Aš matau
Čia tikrai ne vaizduotė
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 17, 08:23)
Net ir MB mato
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:55)
labas rytas, ir as matau...
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 09:27)
Net ir MB mato
Bet ar jus nemanot, kad jei tai butu tiesa, tai 15DPO turetu buti ryskesnis bruksnelis?
Maziau galvok ir maziau nervinkis, ateis pirmadienis ir pasidarysi HCG, tada matysi kokie skaiciukai, po keletos dieneliu pakartosi ir matysi augima. Tada viskas ir bus aisku jau.
O dabar- lieka tik dziaugtis, kad pavyko
O as linkiu begalines ramybes ir laaaaaabai tvirto ir stipraus mazylio
Pieva> pas tave irgi fantastiski skaiciukai jau, labai stiprus apkabinimas ir palinkejimas stipraus mazylio
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 17, 08:31)
Maziau galvok ir maziau nervinkis, ateis pirmadienis ir pasidarysi HCG, tada matysi kokie skaiciukai, po keletos dieneliu pakartosi ir matysi augima. Tada viskas ir bus aisku jau.
Pieva> pas tave irgi fantastiski skaiciukai jau, labai stiprus apkabinimas ir palinkejimas stipraus mazylio
As dar bijau ka ir galvoti... Ka tik skambinau gine, jau norejau lekti i Kauna HCG, bet ji mane nuramino, sako tas nieko nepakeis. jei matosi bruksnelis, tai vadinasi matosi. Po keliu dienu pakartoti NT ir savaite po ryskiu bruksneliu - kontroline echo. Sake visai normalu, kad juostele neryski, nes 15 DPO dar mazai, nes implantacija daug veliau ivyksta. Jei butu ryski antroji linija, tai butu galima itarti daugiavaisi nestuma. Bet mano atveju tai nelabai imanoma, nes turejau tik 1 folikula.
Dabar meldziuosi, kad tai neisgaruotu kaip sapnas ir neateitu mmm.
[color=fuchsia]Ramune super
visiškai aiškiai matosi teigiamas NT
QUOTE(Geida @ 2012 03 17, 09:06)
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 10:07)
VAU Ramune jums pavyko
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 09:20)
VAU Ramune jums pavyko
vajei kaip gera skaityti tokias naujienas
o dabar jau nusiramink ir saugok savo zirniuka spesi ta hcg pasidaryti
nu va kaip ten sako kencianciam dangus
mazute jus jo sulauket

Jei tikrai Dievas isiklause i mano maldas, tai tie beveik 2 laukimo metai, tas pats kaip nieko pries toki dziaugsma butu. Vis delto manau pirmadieni nuleksiu i endemika kraujuko, pati ramiau gyvensiu
Sveikos mergaites, vis dar paskaitineju kartais kaip jums sekasi ir labai visas palaikau!
Ramune, tyliai tyliai manau galima pasveikinti isvydus II
Nesijaudink, kad antra juostele neryski, pas mane buvo lygiai taip pat, o vienodo ryskumo jos tapo mazdaug tik 19, 20 DPO
Dabar tik palinkesiu tau ramybes bei kantrybes ateinanciais menesiukais
P.S. O visoms kitoms mergaitems siunciam graziu mergaitisku virusiuku
Ramune, tyliai tyliai manau galima pasveikinti isvydus II
P.S. O visoms kitoms mergaitems siunciam graziu mergaitisku virusiuku
Ramune
valio!
pusniuke, kaip tavo reikaliukai?
gaudau gauda, m.u.n.i., virusiuka
pusniuke, kaip tavo reikaliukai?
gaudau gauda, m.u.n.i., virusiuka
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:27)
Net ir MB mato
Bet ar jus nemanot, kad jei tai butu tiesa, tai 15DPO turetu buti ryskesnis bruksnelis?
Tikrai viskas gerai

O va čia su pirmu

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 08:49)
As dar bijau ka ir galvoti... Ka tik skambinau gine, jau norejau lekti i Kauna HCG, bet ji mane nuramino, sako tas nieko nepakeis. jei matosi bruksnelis, tai vadinasi matosi. Po keliu dienu pakartoti NT ir savaite po ryskiu bruksneliu - kontroline echo. Sake visai normalu, kad juostele neryski, nes 15 DPO dar mazai, nes implantacija daug veliau ivyksta. Jei butu ryski antroji linija, tai butu galima itarti daugiavaisi nestuma. Bet mano atveju tai nelabai imanoma, nes turejau tik 1 folikula.
Apsikabinkit su TB ir laikykit savo laimę
Orchiduke, ačiū