Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 11:28)
o mazute skaudu tau bet paliudek o paskui vel nosyte aukstyn ir taip sulauksit savo mazylio 4u.gif o kaip jus netekot savo mazylio, sorry jei jau buvai pasakojus blush2.gif

na trbt nepasakojau cia - man ginekologe sukele uzdegima ir nepasake to is karto kai tyrimai buvo blogi iki triju menesiu vaiksciojau ir galvojau, kad augam, nes taip ir per exo sakydavo, kad viskas ok, tik kai pradejo mane gliucyti ir kraujuoti ji pasake, kad mires vaikelis ir reikia vezti daryti ABRAZIJA.. Antakalnyje kai nuveze pasake, kad dar pora dienu nebutu buve ir manes, nes vaisius jau supuves buvo ir persimete uzdegimas i krauja.. ir po to mano mmm is reguliariu tapo visiskas chaosas sad.gif svoris is 55kg padidejo iki 80kg ir va taip dbr einam kryziaus kelius sulaukti leliuka kita... o ta gine sugebejo pasakyti man po visko negalvok kad tu tokia pas mane pirma, tikrai ne ir paskutine nebusi.. doh.gif

gal viskas pasimirstu, bet tiesiog dau ivykiu susijusiu su sia data - svogrio gimtd, o skaudziausia tai, kad kriksto dukrytei tiek metuku kiek mano netekciai ir ji gime ta pati laika kai man dare ABRAZIJA, beto buvau jau sugalvojusi mergaitiska varda (jei butu buvusi mergyte) ir broliene dave ta varda mano kriksto dukrytei.. zodziu viskas primena man.. sad.gif nors mes su broliene td dar net nebuvom pazistamos... matyt taip jau D..... buvo suplanaves..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kneziauskiene: 17 kovo 2012 - 11:39
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 12:34)
na trbt nepasakojau cia - man ginekologe sukele uzdegima ir nepasake to is karto kai tyrimai buvo blogi iki triju menesiu vaiksciojau ir galvojau, kad augam, nes taip ir per exo sakydavo, kad viskas ok, tik kai pradejo mane gliucyti ir kraujuoti ji pasake, kad mires vaikelis ir reikia vezti daryti ABRAZIJA.. Antakalnyje kai nuveze pasake, kad dar pora dienu nebutu buve ir manes, nes vaisius jau supuves buvo ir persimete uzdegimas i krauja.. ir po to mano mmm is reguliariu tapo visiskas chaosas sad.gif svoris is 55kg padidejo iki 80kg ir va taip dbr einam kryziaus kelius sulaukti leliuka kita... o ta gine sugebejo pasakyti man po visko negalvok kad tu tokia pas mane pirma, tikrai ne ir paskutine nebusi.. doh.gif

Dievuleliau koks siaubas blink.gif doh.gif vajei koks neprofesionalumas doh.gif is kur ji tokia? siaubas neturiu zodziu doh.gif bet prisiminkim kad D skiria sunkumus tik stipriausiems , tad visos tikrai sulauksim savo mazyliu 4u.gif

beje vakar maciau jau gandrus blush2.gif bendradarbe, kuri i dekreta iseina treciadieni, atsisuko ir pasake dabar tavo eile blush2.gif kaip per sirdute perejo jos zodziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 11:39)
Dievuleliau koks siaubas  blink.gif  doh.gif vajei koks neprofesionalumas  doh.gif is kur ji tokia? siaubas neturiu zodziu  doh.gif bet prisiminkim kad D skiria sunkumus tik stipriausiems , tad visos tikrai sulauksim savo mazyliu  4u.gif

beje vakar maciau jau gandrus  blush2.gif bendradarbe, kuri i dekreta iseina treciadieni, atsisuko ir pasake dabar tavo eile  blush2.gif kaip per sirdute perejo jos zodziai wub.gif

o ji is Antakalnio poliklinikos skyriaus vedeja..
o as dar siais metais nemaciau gandru... na tai ka laukiam dbr taves su II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 17, 09:45)
Tikrai viskas gerai  mirksiukas.gif Va, įmetu savo NT. NUo viršaus į apačią pagal atlikimo eiliškumą. user posted image

Ta pirma juostele ir as vakar tokia dariau, tai pas mane panasiai matosi. Tik pas tave taip foto, o pas mane realybej. Tai nufotografavus tikrai nieko nesimatytu.
O puodelis jau ir be dideliu pastangu ziurint vaiduokliauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 09:52)
Kol kas, t.y. šiandien aš savo mmm dar nesulauksiu. BT laikosi aukšta. Krūtinės šiandien jau vėl neskauda. Lauksim toliau.

Pusniuke, manau atejo ir tavo eile mirksiukas.gif Vis delto NT nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 11:42)
Ta pirma juostele ir as vakar tokia dariau, tai pas mane panasiai matosi. Tik pas tave taip foto, o pas mane realybej. Tai nufotografavus tikrai nieko nesimatytu.
O puodelis jau ir be dideliu pastangu ziurint vaiduokliauja  smile.gif

Ramunyte jau ten nebe vaiduokliukas:D
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 10:04)
kazkur merginos rase kad jei  bruksniukas mazai matosi bus berniukas o jei butu ryskus tada mergaite(sako hcg buna mazesnis kai buna berniukas o kai mergaite jis buna aukstesnis, kiek cia tiesos nezinau bet taip skaiciau  blush2.gif )bet kuriuo atveju linkiu tik rysketi, o easy cup yra tikrai geri  mirksiukas.gif as ir pirmadieni pasidaryciau hcg ir tada buciau jau rami kaip belgas kad sulauket savo stebuklelio  wub.gif isivaizduoju kokia laime pas jus namuose  wub.gif

