Taip Zephyrantus ar kazkaip panasiai rasoma. O kas per miestas?
QUOTE(Jureja @ 2006 04 14, 21:31)
Sveikos mergaites,
siandien senuluose pramones pr radau kliviju ispardavima, jos jau nuszydejusios bet visai nenuniokotos ir geros, beja ir kaina nuo 6-10lt. tikrai didelis pasirinkimas!!
Beja esu kliviju auginime visiska naujoke,perskaiciau jusu ankstesni foruma ten rasot kad reik ziedakoki nupjauti kai jis perzydi, gal kas patartumet kiek to ziedakocio nupjauti, nes jis toks storas ir visas pasislepes lapuose!! Beja ar taip gali but, kad ka tik perzydejusi klivija vel zalius lapus krauna ir ar tai reiskia kad ji aktyviam periode ir vel zydes??? Aciu visoms uz pagalba!!!
siandien senuluose pramones pr radau kliviju ispardavima, jos jau nuszydejusios bet visai nenuniokotos ir geros, beja ir kaina nuo 6-10lt. tikrai didelis pasirinkimas!!
Beja esu kliviju auginime visiska naujoke,perskaiciau jusu ankstesni foruma ten rasot kad reik ziedakoki nupjauti kai jis perzydi, gal kas patartumet kiek to ziedakocio nupjauti, nes jis toks storas ir visas pasislepes lapuose!! Beja ar taip gali but, kad ka tik perzydejusi klivija vel zalius lapus krauna ir ar tai reiskia kad ji aktyviam periode ir vel zydes??? Aciu visoms uz pagalba!!!
Čia kokiam mieste? Taip noriu klivijos bet jos gana brangios
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 15, 10:20)
Čia kokiam mieste? Taip noriu klivijos bet jos gana brangios
Kaune pramones pr senukuose, prie nukainuotu augalu apatinej lentynoj!! Sekmes!!!
QUOTE(Tina* @ 2006 04 15, 00:00)
Taip Zephyrantus ar kazkaip panasiai rasoma. O kas per miestas?
Tauragė

O Tauragej ar yra Senukai ar Maxima kokia? Garantuoju kad ten rasi

QUOTE(Tina* @ 2006 04 15, 16:16)
Nėra, buvau, nei Seniuose, nei Maximoje, nei Iki

Po švenčių reikės dar iki Žalios stotelės nueiti, ji paskutinė mano viltis

O giminiu gal Kaune ar Vilniuj turi, jie tau nupirktu ir idetu kaip siunta i autobusa.
QUOTE(Tina* @ 2006 04 15, 22:25)
O giminiu gal Kaune ar Vilniuj turi, jie tau nupirktu ir idetu kaip siunta i autobusa.
Na dar pažiūrėsiu, gal čia rasiu, yra Kaune toks labai tolimas vyro giminaitis pagyvvenęs ir ligotas, tai nenoriu prašyti, čia paieškosiu, gal atsiras.

Jei ka, tai

Visas sveikinu su šv. Velykomis!

QUOTE(Jureja @ 2006 04 16, 22:42)

jei jau baigė žydėti,-tai truputį praskėsk lapus ir nupjauk žiedkotį kuo žemiau .Arba įpjauk ir nulaužk.Tik stenkis neįpjauti lapų ! .Lapus krauna-tai gerai-dabar juk pats augalų augimo metas,nors klivijos be perstojimo augina lapus ištisus metus-juk tai ne Amarilis. Po žydėjimo kaip tik reikia patręšti kad atgautų prarastas jėgas.Tręšti reikia iki rudens.Po to visiškai nutraukti tręšimą ,ir po truputį mažinti liejimą.Ir žiemą bent porą mėnesiu duoti klivijai pailsėti-visiškai nelieti (tik tiek kad žemė neperdžiūtų ),ir žiemą laikyti žemesnėje temperatūroje-apie 10 C laipsnių. O savo gėlytės nenužudysi,jei tik nesupūdysi šaknų.Lieti reikia tik tada kai pilnai išdžiūsta žemė.Įsitikinimui-(Kaip Regilla minėjo) -įkišk pirštą į žemę kuo giliau-ir sužinosi ar jau laikas lieti. Sėkmės.