Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Nepykit, dar nevirusuosiu... Sėdžiu kojytes suglaudus ir laukiu 6 sav. blush2.gif

Kneziauskiene
, dufo jokiu būdu nenutrauk 4u.gif Nes jei kabinasi, ir nutrauksi, gali pradėt kraujuot.
Atsakyti
Manau tikrai niekas nepyksta ir visi puikiai Tave supranta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas bus ok mirksiukas.gif

Ramune, ryt priminima uzsidek (testui atlikti), o tai vel pamirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 19:01)
Manau tikrai niekas nepyksta ir visi puikiai Tave supranta  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Viskas bus ok  mirksiukas.gif

Ramune, ryt priminima uzsidek (testui atlikti), o tai vel pamirsi  mirksiukas.gif

na dufo as tikrai nenutrauksiu smile.gif turiu dar 5 dienom tai paskutine diena darysiu NT ir HCG jei mmm nepareis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 19:36)
o ka rode tavo NT vakar? smile.gif vaiduokliuka???

Rodė vieną vienintelį pagalį. Nors kad ir kiek stengiausi įžiūrėti bent kažką panašaus į antrą juostelę, man nepavyko smile.gif

Vakare jau pradėjau jausti, kad turiu krūtinę smile.gif artėjančių mmm požymis gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 16 kovo 2012 - 21:17
Na nezinau kaip bus rytoj, maudzia pilva, skaudejo sona. Zodziu visi pozymiai kaip pries mmm. Nusipirkau Easy Cup, tai rytoj pagal BT spresiu ar verta gadinti, ar ne.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

o kokiu graziu ziniu mums pateike Pieva wub.gif niu dabar aukit ir didekit o tavo virusiuku mes tikrai palauksim ir nesvarbu kada jie bus blush2.gif

kneziauskiene tu turi sansu jau rasiau mergiates kuriu buvo hc labai zemas kyginant su normomis ir viena jau greit sulauks savo mazylio o kita jau 20 savaite wub.gif
13 Dpi(diena po isodinimo) rode tik 20,
13 dpi(diena poisodinimo) buvo 8.53, pakartojo 16 dpi buvo 32 su kopeikom 8.43 (10diena po isodinimo) po keliu dienu pradejo kristi
2.18 apie 9dpo na nestumas nutruko bet vistiek buvo ir buvo laiminga 9 savaites

parasiau tik tu mergaiciu kuriu pati sekiau ir laukiau kumscius suspaudus tai manau dar visko gali buti glostyk pilvuka ir myluok o mes uz tave kumstukus spausim ir linkesim dideliu skaiciuku wub.gif

ramune dabar tik ryskekit mirksiukas.gif BT grazi tad gal vaiduokliai tikri 4u.gif

pusniuke o mes kartu rytoj nelaukiam tavo mmm. blush2.gif BT ir graziai pakilus tad laukiam 4u.gif

skaiciau kelias dieneles tik nekomentavau bet as visada su jumis ,

beje orhiduke kazkaip noriu tiketi kad jums pavyks naturaliam ax.gif nu va kazkaip taip tikiu 4u.gif

na as vakar buvau pas S tai pakeitem vaistus is femaros i Clostilbegyt ir Menopur. paklause ar jauciuosi pikta kai geriu femara tai sakiau kad taip tai ji sake kad jai klientes skundziasi tuom tad keite vaistus , nes sake reikia gyventi o ne tik galvoti apie vaikucius. tad ir turi moteris gerai jaustis tad labai tikiuos nuo siu vaituku smegenukai nesisuks blush2.gif beje kaip ir orhidukei siule atsipalaiduoti nors zinoma tai labai sunku kai vyksta stimuliacijos, bet reikia nes daug moteru uzblokuoja smegenis bet .... labai sunku apie tai negalvoti... bent jau man ...

beje mergaites gal kuri siais vaistukais stimuliavotes ? kazkaip nelabai man girdeti menopur g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 16 kovo 2012 - 21:48
Sheila> as pirmoji jauciu ir pasakiau S, kad tapau pikta, be nuotaikos ir apatiska viskam, o vakar jau ji man sake, kad dabar visu klausineja kokia savijauta biggrin.gif
Bet su Letrozoliu (Femara) ji nuo praejusio rudens turi labai daug nestumu, sake labai geras vaistukas. Si menesi su tuo vaistuku pastojo 2 mergaites su 4 stadija endo. Pati S sake, kad buvo labai nustebusi, kad taip greit joms pavyko.

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 16, 22:03)
Sheila> as pirmoji jauciu ir pasakiau S, kad tapau pikta, be nuotaikos ir apatiska viskam, o vakar jau ji man sake, kad dabar visu klausineja kokia savijauta  biggrin.gif
Bet su Letrozoliu (Femara) ji nuo praejusio rudens turi labai daug nestumu, sake labai geras vaistukas. Si menesi su tuo vaistuku pastojo 2 mergaites su 4 stadija endo. Pati S sake, kad buvo labai nustebusi, kad taip greit joms pavyko.

Aga, mano gine irgi sake, kad is naujo atrado Letrozoli. Kokybiskes kiausialastes buna.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 16, 23:03)
Sheila> as pirmoji jauciu ir pasakiau S, kad tapau pikta, be nuotaikos ir apatiska viskam, o vakar jau ji man sake, kad dabar visu klausineja kokia savijauta  biggrin.gif

tai vadinasi dabar prastesni vaistukai g.gif bereikalo as prasiziojau reikejo sakyt kad viskas gerai doh.gif o tu bandei vaistukus kur man dabar paskyre ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ar tai gali buti tiesa, ar tik mano lakios vaizduotes vaisius?

user posted image

ir BT

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 06:59
Ramune bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Puikiai matau ir as, ir MB buvo salia - sakau ar matai ka, sako jo, teigiama NT bigsmile.gif Vadinasi visi matome, kad uzkibo zirniukas pas tave thumbup.gif

Cia Easy cup puodukas darytas? Jis geriausias is visu LT parduodamu NT. Tik fotografuojant reikia ijungti macro rezima, tada nesilies vaizdas ir bus kokybiska nuotrauka. Macro zenkliukas jei skaitmeniname dazniausiai nupiesta gelyte- tada galima is arti fotografuoti.
Bet viskas ir taip aiskiai matosi jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 17, 08:12)
Ramune  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Puikiai matau ir as, ir MB buvo salia - sakau ar matai ka, sako jo, teigiama NT  bigsmile.gif  Vadinasi visi matome, kad uzkibo zirniukas pas tave  thumbup.gif

Cia Easy cup puodukas darytas? Jis geriausias is visu LT parduodamu NT. Tik fotografuojant reikia ijungti macro rezima, tada nesilies vaizdas ir bus kokybiska nuotrauka. Macro zenkliukas jei skaitmeniname dazniausiai nupiesta gelyte- tada galima is arti fotografuoti.
Bet viskas ir taip aiskiai matosi jau  wub.gif

Duok Dieve, kad tai butu tiesa wub.gif siandien jau net ir as nebejoju, kad matau smile.gif Taip, tai Easy Cup. dabar jau noreciau pasinaudoti tavo patarimu ir pasidaryti HCG smile.gif
Atsakyti