Zinok labai atsargiai dar reaguojam blush2.gif Man tinka bet kokia lytis, svarbu tik butu smile.gif Juk taip laukiamas kudikelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 12:44)
Ramunyte jau ten nebe vaiduokliukas:D

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 10:22)
na kaip suprantu nera mergaiciu, kurios stimuliavosi su siais vaistukais clostelbigyt ir menopur g.gif  , bet kadangi labai pasitikiu savo gydytoja, tai manau, kad ir mums labai greitai pasiseks  blush2.gif vakar paieskojau info, tai supratau, kad menopur nera LT - jis parveztas is lenku , tad ir buvo labai idomu, gal kuri bandet ax.gif  na jei ne tai as busiu pirma  blush2.gif

knizauskiene darei NT manau turetu rysketi jis pas tave  mirksiukas.gif

Clostilbegita tai manau visos bande, paskutinius tris ciklus as taip pat juo stimuliavausi. Viskas man labai gerai su juo, ypatingai po lap. Nes iki jos nelabai augdavo folikulai enopur as pirma karta girdziu g.gif Tai gal Lenkijoj jis daug pigesnis butu, idomu kiek pas mus kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 11:46)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ramunyte - tu gali dar tyliai dziaugtis, o mes svesim jau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 12:46)
Zinok labai atsargiai dar reaguojam  blush2.gif  Man tinka bet kokia lytis, svarbu tik butu  smile.gif  Juk taip laukiamas kudikelis  ax.gif

zinoma kad nesvarbu lytis blush2.gif svarbu kad jau esi nestuke.gif ir galesi buti Mama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 12:47)
Clostilbegita tai manau visos bande, paskutinius tris ciklus as taip pat juo stimuliavausi. Viskas man labai gerai su juo, ypatingai po lap. Nes iki jos nelabai augdavo folikulai enopur as pirma karta girdziu  g.gif  Tai gal Lenkijoj jis daug pigesnis butu, idomu kiek pas mus kainuoja.

jo apie closta tai zinau , bet va menopur ir as nezinojau g.gif tai pirkau is mergaites, kuriai liko nes ji nestuke.gif S sake kad jie labai geri ir jai jie patinka , o as ja tikiu tik zinot tas smalsumas kas ir kaip. blush2.gif as uz dvi ampuoles mokejau 165lt 4u.gif kiek ziurejau LT jo vaistinese nera schmoll.gif tad kainos negaliu palyginti, bet siai dienai kol kas pinigu sutaupyta ir vaistams ju neskaiciuojam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 17 kovo 2012 - 11:53
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 17, 10:48)

Ramune, primink, ar tu natūraliam ar stimuliuotam cikle pastojai, ar darėt IUI? Jei su vaistais, tai kokiais? Kiek laiko tau praėjo nuo LP? Sorry, kad užverčiau klausimais, bet viskas įdomu-aš jau baigiu pribręsti psichologiškai, jog reikia kitą mėn.darytis LP, kad ir kaip bijočiau narkozės (bet dar labiau bijau blogų žinių atsibudus unsure.gif ).

Zinok as niekaip neatsidziaugiu, kad pasidariau lap. Ja turejau lapkricio 2 d. Trecia diena po operacijos prasidejo naujas ciklas. Naturaliai folikulai vis tiek neaugo, todel visus tris ciklus po operacijos stimuliavausi Clostilbegitu. Iki operacijos Clostas man tik viena karta uzaugino folikulus, o po to nei Gonalis nepadejo. O po lap viskas kuo puikiausiai augo vien tik su Clostu. Praejusi cikla isbandem IUI, o si tik stimuliavom. Tiesa, si, kitaip nei visus, pradejau gerti Dexametasona - imuniteta slopinancius vaistus. Tai vaistai buvo tokie: Clostas 2 t. per diena, 1 estrofemo tablete, Ovitrelis, Dexametazonas (1 tablete) ir Duphastonas.
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 17, 10:59)

Jo, sitie namuciai tikrai stebuklingi  wub.gif  Tai dabar prisipazinsiu, kad temukes pirmame puslapyje miegantis lovyteje mazylis, atmetes rankeles- mano mazasis vaikinukas  blush2.gif  Nebegalima is interento deti nuotrauku, moderatoriai grieztai duoda ispejimus ir todel panaudojau savo vaiko nuotrauka, nes tik tokias begalima deti  unsure.gif
Tai gal tas mano maziukas ir dar keleta stebuklingu virusiuku paskleis  bigsmile.gif  Gal net sau broli ar sese prisikvies  wub.gif

Nerealus mazylis wub.gif Va kas cia kaltas del tu virusiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 11:54)
Zinok as niekaip neatsidziaugiu, kad pasidariau lap. Ja turejau lapkricio 2 d. Trecia diena po operacijos prasidejo naujas ciklas. Naturaliai folikulai vis tiek neaugo, todel visus tris ciklus po operacijos stimuliavausi Clostilbegitu. Iki operacijos Clostas man tik viena karta uzaugino folikulus, o po to nei Gonalis nepadejo. O po lap viskas kuo puikiausiai augo vien tik su Clostu. Praejusi cikla isbandem IUI, o si tik stimuliavom. Tiesa, si, kitaip nei visus, pradejau gerti Dexametasona - imuniteta slopinancius vaistus. Tai vaistai buvo tokie: Clostas 2 t. per diena, 1 estrofemo tablete, Ovitrelis, Dexametazonas (1 tablete) ir Duphastonas.
Papildyta:

Nerealus mazylis  wub.gif  Va kas cia kaltas del tu virusiuku  wub.gif

oho ramunyte kiek vaistuku gerei,bet dbr gali dziaugtis geru rezultatu smile.gif
Atsakyti