sveikos merginos
o kokiu graziu ziniu mums pateike Pieva

niu dabar aukit ir didekit o tavo virusiuku mes tikrai palauksim ir nesvarbu kada jie bus
kneziauskiene tu turi sansu jau rasiau mergiates kuriu buvo hc labai zemas kyginant su normomis ir viena jau greit sulauks savo mazylio o kita jau 20 savaite
13 Dpi(diena po isodinimo) rode tik 20,
13 dpi(diena poisodinimo) buvo 8.53, pakartojo 16 dpi buvo 32 su kopeikom 8.43 (10diena po isodinimo) po keliu dienu pradejo kristi
2.18 apie 9dpo na nestumas nutruko bet vistiek buvo ir buvo laiminga 9 savaites
parasiau tik tu mergaiciu kuriu pati sekiau ir laukiau kumscius suspaudus tai manau dar visko gali buti glostyk pilvuka ir myluok o mes uz tave kumstukus spausim ir linkesim dideliu skaiciuku
ramune dabar tik ryskekit

BT grazi tad gal vaiduokliai tikri
pusniuke o mes kartu rytoj nelaukiam tavo mmm.

BT ir graziai pakilus tad laukiam
skaiciau kelias dieneles tik nekomentavau bet as visada su jumis ,
beje orhiduke kazkaip noriu tiketi kad jums pavyks naturaliam

nu va kazkaip taip tikiu
na as vakar buvau pas S tai pakeitem vaistus is femaros i Clostilbegyt ir Menopur. paklause ar jauciuosi pikta kai geriu femara tai sakiau kad taip tai ji sake kad jai klientes skundziasi tuom tad keite vaistus , nes sake reikia gyventi o ne tik galvoti apie vaikucius. tad ir turi moteris gerai jaustis tad labai tikiuos nuo siu vaituku smegenukai nesisuks

beje kaip ir orhidukei siule atsipalaiduoti nors zinoma tai labai sunku kai vyksta stimuliacijos, bet reikia nes daug moteru uzblokuoja smegenis bet .... labai sunku apie tai negalvoti... bent jau man ...
beje mergaites gal kuri siais vaistukais stimuliavotes ? kazkaip nelabai man girdeti menopur