Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Pieva wub.gif wub.gif wub.gif

as vakar sulaukiau mmm doh.gif ir db mastau apie orchidukes zodzius, kad reikia nezusiciklinti ir tiesiog gyventi, megautis ax.gif pas gydytoja tik po poros ciklu, tad galvoju, kad reikia atsipalaiduoti ir buti laimingai, mylimai blush2.gif

niu, Ramune, laukiu is taves geru naujienu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
na damos ka veikiat?
Atsakyti
laukiam ziniu is taves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 14:20)
laukiam ziniu is taves smile.gif

as irgi dar vis laukiu smile.gif kaip tavo savijauta geriant clost? neskauda nieko? kada dbr pas Klima?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 14:23)
as irgi dar vis laukiu smile.gif kaip tavo savijauta geriant clost? neskauda nieko? kada dbr pas Klima?

vakar ziauriai troskino.. ir nakti uzmigt negalejau.. siaip irzloka jauciuosi smile.gif o daugiau viskas normaliai.. pas Klima eisiu 03 22 diena..

o tu isgerus 5 tabletes irgi dar ejai pas Klima? ir tada ovitrelio skyre?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 14:26)
vakar ziauriai troskino.. ir nakti uzmigt negalejau.. siaip irzloka jauciuosi smile.gif o daugiau viskas normaliai.. pas Klima eisiu 03 22 diena..

o tu isgerus 5 tabletes irgi dar ejai pas Klima? ir tada ovitrelio skyre?

jo ejau, as vaistus geriau iki vasario 29, o pas ji ejau tik kovo 6 diena jis man liepe tada ateiti smile.gif td tikrino echu ir paskyre overtili susileisti ta pacia diena:)
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 14:29)
jo ejau, as vaistus geriau iki vasario 29, o pas ji ejau tik kovo 6 diena jis man liepe tada ateiti smile.gif td tikrino echu ir paskyre overtili susileisti ta pacia diena:)

aisku reiskia dar geriant Closta ovuliacijos nebuvo, jei ovitreli skyre.. as baigiu sekmadieni gerti ir ketvirtadieni eisiu..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 14:31)
aisku reiskia dar geriant Closta ovuliacijos nebuvo, jei ovitreli skyre.. as baigiu sekmadieni gerti ir ketvirtadieni eisiu..

ne nebuvo, man tik buvo vienas folis, dave man jis 60proc kad jis pats ovuliuos, bet nenorejo gaisti laiko ir paskyre overtili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 14:33)
ne nebuvo, man tik buvo vienas folis, dave man jis 60proc kad jis pats ovuliuos, bet nenorejo gaisti laiko ir paskyre overtili smile.gif

aisku.. na tikekimes tas vienas buvo SUPER DUPER thumbup.gif

ir teisingai padare.. man patinka, kad jis nedelsia mirksiukas.gif nes ir taip jau ateinam pas ji isbandziuos naturalius pastojimo budus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 14:37)
aisku.. na tikekimes tas vienas buvo SUPER DUPER  thumbup.gif

ir teisingai padare.. man patinka, kad jis nedelsia  mirksiukas.gif  nes ir taip jau ateinam pas ji isbandziuos naturalius pastojimo budus  ax.gif

na trbt turiu laukti mmm as.. HCG tik 2,640 IU/l..
na nieko gal kita bus sekminga
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 16, 14:45)
na trbt turiu laukti mmm as.. HCG tik 2,640 IU/l..
na nieko gal kita bus sekminga

ech kaip gaila.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif o as taip jau tikejausi.. na kita syki tikrai Tau pasiseks.. svarbu tiketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 16 kovo 2012 - 14:50
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 16, 14:47)
ech kaip gaila..  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o as taip jau tikejausi..

o as kazkaip rami esu, visai neturejau kazkokiu vilciu tusciu, todel visai nenusivyliau.. dar viena stimuliacija ir eisiu proto atostogu biggrin.gif
Atsakyti