Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

QUOTE(irina B @ 2006 04 12, 13:06)
Pasigirsiu savo  klivija  blush2.gif

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif . o ar kvepia?
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 12, 13:06)
Pasigirsiu savo  klivija 

Labai graži wub.gif
Maniškė tai dar nežydi verysad.gif (matyt vaikų prisidarė tai žiedam jėgų nebeužtenka)
Atsakyti
Grazu wub.gif ir spalva neiprasta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 12, 17:06)
Grazu  wub.gif ir spalva neiprasta.

Atrą kartą tik žydi, vaikiuką dar augina šalia, nu galvoju sunku jai turėtų būti - ir žydėti ir vaiką auginti smile.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit merginos,kad zydi ir vaikus veda.Matyt patiko,tad nori jus pradziuginti.Pas mama zydejo ir vaiku gal 5 pasidare..Tik neskubekit atskirti.Palaukit kol 4-5 lapelius tures.Tuomet neturesit bedu augindamos.Mano zydejo ir seklas praeito zydejimo brandino.Siam procesui daugiau energijos reikejo.O spalva labai grazi.Man ju negraziu spalvu nera..Bet koks ziedelis grozio saltinis.
Atsakyti
Man tai geltonos klivijos labai jau grazios wub.gif Maniske jau visus ziedelius iskleide, dabar labai graziai atrodo ir ne vieno seno nenumete.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 12, 23:53)
Man tai geltonos klivijos labai jau grazios  wub.gif Maniske jau visus ziedelius iskleide, dabar labai graziai atrodo ir ne vieno seno nenumete.

Nagi gražu thumbup.gif

Gal čia ne į temą, bet kas tas zefyrantas, kambarinis jis, labai gražiai žydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina B: 12 balandžio 2006 - 23:23
Svogunine gelyte - auginama vasara lauke arba kambaryje istisus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
siandien senuluose pramones pr radau kliviju ispardavima, jos jau nuszydejusios bet visai nenuniokotos ir geros, beja ir kaina nuo 6-10lt. tikrai didelis pasirinkimas!!
Beja esu kliviju auginime visiska naujoke,perskaiciau jusu ankstesni foruma ten rasot kad reik ziedakoki nupjauti kai jis perzydi, gal kas patartumet kiek to ziedakocio nupjauti, nes jis toks storas ir visas pasislepes lapuose!! Beja ar taip gali but, kad ka tik perzydejusi klivija vel zalius lapus krauna ir ar tai reiskia kad ji aktyviam periode ir vel zydes??? Aciu visoms uz pagalba!!!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 13, 13:54)
Svogunine gelyte - auginama vasara lauke arba kambaryje istisus metus  mirksiukas.gif

Noriu blush2.gif
Gal turi atliekamą vaikiuką ax.gif
Atsakyti
Yra ju pirkti Maximoj kiekvienoj, ir Senukuose ir kt parduotuvese prie svoguniniu geliu. Pokely berods 10 ar 15 vnt. Na bet jei tau bus problema nusipirkt, tai prasom smile.gif
Papildyta:
O ir sodina juos ne po viena. Pas mane vazonely suauge gal 10 kokia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 14, 23:50)
Yra ju pirkti Maximoj kiekvienoj, ir Senukuose ir kt parduotuvese prie svoguniniu geliu. Pokely berods 10 ar 15 vnt. Na bet jei tau bus problema nusipirkt, tai prasom smile.gif
Papildyta:
O ir sodina juos ne po viena. Pas mane vazonely suauge gal 10 kokia.

O ji taip ir vadinasi - zefyrantas? Eisiu ieškoti rytoj, matai pas mus mažas miestas, tai ir pasirinkimas mažas verysad.gif
Atsakyti