Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

Tokom, o aš galvojau, kad čia paprastesnis siuvimo būdas g.gif . Aš tikriausiai būčiau sudėjus dvi medžiagas, jas nuzigzagavus ir po to žirklutėmis kvadratukus gražiai apkirpus. blush2.gif Tavo būdas intelektualesnis.

Raskis- malonu, kad vėl atsiradai ir dėkui už sveikinimus. Tavo pasiūlymai juodraščiuose jau egzistuoja. Beliko tik geras nuotraukas pasidaryti. Pirma tema bus apie siuvimą panaudojant kartonėlius. Panašiai kaip Tokom rodė tašiuko iš "kriauklelių" siuvimą. Tai labai geras būdas siūti, kai maži vaikai aplink laksto ar jiems miegant nesinori mašinos burzginti. Be to visada gali kokion sodybon pasiimti, nes nebūtina viso darbo tampytis. thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
Prašysiu pagalbos. Norečiau pabandyti pasidaryti apklotą (dydys bus pagal kantrybę smile.gif), jau pasirinkau blokelių raštą. Tik bėda nesuprantu aš kurioje vietoje turi eiti siulė (žadu siūuti mašina), kuri sukabina gražųjį, vidurinį ir blogajį sluoksnį? Aš suprantu, kad ta siūlė turi eiti ten kur gerąjame sluoksnyje susiuti gabaliukai. Labai lauksiu atsakymo (tikriausiai aiškiai parašiau klausima unsure.gif )....

Blokelio schema butų tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:21
Tuos tris sluoksnius gali jungti kaip širdis geidžia. Nėra jokių taisyklių, nors skersai ar išilgai. Tokius blokelius aš sudaigsčiau palei kelias siūles. Nuotraukoje per vidurį matosi balti brukšneliai
user posted image
O taip atrodo antra pusė
user posted image
Ar šito klausei?
Atsakyti
Sudėjus apskritimus siūlė siuvama per vieną nubrėžto kvadrato kraštinę. Atlenkiam. Dedam po apačia kitą apskritimą ir siuvam per kitą kvadrato kraštinę... Ir taip toliau. Kai susiuvi apskritimus geroji pusė kaip su sparneliais. Tada dedi medžiaginius kvadratėlius į viduriuką ir atlenkus ant jų "sparnelius", prisiuvi.
Atsakyti
Vo, dabar jau aišku thumbup.gif , atsiprašau už savo nesupratingumą blush2.gif
Šitaip skiautinys daug tvirtesnis gautųsi, tik jaučiu tada lygiai palenkti apskritimo kraštus sunkiau g.gif .

O jeigu suderinti abu būdus:
- pirma į apskritimą dėti mažesnį kartoninį apskritimą ir sutraukus atlyginti užlaidas
- o tik paskiaus siųti apskritimus vieną su kitu per nusbrėšto kvadrato kraštinę g.gif

Jaučiu, išradau dviratį blush2.gif , ane ?
Atsakyti
CDA, labai dekui už paaiškinimą, kaip tik šito ir klausiau. Leksiu ieškoti medžiagyčių ir į darbą kibsiu wink.gif mano pirmąjį skiautinį.

Dar klausimukas, o viso darbelio vaizdą susikuri iš karto, ar tenka ir improvizuoti?
Atsakyti
Kaip kam labiau patinka. Man labiau patinka improvizuoti, nes kartais nusipaišius bendrą vaizdą atrodo vienaip, o susiuvus blokus paaiškėja, kad reikia korekcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
- pirma į apskritimą dėti mažesnį kartoninį apskritimą ir sutraukus atlyginti užlaidas
- o tik paskiaus siųti apskritimus vieną su kitu per nusbrėšto kvadrato kraštinę g.gif

Galima ir taip daryti jei palenkinėsi rankomis, bet jei mašina su zigzagu siūsi, tai bereikalinga gaišatis. Na bet čia mano nuomonė. Daryk kaip tau patogiau, tai ir darbas greičiau judės wub.gif

Daivajna, skiautiniai tuo man ir patinka, kad ne visada žinai koks bendras vaizdelis išeis. Improvizacija būtina, ypač kai pristingi medžiagų lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai aisku, kad patogiau mašina zigzagu apsiūti, bet dabar svarstau - negi siuvamąją į sodybą temptis g.gif
Atsakyti
na, ir aš neatsispyriau skiautiniams biggrin.gif
vakar bandžiau pirmą kartą. tik kreivas gavosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Motereles gal glait man - zioplai tokiai padeti blush2.gif vakar varciau varciau as cia foruma ir iejau i puslapiuka kur labai daug skiautinuko techniku parodytu, nu siandien jau 5 kartus perziurejau foruma sita ir nerandu blink.gif kazkokia zabala pasidariau blink.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Cia mano pirmasis darbelis smile.gif (jo pradzia)

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:22