Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 12:44)

Pusniuke, manau atejo ir tavo eile  mirksiukas.gif  Vis delto NT nebandei?

Negadinau NT, nes nenoriu be reikalo vėją kelti smile.gif Šiaip, tai keista, kad vėluoja mmm. Man tai nebūdinga. Bet geriau dieną kitą pakentėsiu ir va tada jau pradėsiu testavimus visus. Aišku, jei ryt dar tos bjaurybės neparsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 13:37)
Negadinau NT, nes nenoriu be reikalo vėją kelti smile.gif Šiaip, tai keista, kad vėluoja mmm. Man tai nebūdinga. Bet geriau dieną kitą pakentėsiu ir va tada jau pradėsiu testavimus visus. Aišku, jei ryt dar tos bjaurybės neparsiras smile.gif

as tikiuosi jos neateis smile.gif o pozymiuku kokiu turi?
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 13:37)

Bijau, kad ir as be reikalo nebuciau vejo pakelusi biggrin.gif Bet tuo paciu labai labai tikiu, kad gali ir mums laime nusisypsoti mirksiukas.gif

http://linksmai.bals...menesiai?ref=nf

ta tema ir vaizdeli radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 13:49
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 17, 14:39)
as tikiuosi jos neateis smile.gif o pozymiuku kokiu turi?

O, kad tavo žodžiai D į ausį smile.gif aš ir pati labiausiai už viską pasaulyje to norėčiau wub.gif
Požymiai tik tokie, kad valgau daugiau nei įprastai.

Ramune, o tie vaistai (kurie silpnina imunitetą) parduodami su receptu ar galima ir be jo? visai norėčiau išmėginti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 14:46)
Bijau, kad ir as be reikalo nebuciau vejo pakelusi  biggrin.gif Bet tuo paciu labai labai tikiu, kad gali ir mums laime nusisypsoti  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad tau jau jokie vėjai nebaisūs smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 14:02)
O, kad tavo žodžiai D į ausį smile.gif aš ir pati labiausiai už viską pasaulyje to norėčiau wub.gif
Požymiai tik tokie, kad valgau daugiau nei įprastai.

Ramune, o tie vaistai (kurie silpnina imunitetą) parduodami su receptu ar galima ir be jo? visai norėčiau išmėginti ax.gif

Siaip tai man recepta israse, bet jau i pabaiga, tai kazkaip bandysiu gauti ir be recepto, kad specialiai i Kauna nereiketu vaziuoti. Ir kaina ju juokinga - 10 tableciu virs 4 litu biggrin.gif Tik ketvirtadieni buvau pas savo seimos gydytoja, tai ji sake, kad butent del siu vaistuku gali padideti svoris. Gal del to as tiek daug valgau? Nors dabar kai pagalvoju, tai visa sia savaite ejau miegoti ne veliau nei 22 val (buvo vakaru, kad nei iki 20 val neistempdavau), nors paprastai eidavau 23-24 val. Gal tai tikrai pirmieji pozymiai? g.gif
Ateinanti cikla dar buvau suplanavusi gerti aspirina. Cia jau as pati taip sugalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 14:07
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 17, 15:06)
Siaip tai man recepta israse, bet jau i pabaiga, tai kazkaip bandysiu gauti ir be recepto, kad specialiai i Kauna nereiketu vaziuoti. Ir kaina ju juokinga - 10 tableciu virs 4 litu  biggrin.gif  Tik ketvirtadieni buvau pas savo seimos gydytoja, tai ji sake, kad butent del siu vaistuku gali padideti svoris. Gal del to as tiek daug valgau? Nors dabar kai pagalvoju, tai visa sia savaite ejau miegoti ne veliau nei 22 val (buvo vakaru, kad nei iki 20 val neistempdavau), nors paprastai eidavau 23-24 val. Gal tai tikrai pirmieji pozymiai?  g.gif
Ateinanti cikla dar buvau suplanavusi gerti aspirina. Cia jau as pati taip sugalvojau smile.gif

