kada ieskoti kieno tas darbas, bet gal atsiliepsite:
kokio plocio uzlaidas reikia uzdeti tai apvaliai detalei? ar uzteks 1 cm, ar geriau platesnes, kokiu 1.5 cm? ir ar sunkiai uzsilygina i vidu palenkti krasteliai?
Papildyta:CDA, paveluotai, bet vistiek noriu pagirti uz darbstuma ir greituma - man rodos ir menuo nepraejo, kai demonstravai paskutini savo darba, o dabar ir linine lovatiese

. Ji tiesiog puiki

.
Truputuka net baltai pavydziu - mano virtuveje, neisstumdzius baldu, tokio dydzio skiautinys niekaip netilptu, jauciu, kol nebus daugiau ploto, tai sitos mano uzuolaidos (1.0x1.7m) ir liks mano didziausias skiautinys
Ir didziausi sveikinimai pasidarius puslapiuka apie skiautinius

. Sakei, priimsi ir pasiulymus, ir kritika? Tai mano pasiulymas butu toks: jei tik galimybes leistu, visai gerai butu pasiskaityti apie idomesnes skiautiniu siuvimo technikas, pavyzdziui, apie mano neismokta "Katedros langu" technika; kaip paprasciau siuti "Rastu trobele" (vat man tai parodei, ir nezinojau, kad taip paprastai galima siuti

, butinai isbandysiu

) arba apie kitas siuvimo subtilybes (kad ir darbas su linu, kaspinais ar kaklaisciais). Vat taip