Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-2

Jasmin,ta nezinoma is Tokom,turetu buti afrikiete(jei ta auginta is seklos).Jauciu,kad cia is tos partijos,kur esam parsisiunte is Pietu Afrikos seklas.Toms klivijukems treti metai.Svarbiausia neperlaistykit.Sekmes auginant sias afrikos grazuoles.
Atsakyti
Šiauliuose turguje kur gėlėmis prekiauja, jau nežydinti užsilikusi ir užkišta į kampą, pasirodo ją bevežant nulūžo žiedai, tai taip ir liko vargšė neparduota, nors man tai tik į gerą. Žydinčios kainavo po 35 lt., na man jau brangu, o dabar jau tarkim nužydėjusią už 5 lt/
Papildyta:
pasidairyk ir tu pas gėlininkus, tas jau nelabai imamas gėles (pvz. žydinčias bet dabar jau be žiedų) jie užkiša, kad iš pirmo žvilgsnio nei nematai.

Aciu Jasmin uz patarima. Daznai ir as bunu Siauliuose, teks apsilankyti prie progos pas Gelytes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 05 12, 22:24)
Aciu Jasmin uz patarima. Daznai ir as bunu Siauliuose, teks apsilankyti prie progos pas Gelytes tongue.gif

tu ne tik Šiauliuose dairykis bet ir savo mieste, tiesiog beveik visur gėlių pardavėjai peržydėjusias gėles paprastai užkiša kažkur į antrą ar net trečią planą, jų manymu peržydėjusios gėlės jau yra nepaklausios ir niekam neidomios. Atidžiau pasidairyk po parduotuvių lentynas, o aš dar esu mačiusi klivijų pas bobutes turguje.
Patarimas-DAIRYKIS ir rasi
sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2006 05 12, 16:43)
Jasmin,ta nezinoma is Tokom,turetu buti afrikiete(jei ta auginta is seklos).Jauciu,kad cia is tos partijos,kur esam parsisiunte is Pietu Afrikos seklas.Toms klivijukems treti metai.Svarbiausia neperlaistykit.Sekmes auginant sias afrikos grazuoles.

o gal tu įtari kokios spalvos ji gali būti g.gif

Atsakyti
Bet kokiu atveju,tokios spalvos parduotuvese nei su ziburiu dar ateinancius 5 metus nerasi..nes tai ekskliuzyviniai variantai,kur patys augalai(ne seklos) pries 3metus kainavo virs 1000doleriu.Taip,kad,kol nepraeis nemazai metu,kol kaina nenukris iki musu lygio-gali but rami ir isdidi-augini pacia naujausia isvesta spalva.Cia to paties siuntimosi seklos is Pietu Afrikos,kur pirkau ir as. Spalvas gali atrinkti pati Tokom arba Braske.Manau,kad tai persikas ar abrikosas(taciau,tai skirtingos spalvos,nei pas mus oranzine).
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 05 14, 21:40)
o aš dar esu mačiusi klivijų pas bobutes turguje.

Ale is kur tos bobules jas istraukia? g.gif Man atrodo, kad klivijos i LT parduotuves atvyko pries kokius gal 5 metus, ar as cia ju anksciau nepastebedavau?

Reqila, kaip knygele, ar jau yra pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 15, 20:10)
Ale is kur tos bobules jas istraukia?  g.gif Man atrodo, kad klivijos i LT parduotuves atvyko pries kokius gal 5 metus, ar as cia ju anksciau nepastebedavau?

Reqila, kaip knygele, ar jau yra pirkti?  smile.gif

Visiška netiesa. Mano mama labai jau senai kliviją turėjo, kokį 12 metų tai tikrai. Tik pas ją ilgai nežydėjo ir vaikų neturėjo, o kai pasiėmė sesuo, ir pražydo ir apsivaikavo, maniškė jau vaikutis ir aš ją jau kokius 8 metus tikrai turiu. g.gif g.gif Iš pradžių irgi žydėjo, bet vaikučių ilgai nebuvo, o kai pasipylė doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ir norejau issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
Klivija-sena gele,prikelta is uzmarsties.Ju buvo,kaip ir daugelio kitu,tik mazai kas apie jas kalbejo,rase.Kai mes ieskojau tiekeju,kas parveztu kitokiu,skesciojo rankas,kad tokiu net nezino.Vadinas,teko susipazint.Po visu tu lankymu,rasymu-atsirado palaipsniui visur.Po kiek laiko bus ir naujoviu.
Tina,knygeles dar nera.Ryt vaziuoju redaguotos ziuret.Nespejo.Kai perziuresiu,atiduos spaudai.Taciau ji man atrodo nebus tokia,kokios tikejausi.Sake stipriai sutrumpino,iskarpe.Tad,jei padare tokia,kokiu aplink apstu-nieko gero..Beliks pamatyt..
Atsakyti
Nu ir kodel tos leidyklos taip daro schmoll.gif As tai nepakesciau, kad jie man atrodancius svarbius dalykus ismestu. Butu skaudu del to.
Atsakyti
Leidinio pasirodymas nukeltas 2 savaitem tikrai.O gal ir daugiau.Tik ka is ten gryzau..
Atsakyti
Vistiek laukiam 4u.gif
Atsakyti
maciau cia olandijoj pardavinejo turguj klivijas nuzydejusias bigsmile.gif . kainos nepaklausiau doh.gif . nu bet jau dydis ju blink.gif . lapai tai kokiu 40cm ilgio ir daug wub.gif . taip ir knietejo nusipirkti, tik baisu, kad neiseis parsivezt, kur as tilpsiu su tiek geliu doh.gif
Atsakyti