Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

[quote=draugaite,2006 12 21, 23:23]
tikrasis amarilis: http://w3.uniroma1.i...iant/amaril.jpg Spalva gali but ir kita, greiciausiai bus raudona ar raudonai oranzine, pailgas svogunas

http://www.bulbnrose...is/babystri.jpg
turbut toks ziedas
Atsakyti
pas mane yra gele panasi i pirma,bet ji nemeta lapu pastovej zali i virsu ziuri,tai kas tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 gruodžio 2006 - 22:41
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 12 21, 23:40)
pas mane yra gele panasi i pirma,bet ji nemeta lapu pastovej zali i virsu ziuri,tai kas tai?

o ziedkotis pilnaviduris?
jeigu pilnaviduris, tai amaryllis belladonna, jei tusciaviduris - hyppeastrum
o del lapu metimo, tai cia nuo laistumo priklauso: pas mus darbe (laiptinej) meileniai lapu nemeta, nes istisus metus vienodai laistomi. ir svogunas visas pozeme, bet zydi puikiausiai

pasiemiau "protinga" knyga biggrin.gif raso, kad amaryllum be lapu turetu zydet doh.gif zydi rudeni, ziedyne buna 6-12 ziedu, vieno ziedo skersmuo ~8 cm
meilenis zydi ziema-pavasari, ziedyne 2-6 ziedai, ziedo skersmuo 12-15 cm
g.gif
zodziu, siulau pgl ziedkoti spresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaite: 21 gruodžio 2006 - 22:57
kad nepamenu koks tas kotas ,nes siemet nezidejo,geles netokios stambios,bet gal 4-ar5 buvo,spalva raudona,bet lapai graziai ivirzu stiebesi tvirti bet nestambus.
va kita gele tai meta lapu i sonus ,tokie storoki,rudieniui net mes nupjaunam,nes kaskas patare kad jai turi buti ramybe ir ne laistom,tai cia stambus svogunas.
o tos kitos toks pajilgas ir dauk maziuku vaikiuku buna
Atsakyti
Man tai irgi ilga laika amarilis buvo lygu meileniu ir buvo lygu klivijai smile.gif
Atsakyti
pražydo mano klivija, bet žiedas tarp žiedlapių, neišleido koto blink.gif Regila, pakomentuok prašau. Ko jai trūksta, ar išlys tas jos kotas dar? tingiu visą temą nuo pradžių skaityti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 12 22, 14:21)
pražydo mano klivija, bet žiedas tarp žiedlapių, neišleido koto  blink.gif  Regila, pakomentuok prašau. Ko jai trūksta, ar išlys tas jos kotas dar? tingiu visą temą nuo pradžių skaityti  blush2.gif  blush2.gif

mano irgi taip daro,tai as statau kur daugiau sviesos ir palaistau trasais ,ir iskart pradeda sparciau listi is tu lapu
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 12 22, 14:21)
pražydo mano klivija, bet žiedas tarp žiedlapių, neišleido koto  blink.gif  Regila, pakomentuok prašau. Ko jai trūksta, ar išlys tas jos kotas dar? tingiu visą temą nuo pradžių skaityti  blush2.gif  blush2.gif

sako, kad reikia siltu vandeniu palaistyt ir tada ziedkotis ugteli
Atsakyti
ax.gif visų baisiausiai atsiprašau-pas mane tikrasis amarilis,o ne klivija doh.gif -ačiū kad išaiškinot ką turiu 4u.gif .nu ne klivija,o gaila,bet žydi tai nuostabiai.o tų lapų tai nelabai ir reikia kartais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxx: 22 gruodžio 2006 - 17:29
aplankysiu savo klivija per sventes, tikiuosi, gerai lens.gif lens.gif pastebesiu koki pokyti zydejimo link...nes labai jau laukiu ziedeliu, tik ta uzsispyrele tingi aggressive.gif
Atsakyti
Kol ziedai tarp lapu-neliekit su trasomis,tik siltu vandeniu.Siltas vanduo skatina ziedynstiebio augima.Jei liesit su trasom ne tik augins ziedynstiebi,bet skleisis ziedai ir nukentes ju kokybe.Turekit kantrybes islaukti kada jau galima ziedus stebet nepraskleidus lapu.Suspesit ir su trasom patresti.Sekmes.
Mano atrodo dar prie saknu(tarp lapu) jau kaupiasi zydejimui.Kazkas panasaus atrodo.Tik dar nelaistau nei karstu vandeniu,nei pilu trasu.Badas ir daugiau nieko..bus kokybiskesni ziedai.Kai islys daugiau -pradesiu liet.
Atsakyti
Turetumem Reqilai padekot uz atsakinejima i ta pati klausima simtaji karta mirksiukas.gif As saviske klivija siandien aplankiau, tai ji zydi nerealiai, siltam kambary taip niekad nezydedavo, ir vasara ne. Fantastika. Pilna ziedu kepure wub.gif
Atsakyti