Nėra jokių abejonių, kad čia pirmieji požymiai: apetitas ir mieguistumas.
Aš pirmadienį eisiu pas gydytoją, prašysiu, kad man receptą šiems vaistams parašytų. Mėginsiu viską iš eilės smile.gif

Nu bet nerealios žinios iš tavęs, Ramune wub.gif Vienas džiaugsmas Velykoms, o Kalėdoms jau ir sūpuosit wub.gif

Beje, ar bandei matuoti kūno temperatūrą? ji taip pat turėtų būti aukštesnė.
Ir dar vienas klausimas: ar tau mmm jau vėlavo, ar dar neatėjo jų diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 17 kovo 2012 - 14:11
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 15:10)
Nu bet nerealios žinios iš tavęs, Ramune wub.gif Vienas džiaugsmas Velykoms, o Kalėdoms jau ir sūpuosit wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ramune, kokios nuostabios zinios smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

uhu...

tuoj kiek virusiuku pasipils.. ledai pralauzti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu paskaiciau ir siurpai nuejo nuo tiek ziniu thumbup.gif
O man siandien ginius suteike vilties gleivine trisluoksne ir uzderejo derlius bet 4 foliai ir visi vienodo dydzio doh.gif pirmadieni einu vel ir mum pasiule maximaliai isbandyt viska tai padaryt IUI , nzn bijau kad nebutu keturi, pas mus seimoj abejose pusese yra dvyniu, apsisprende beveik kad darysim IUI, bet labai labai bijau verysad.gif Aisku kad gali ir nieko nepavykt mastau realiai, bet kotais nuojauta kazka bando kuzdet tik ja vis stumiu i sona, matysim biggrin.gifD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 17 kovo 2012 - 14:26
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 17, 14:10)
Nėra jokių abejonių, kad čia pirmieji požymiai: apetitas ir mieguistumas.
Aš pirmadienį eisiu pas gydytoją, prašysiu, kad man receptą šiems vaistams parašytų.  Mėginsiu viską iš eilės smile.gif

Beje, ar bandei matuoti kūno temperatūrą? ji taip pat turėtų būti aukštesnė.
Ir dar vienas klausimas: ar tau mmm jau vėlavo, ar dar neatėjo jų diena?

Viena mergyte kitoj temutej juokavo, kad mano eile bus ant saltujuju ziemos svenciu. Tai jei viskas gerrai, tai taip ir butu bigsmile.gif

Va tame ir problema, kad mmm man dar neveluoja, jos kaip tik siandien ir turetu buti. Kiekviena karta su baime einu i WC. Tuo labiau, kad jauciu toki lyg maudima pilve, nu grynai kaip pries mmm. Ir strenas maudzia.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 17, 14:11)
Ramune, kokios nuostabios zinios smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

uhu...

tuoj kiek virusiuku pasipils.. ledai pralauzti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha, daug cia tu virusiuku pas mus paispyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 17, 14:25)
Niu paskaiciau ir siurpai nuejo nuo tiek ziniu  thumbup.gif  
O  man siandien ginius suteike vilties gleivine trisluoksne ir uzderejo derlius bet  4 foliai ir visi vienodo dydzio  doh.gif   pirmadieni einu vel ir mum pasiule maximaliai isbandyt viska tai padaryt IUI ,  nzn bijau kad nebutu keturi,  pas mus seimoj abejose pusese yra dvyniu, apsisprende beveik kad darysim IUI, bet labai labai bijau  verysad.gif  Aisku kad gali ir nieko nepavykt mastau realiai, bet kotais nuojauta kazka bando kuzdet tik ja vis stumiu i sona, matysim  biggrin.gifD

Keista, kad siulo IUI... mano gine labai pries daugiavaisi nestuma. Bet as taip pat turbut bandyciau mirksiukas.gif Kai siandien jai paskambinau, tai klause kiek folikulu buvo, tai kai pasakiau, kad vienas, tai sako aciu Dievui biggrin.gif

Beje, kuno temperatura taip pat 37,2 smile.gif ka tik pasimatavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 17 kovo 2012 - 14:34