Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 10:55)
na nezinau kada tiksliai atsakymai bus, bet tikiuosi uz kokios valandos ar biski daugiau smile.gif

lauksim atsakymu 4u.gif

Pieva* wub.gif wub.gif wub.gif kiek laiko planavote?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 10:55)
super, kelinta DPO buvo vakar tau?
na nezinau kada tiksliai atsakymai bus, bet tikiuosi uz kokios valandos ar biski daugiau smile.gif

Mano O turėjo būt kovo 1-2, tai vakar buvo 12-13 dpo

Ramune, nesisaugojom nuo 2010 liepos. Bet metus laiko aš nieko specialiai nedariau, net OT testų, nei BT. O nuo 2011 liepos jau rimtai kibom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 16 kovo 2012 - 11:02
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 16, 11:00)

Kaip ir man ax.gif
Papildyta:
Ramune, nesisaugojom nuo 2010 liepos. Bet metus laiko aš nieko specialiai nedariau, net OT testų, nei BT. O nuo 2011 liepos jau rimtai kibom.

Mes nuo 2010 rugpjucio smile.gif O nuo 2011 geguzes pradejom minti VK slenksti smile.gif
Atsakyti

aiskutis smile.gif na man snd dar tik 10DPO, tai idomu kokie skaiciukai galetu buti jei jau buciau nestuke.gif ? smile.gif
o pieva kaip del taves diaugiuosi smile.gif super 4u.gif nors viena sitam frm suteike vilties smile.gif dbr eile Ramunes:)
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 16, 10:51)
Kada bus rezultatas?  bigsmile.gif
Mano vakar buvo 86  wub.gif Pirmadienį bėgu kartoti

Pievute* dar kartelį sveikinu wub.gif , gal gali priminti, o šitas ciklas tau buvo stimuliuotas ar NATUR gaudėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 11:05)
aiskutis smile.gif na man snd dar tik 10DPO, tai idomu kokie skaiciukai galetu buti jei jau buciau  nestuke.gif ? smile.gif

Man atrodo, turėtų suktis apie 50 plius minus 4u.gif
Ačiū, mergaitės. Vis tiek dar sunku patikėti. ax.gif ir nedrąsu, bet iš kitos pusės, noriu būti optimiste wub.gif
Dabar laukiam gražių naujienų iš Ramunės, Kisvaidos ir Orchidukės.

Geida, aš gėriau clostą, bet Ovitrelio nesileidau. Ir dariausi clearblue testus, kurie pagal du hormonus nustato O (pagal LH ir E2).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 16 kovo 2012 - 11:22
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 16, 11:19)
Man atrodo, turėtų suktis apie 50 plius minus  4u.gif
Ačiū, mergaitės. Vis tiek dar sunku patikėti.  ax.gif ir nedrąsu, bet iš kitos pusės, noriu būti optimiste wub.gif

Tikrai viskas bus ok, tu tik tikek, glostyk pilvuka ir prasyk mazylio, kad augtu didelis smile.gif
Beje, tu ka nors jautei ar siaip pasidarei HCG?
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 16, 11:19)
Man atrodo, turėtų suktis apie 50 plius minus  4u.gif
Ačiū, mergaitės. Vis tiek dar sunku patikėti.  ax.gif ir nedrąsu, bet iš kitos pusės, noriu būti optimiste wub.gif

Geida, aš gėriau clostą, bet Ovitrelio nesileidau. Ir dariausi clearblue testus, kurie pagal du hormonus nustato O (pagal LH ir E2).

na pieva kiek zinau Kisvaida sulauke mmm(aisku jei as kazko nemaisau )...
tikrai pieva tu kazkokius jautei pozymius ar tiesiog pasidarei?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 16, 11:21)
Tikrai viskas bus ok, tu tik tikek, glostyk pilvuka ir prasyk mazylio, kad augtu didelis  smile.gif
Beje, tu ka nors jautei ar siaip pasidarei HCG?

Absoliučiai nieko nejaučiau. Kaip tik atleido krūtinę, laukiau mėmių. Ir ruošiausi išsitraukti sportbačius pasibėgiojimui jau. Bet dėl šventos ramybės pasidariau NT. Ir pamačiau labai labai neryškų vaiduoklį. Iš karto nubėgau rapipreg'o, o tas jau tiesiog švietė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 16, 11:25)
Absoliučiai nieko nejaučiau. Kaip tik atleido krūtinę, laukiau mėmių. Ir ruošiausi išsitraukti sportbačius pasibėgiojimui jau. Bet dėl šventos ramybės pasidariau NT. Ir pamačiau labai labai neryškų vaiduoklį. Iš karto nubėgau rapipreg'o, o tas jau tiesiog švietė. ax.gif

o kada darei NT? kuria diena po? nes as vakar dariausi irgi NT buvo 9 DPO, tai kazka iziureti galima bet drauge sake tai gali buti nuo sprogtuku tai as ir nusleidau ant zemes is karto biggrin.gif o as kazkaip irgi nieko perdaug nejauciu - pilva maudzia jau nuo pat OV, krutine biski vos vos jautri ir vsio, na ir tulikas vargina, bet visa tai gali buti ir pries mmm...
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adler: 16 kovo 2012 - 13:49
Pieva, dziaugiames patyliukais! smile.gif 4u.gif

vel primaklinau su nickais
Atsakyti