Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(Sumi @ 2012 03 18, 21:05)
Vakarojat merginos skyrelije:))

Laukiam pusniukes II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 18 kovo 2012 - 21:07
nu gerai ir as palauksiu biggrin.gif o bus snd rezultatas ? mes nusprendem del IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 20:28)
Sveikinu merginas, kurioms pavyko!! Saunuoles!!! 4u.gif  4u.gif
Jautruole, tu gerei bromokriptina, kaip greitai susireguliavo tavo prolaktinas? Mano 7 tblt, vakarais pries miega. Kiek reikia ju isgerti, kad atsistatytu hormonas?
Gal kuri ka nors girdejusi, kodel po 5 dienu menesiniu eina 3 dienas rudos isskyros, taip sakant, teplioja, grynai kaip nutela spalva?  Gal kas negerai, itariu...

Dekui, mergaites  bigsmile.gif
Papildyta:
Dabar net galvoju, ar tikrai Jautruole gere bromokriptina...  turbut, kiek prisimenu... cool.gif

Labukas,
taip, aš gėriau (ir tebegeriu) Bromkriptiną. Pirmą mėnesį liepė po 1 tabletę, iškart susinormalizavo, tada ginė sumažino po 0,5 tabletės, bet tada pakilo ir dabar paliko po visą tabletę iki to laiko, kol pastosiu. Labai panaši situacija man šiuo klausimu kaip ir Orchidukei mirksiukas.gif Bet tau nerealiai didelė dozė g.gif -tai kiek pakilęs PRL?
P.S.beje, man irgi prieš ir po mmm teplioja, užtat įsigalvojau, kad tai gali būti endo požymis verysad.gif -tai dar viena priežastis, kodėl darysiuos LP.
Atsakyti
Kas laukia šiandieninio, t.y. dabartinio rezultato, tai visoms pranešu, kad NT rodo I smile.gif

Antros juostelės net su žiburiu nerastum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 18 kovo 2012 - 21:23
Pusniuke, nenusimink 4u.gif Aš dar lauksiu rytinio NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 21:21)
Kas laukia šiandieninio, t.y. dabartinio rezultato, tai visoms pranešu, kad NT rodo I smile.gif

Laukiam visos akis pražiūrėdamos į kompą blush2.gif
Tu dar nenusimink, vakarinis šlapimas gali nebūti informatyvus-išlauk rytojaus mirksiukas.gif
P.S.O mes kartu su tavimi lauksim ir melsim sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Jautruole> man viena vieninteli karta patepe diena pries mmmm po pirmosios stimuliacijos. Ir tai man jau nebedave ramybes visa pusmeti. Butent tai buvo didziule paskata darytis laparoskopija. Nu ir ka- rado endo zidinuka 0,5 cm pilvaplevej blink.gif S sako keista, bet betkokiu atveju jis butu nuejes zemyn link vidaus organu, nes tai migruojanti bjaurastis. Dziaugiuosi, kad ja pasalino.
Siaip nesitikejau, kad turiu kazkoki endo, kad ir ne vietoj, nes absoliuiciai jokiu endo pozymiu pas mane nebuvo, apart to patepimo pries puse metu.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 21:21)

Antros juostelės net su žiburiu nerastum biggrin.gif

Mano ir su rytiniu tik vaiduokliuka rodo, tad tikrai nera ko nusiminti. Sakei daug turi NT, tai rytoj ryte dar pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 18, 22:23)
Laukiam visos akis pražiūrėdamos į kompą blush2.gif
Tu dar nenusimink, vakarinis šlapimas gali nebūti informatyvus-išlauk rytojaus mirksiukas.gif
P.S.O mes kartu su tavimi lauksim ir melsim sėkmės 4u.gif

Kol kas dar neliūdžiu smile.gif
Bus gražu, kai šis mmm vėlavimas bus tik vėlesnės O pasekmė doh.gif
Atsakyti
Pusniuke niu dar nereikia nusimint bet matau kad labai ir neliudi ania, kaip sakoma rytas uz vakara protingesnis smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 18, 22:25)
Mano ir su rytiniu tik vaiduokliuka rodo, tad tikrai nera ko nusiminti. Sakei daug turi NT, tai rytoj ryte dar pabandyk  mirksiukas.gif

Ryt ryte būtinai pakartosiu NT. Ir po pietų eisiu darytis HCG. Aišku, jei tik ryt laikysis aukšta BT.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 21:27)
Ryt ryte būtinai pakartosiu NT. Ir po pietų eisiu darytis HCG. Aišku, jei tik ryt laikysis aukšta BT.

Protingas sprendimas thumbup.gif Toliau laikom kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti