Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Aš matau bigsmile.gif Čia tikrai ne vaizduotė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 17, 08:23)
Aš matau  bigsmile.gif Čia tikrai ne vaizduotė  4u.gif

Net ir MB mato smile.gif Bet ar jus nemanot, kad jei tai butu tiesa, tai 15DPO turetu buti ryskesnis bruksnelis?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:55)
Labas rytas  smile.gif

Ar tai gali buti tiesa, ar tik mano lakios vaizduotes vaisius?

user posted image

ir BT

user posted image

labas rytas, ir as matau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 09:27)
Net ir MB mato  smile.gif Bet ar jus nemanot, kad jei tai butu tiesa, tai 15DPO turetu buti ryskesnis bruksnelis?

Maziau galvok ir maziau nervinkis, ateis pirmadienis ir pasidarysi HCG, tada matysi kokie skaiciukai, po keletos dieneliu pakartosi ir matysi augima. Tada viskas ir bus aisku jau.
O dabar- lieka tik dziaugtis, kad pavyko wub.gif
O as linkiu begalines ramybes ir laaaaaabai tvirto ir stipraus mazylio wub.gif

Pieva> pas tave irgi fantastiski skaiciukai jau, labai stiprus apkabinimas ir palinkejimas stipraus mazylio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 17, 08:31)
Maziau galvok ir maziau nervinkis, ateis pirmadienis ir pasidarysi HCG, tada matysi kokie skaiciukai, po keletos dieneliu pakartosi ir matysi augima. Tada viskas ir bus aisku jau.
O dabar- lieka tik dziaugtis, kad  pavyko  wub.gif
O as linkiu begalines ramybes ir laaaaaabai tvirto ir stipraus mazylio  wub.gif
Pieva> pas tave irgi fantastiski skaiciukai jau, labai stiprus apkabinimas ir palinkejimas  stipraus mazylio  wub.gif

As dar bijau ka ir galvoti... Ka tik skambinau gine, jau norejau lekti i Kauna HCG, bet ji mane nuramino, sako tas nieko nepakeis. jei matosi bruksnelis, tai vadinasi matosi. Po keliu dienu pakartoti NT ir savaite po ryskiu bruksneliu - kontroline echo. Sake visai normalu, kad juostele neryski, nes 15 DPO dar mazai, nes implantacija daug veliau ivyksta. Jei butu ryski antroji linija, tai butu galima itarti daugiavaisi nestuma. Bet mano atveju tai nelabai imanoma, nes turejau tik 1 folikula.
Dabar meldziuosi, kad tai neisgaruotu kaip sapnas ir neateitu mmm.
Atsakyti
[color=fuchsia]Ramune super wub.gif visiškai aiškiai matosi teigiamas NT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geida: 17 kovo 2012 - 09:07
QUOTE(Geida @ 2012 03 17, 09:06)
Ramune[COLOR=fuchsia] super wub.gif visiškai aiškiai matosi teigiamas NT 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 10:07)

VAU Ramune jums pavyko wub.gif wub.gif wub.gif vajei kaip gera skaityti tokias naujienas yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif o dabar jau nusiramink ir saugok savo zirniuka spesi ta hcg pasidaryti mirksiukas.gif nu va kaip ten sako kencianciam dangus blush2.gif mazute jus jo sulauket wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 09:20)
VAU Ramune jums pavyko  wub.gif  wub.gif  wub.gif vajei kaip gera skaityti tokias naujienas  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif o dabar jau nusiramink ir saugok savo zirniuka spesi ta hcg pasidaryti  mirksiukas.gif nu va kaip ten sako kencianciam dangus  blush2.gif mazute jus jo sulauket  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jei tikrai Dievas isiklause i mano maldas, tai tie beveik 2 laukimo metai, tas pats kaip nieko pries toki dziaugsma butu. Vis delto manau pirmadieni nuleksiu i endemika kraujuko, pati ramiau gyvensiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, vis dar paskaitineju kartais kaip jums sekasi ir labai visas palaikau! 4u.gif

Ramune, tyliai tyliai manau galima pasveikinti isvydus II wub.gif wub.gif Nesijaudink, kad antra juostele neryski, pas mane buvo lygiai taip pat, o vienodo ryskumo jos tapo mazdaug tik 19, 20 DPO mirksiukas.gif Dabar tik palinkesiu tau ramybes bei kantrybes ateinanciais menesiukais wub.gif

P.S. O visoms kitoms mergaitems siunciam graziu mergaitisku virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.u.n.i.: 17 kovo 2012 - 09:29
Ramune wub.gif wub.gif wub.gif valio! thumbup.gif

pusniuke, kaip tavo reikaliukai? bigsmile.gif

gaudau gauda, m.u.n.i., virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:27)
Net ir MB mato  smile.gif Bet ar jus nemanot, kad jei tai butu tiesa, tai 15DPO turetu buti ryskesnis bruksnelis?

Tikrai viskas gerai mirksiukas.gif Va, įmetu savo NT. NUo viršaus į apačią pagal atlikimo eiliškumą. user posted image
O va čia su pirmu nestuke.gif daryti NT, tada turėjo būti apie 15-18 dpo irgi labai skirtingo ryškumo juostelės user posted image

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:49)
As dar bijau ka ir galvoti... Ka tik skambinau gine, jau norejau lekti i Kauna HCG, bet ji mane nuramino, sako tas nieko nepakeis. jei matosi bruksnelis, tai vadinasi matosi. Po keliu dienu pakartoti NT ir savaite po ryskiu bruksneliu - kontroline echo. Sake visai normalu, kad juostele neryski, nes 15 DPO dar mazai, nes implantacija daug veliau ivyksta. Jei butu ryski antroji linija, tai butu galima itarti daugiavaisi nestuma. Bet mano atveju tai nelabai imanoma, nes turejau tik 1 folikula.
Dabar meldziuosi, kad tai neisgaruotu kaip sapnas ir neateitu mmm.

Apsikabinkit su TB ir laikykit savo laimę wub.gif Ir aš melsiuosi už jus mirksiukas.gif

Orchiduke, ačiū 4u.gif Laikau kumščius už jus. Ką gali žinoti, gal visai ten ne suderinamume esmė, o tiesiog reikia sulaukti tinkamo laiko. Juk daug kas sako, kad tai ne mums rinktis, o pačiam vaikeliui 4u.gif Gi Velykos ant nosies - bunda gamta, viskas žaliuoja, skeidžiasi, viščiukai ritasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 17 kovo 2012 - 09:51