Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

CDA nu ir malacius thumbup.gif kaip tu laiko turi? doh.gif as va vel savaitgali po puta sedesiu su savo darbais blink.gif
man toks klausymas! tu man papasakok! tai kaip bus su ta linine lovatiese??? tu ka nors jai spec darei, kad skalbiant nesitrauktu??? blink.gif ar nesi i valykla? blink.gif oje kiek as cia klaustuku sudejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 07 birželio 2006 - 19:33
Ačiū visoms už pagyrimus.
O su lovatiese labai paprastas dalykėlis. Prieš siuvant medžiagas išplauni, jau pagrindinis traukimosi etapas praeitas. O vėliau sudaigsčiau palei kiekvieną siūlę, trauktis galimybės dar sumažėjo. O kadangi naudojau vienos rūšies medžiagas, tai jei kartais netyčiom ir sugalvotų susitraukti, tai visa lovatiesė darys vienodai, o ne kažkuriame viename kampe.
O siaube kokį traktatą parašiau. Gal kokią knygą "Skiautinių siuvimo ypatumai" pradėti rašyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 06 08, 10:41)
As visada visus audinius iskalbiu priesh siudama... bet man kazkaip atrodo, kad linas tai didziule rizika gereniam darbui...  ax.gif

Nu tamstyte ir susukai man galvą g.gif . Turiu pasiuvus drobinį užklotą, kuris kelis kartus buvo skalbiankėn įkištas ir nieko. O čia ... Nu gi visko gali atsitikti, bet aš manau, kad taip perdygsniavus nieko blogo nenutiks. Tikiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CDA: 09 birželio 2006 - 12:13
nail.gif pasidarbavau vėl blush2.gif vienu tarpu maniau, kad teks keisti audinius ir idėją, ale kad viskas gavosi čiki ok.gif tease.gif
user posted image

Foto tik ph34r.gif
Atsakyti
bis.gif zigzagiuku apsiuvau, nes kaip zinia atlasiniai kaspinai baaaaaaaaaisiai pesiojasi, nors ir paklijuoti audiniu smoke.gif

kopke, reikia ne tik pasigrozeti, bet savo darbelius rodyti umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 11 birželio 2006 - 19:39
user posted image

ax.gif iš arčiau tongue.gif
Atsakyti
Taip cia atvirutes. Siuva ant medziaginio pagrindo, ir plius dar dejau kartoniuka ir vel audinuka balta is kitos puses. Gavosi triju sluokniu.. Na panasiai kaip tikri skiautiniai rolleyes.gif O po to apsiulejau zigzagiuku visus sluoksnius tongue.gif teliko rasyti adresiuka ir ishsiusti tongue.gif
Atsakyti
Raskis, rankytemis buciau uzsikasusi:)) siuvau masina... blush2.gif siaip cia labai paprasta technika. Paimi du audinio gabalus. Sudedi vienas ant kito. Nusipaisai ant vieno kreivaliuzu ir kerpi abi... O jau tada prasideda menas lotuliukas.gif delioji, kaisalioji viena po kita kaip sachmatu lenta... ir galiausiai "zigzaguoji" masina. VAT JUMS IR MENAS tease.gif smoke.gif
Atsakyti
Supratau biggrin.gif . Nea, nesupratau, bet gi siules nera tiesios, o kai kur ir lenktos, kaip tose vietose?

Man ir rankytemis nelabai priimtina siuti, masina greiciau, o sita tavo technika man patinka - nezinai, kas gausis.

O dar labai patinka Stack-n-Slash technika, sita tai is vis lengva, ir greitai siuvasi, ir rezultatas buna netiketas. Va cia ji gerai aprasyta
http://www.lerusisik...u/crazystar.htm

Dabar kaip tik baigiu uzuolaidas sita technika, tai iki pat galo nezinojau, kas gausis.

Atsakyti
Zinau sita technika tongue.gif ir man ji visai patinka thumbup.gif
Tai tu ir nusipiesi ant audinio linijas kokias nori... ir kerpi isilgai juostomis... doh.gif jauciu ir nepasakiau, kad susikerpi tik juostomis doh.gif o tas juostas tada ir kamsalioji sachmatishkai... tongue.gif o siuni per tuos kreivumus, kad apkabintum zigzagu audini... karsta.gif tikiuosi supratai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 12 birželio 2006 - 20:03
ai, jeigu tu karpai juostas - tada aiskiau!

o pagal Stack-n-Slash susikerpu kvadratus, kuo daugiau tuo geriau, bet as turejau tik 6 audinius, ir taip tiko; tiesiog susidedu viena ant kito ir kerpu, viena dali perkeliu i apacia ir visus gabalus vel susiuvu i kvadrata, ir t.t. kiek tik nori, tik as is anksto nezinau, kur kirpsiu g.gif

o nors rankytemis ir nemegstu siuti, bet susigundziau ta japoniska technika - isvaziuoju atostogauti i sodyba, tai siuvimo masinos su savim neimsiu, o isbandysiu sita siuvimo buda
bandysiu is dzinso, cia kazkas buvo viena skiautini is dzinso idejes parodymui, tik ner kada ieskoti kieno tas darbas, bet gal atsiliepsite:
kokio plocio uzlaidas reikia uzdeti tai apvaliai detalei? ar uzteks 1 cm, ar geriau platesnes, kokiu 1.5 cm? ir ar sunkiai uzsilygina i vidu palenkti krasteliai?

Papildyta:
CDA, paveluotai, bet vistiek noriu pagirti uz darbstuma ir greituma - man rodos ir menuo nepraejo, kai demonstravai paskutini savo darba, o dabar ir linine lovatiese thumbup.gif . Ji tiesiog puiki thumbup.gif .
Truputuka net baltai pavydziu - mano virtuveje, neisstumdzius baldu, tokio dydzio skiautinys niekaip netilptu, jauciu, kol nebus daugiau ploto, tai sitos mano uzuolaidos (1.0x1.7m) ir liks mano didziausias skiautinys lotuliukas.gif

Ir didziausi sveikinimai pasidarius puslapiuka apie skiautinius 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Sakei, priimsi ir pasiulymus, ir kritika? Tai mano pasiulymas butu toks: jei tik galimybes leistu, visai gerai butu pasiskaityti apie idomesnes skiautiniu siuvimo technikas, pavyzdziui, apie mano neismokta "Katedros langu" technika; kaip paprasciau siuti "Rastu trobele" (vat man tai parodei, ir nezinojau, kad taip paprastai galima siuti thumbup.gif , butinai isbandysiu biggrin.gif ) arba apie kitas siuvimo subtilybes (kad ir darbas su linu, kaspinais ar kaklaisciais). Vat taip biggrin.gif
Atsakyti
user posted image apie toki kalbi??
man tai patinka sis siuvimo budas be masinos ax.gif prisigamini sau ruosinuku ir po to tik siuni tik siuni bigsmile.gif tas angliskasis budas taikomas tokiems miniaturiniams dar darbeliams... ax.gif gali blokiukius mini siusi thumbup.gif
Atsakyti