Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

Grazu labai wub.gif nu bet, kad man ju tie atspalviai (tik nepykit labai blush2.gif ) mazai kuo skiriasi vienu nuo kitu (morkvines kai lyginat ir atskiriat) blush2.gif nesugebu as izvelgt taip kaip jus doh.gif
Atsakyti
Na ju atspalviai mazai skiriasi nuotraukose.Realiai ziurint, abrikoso spalva daug svelnesne,grazesne.Tokia,kokiu neteko matyt anksciau.Matytos-intensyvesnes.Nuotrauka sunkiai perduoda spalvas,net geru aparatu..
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 12, 14:22)
Grazu labai  wub.gif nu bet, kad man ju tie atspalviai (tik nepykit labai  blush2.gif ) mazai kuo skiriasi vienu nuo kitu (morkvines kai lyginat ir atskiriat) blush2.gif nesugebu as izvelgt taip kaip jus  doh.gif

Skiriasi. Mano viena šviesi, kita tamsi, o pas seserį tarpe jų, labai švarus oranžinumas. ax.gif
Atsakyti
Sutinku, sutinku 000189.gif o mano klivija dar viena vaika sugalvojo vazono pakrasty augint, paselo visai doh.gif
Atsakyti
Visai teisingai Regilla rašo:-Nuotraukose gal ir sunku atskirti spalvų skirtumus,tačiau natūroje jos tikrai skiriasi ir atspalviu ,ir žiedo viduriukas būna kitokios spalvos,kitos žiedų didumu,na šalia sudėjus skirtingas rūšis(šiuo atveju Abrikosą ir oranžinę) visada rasi skirtumą. mirksiukas.gif O oranžinių spalva daug priklauso nuo trašų kiekio-kai kurios trašos sodrina spalvas,o trūkumas-išblukina.
Čia pora maniškių,dabar kaip tik žydi,kur aiškiai matosi skirtumas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braške: 13 liepos 2006 - 20:33
Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu kokie grazus ziedai...gal ir maniske kada nors mane jais pamalonins smile.gif
Atsakyti
Na toj paskutinej foto, tai tikrai skiriasi, bet kai pradedat lygint to paties atspalvio, tada jau man skirtumai pasimeta doh.gif
Atsakyti
Braške
laaabai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o gal turi parduoti vaikutį tos persikinės klivijos (užsikrėčiau aš jomis)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 07 17, 11:18)
Braške
laaabai gražu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o gal turi parduoti vaikutį tos persikinės klivijos (užsikrėčiau aš jomis)? blush2.gif

Jasmin -aš turiu tavo žinutę -šiuo metu vaikučių dar nėra ,tačiau jei turėsiu kažką įdomaus parašysiu į asmeninį
O čia Regillos abrikosas-ir mano oranžinė-skirtumas manau tikrai matosi-Abrikosas daugiau švelnesnio atspalvio:
user posted image
user posted image
Atsakyti
000189.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 07 17, 12:18)
Braške
laaabai gražu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nebūk ligonis lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk iš manęs tokią pirkai, gal pirma palauk, kol pražys. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti