Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 21:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o gal tikrai gadinai NT  blush2.gif

Negadinau, kątik namo grįžau, dar nespėjau smile.gif bet turiu aš jų nemažai, tai vakare bandysiu pagadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 18, 17:50)
man zinok buvo kieta standi ir jautri krutine nuo closto  blush2.gif

aisku, dekui.. nes jau nesupratau kas cia vyksta doh.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 18:24)
MERGINOS , noriu paklausti o kai reikia leistis vaistus ar juos visas 4 dienas reikia leisti i ta pacia vieta ar galima i bet kuria svarbiausia kad i pilva 4u.gif  g.gif

as, kai su pirmaja pastojau leidausi beveik i ta pacia vieta.. nors manau, kad cia jokio skirtumo.. leidausi puregona, o paskui ovitreli..
tai pradzioje irgi kazkokias dideles adatas nusipirkau doh.gif ir melyniu prisidariau ant pilvo lotuliukas.gif paskui radau mazesniu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 21:18)
Negadinau, kątik namo grįžau, dar nespėjau smile.gif bet turiu aš jų nemažai, tai vakare bandysiu pagadint smile.gif

oi kaip laukiu dabar negalesiu ramiai sedeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 18, 20:18)

lauksim ziniu ir laikysim kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 18, 21:20)
oi kaip laukiu dabar negalesiu ramiai sedeti  blush2.gif

einu gert arbatos, kad greičiau užsimanyčiau į wc smile.gif
Atsakyti
Sveikinu merginas, kurioms pavyko!! Saunuoles!!! 4u.gif 4u.gif

Jautruole, tu gerei bromokriptina, kaip greitai susireguliavo tavo prolaktinas? Mano 7 tblt, vakarais pries miega. Kiek reikia ju isgerti, kad atsistatytu hormonas?

Gal kuri ka nors girdejusi, kodel po 5 dienu menesiniu eina 3 dienas rudos isskyros, taip sakant, teplioja, grynai kaip nutela spalva? Gal kas negerai, itariu...

Dekui, mergaites bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(riccola @ 2012 03 19, 06:26)
Sveikinu merginas, kurioms pavyko!! Saunuoles!!! 4u.gif  4u.gif
Jautruole, tu gerei bromokriptina, kaip greitai susireguliavo tavo prolaktinas? Mano 7 tblt, vakarais pries miega. Kiek reikia ju isgerti, kad atsistatytu hormonas?
Gal kuri ka nors girdejusi, kodel po 5 dienu menesiniu eina 3 dienas rudos isskyros, taip sakant, teplioja, grynai kaip nutela spalva?  Gal kas negerai, itariu...

Dekui, mergaites  bigsmile.gif

Dabar net galvoju, ar tikrai Jautruole gere bromokriptina... turbut, kiek prisimenu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:28)
Gal kuri ka nors girdejusi, kodel po 5 dienu menesiniu eina 3 dienas rudos isskyros, taip sakant, teplioja, grynai kaip nutela spalva?  Gal kas negerai, itariu...

Dekui, mergaites  bigsmile.gif
Papildyta:
Dabar net galvoju, ar tikrai Jautruole gere bromokriptina...   turbut, kiek prisimenu... cool.gif

del tepimu reikia hkreiptis pas gine , ji paziures gal hormonus kokius padarys, bet apziura reikalinga. buna mergaitems kad tepa o po LP joms nieko neranda, bet buna kad ir randa, na man netepliojo bet va endo Ist rado, tad ... reikia gines konsultacijos.

del prolaktino parasiau hormonu skyrelyje kaip man buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 18 kovo 2012 - 20:33
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 19, 06:32)
del tepimu reikia hkreiptis pas gine , ji paziures gal hormonus kokius padarys, bet apziura reikalinga. buna mergaitems kad tepa o po LP joms nieko neranda, bet buna kad ir randa, na man netepliojo bet va endo Ist rado, tad ... reikia gines konsultacijos.

del prolaktino parasiau hormonu skyrelyje kaip man buvo 4u.gif

Dekui, Sheila, uz atsakymus, radau ir atsakyma ir del hormonu dekui.

man dare LP gruodyje, isoperavo endometrioze kairiame kiausideje, nustate kiausintakiu prasta praeinamuma. Jei gruodyje LP, tai tas tepliojimas su ja nesusijes.

Visai issimusiau is veziu, ...hormonai sutrike, tepliojimas rudai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:41)
Dekui, Sheila, uz atsakymus, radau ir atsakyma ir del hormonu dekui.

man dare LP gruodyje, isoperavo endometrioze kairiame kiausideje, nustate kiausintakiu prasta praeinamuma. Jei gruodyje LP, tai tas tepliojimas su ja nesusijes.

Visai issimusiau is veziu, ...hormonai sutrike, tepliojimas rudai... unsure.gif

tai turbut tai ir yra ta problema kad teplioja nes yra endo o po LP ir kai uzdegina zidinukus visteik daugeliui merginu teplioja kaip ir tepliavo doh.gif , bet su tokiom zinutem reikia pereitii endo skyreli ten mergaites daugiau zino , nes cia tikrai ne viosos turi endo. ir aciu D. 4u.gif ateik i endo skyreli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:28)

As geriu Brompkriptina nuo pernai rugpjucio menesio. Geriau po 1 tablete, sunormalizavo per menesi laiko, tik pradejau gert po 0,5 tabletes, vel soko i virsu prolaktinas, tai dabar jau 4 menesiai geriu po 1 tablete ir gersiu ji dar ilgai, net kai pastosiu kazkada.

O rudas, kai istirpintas sokoladas yra endo pranašas.... Geriau issitirt manau
Papildyta:
Pusniuke > neerzink, as negaliu eit gult kol nezinau rezultato tavo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusniuke, a-ū-ūūūū!!! Nu, kaip ten?
Atsakyti
Vakarojat merginos skyrelije:))
Atsakyti