Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

QUOTE(bundze @ 2012 03 15, 21:10)
per kiek laiko jum rozmarinai isdygo? mano vis dar nerodo gyvybes zenklu... jau turbut apie savaite.

Aš kovo 10 pasėjau tai jau dygsta kaip šepetys, manau dar palaukit ir nepanikuokit, gal išdygs, laikykit šiltai 4u.gif
Atsakyti
per kiek laiko jum rozmarinai isdygo? mano vis dar nerodo gyvybes zenklu... jau turbut apie savaite.

Man labai prastai,gal tik 10% daigumas. Ir lindo ilgai
Atsakyti

Man tai tik 2 vnt. isdygo is n setu smile.gif Dygo apie 2 sav...
Atsakyti
Mano tai kai pasipylė daigai vos spėju perkelinėti nuo radiatorių ant palangių lotuliukas.gif Viską stengiaus geru laiku sėt gal dėl to dygsta kaip pasiutę biggrin.gif Tik va su braškėm nekažin kas doh.gif Joms joks laikas matyt negelbsti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 kovo 2012 - 21:21

Man po savaites pradejo dygti, tik dygsta jie ilgokai, dar laukit
Atsakyti
Tik va man medaus žolė dar nedygsta doh.gif Kas ją auginot per kiek ji išdygsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 15, 22:56)
Tik va man medaus žolė dar nedygsta  doh.gif Kas ją auginot per kiek ji išdygsta?  g.gif

Stevijos? Ai su jom ten ilgos dainos. ATskira tema yra apie stevijas...
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 15, 22:57)
Stevijos? Ai su jom ten ilgos dainos. ATskira tema yra apie stevijas...

Aga ta pati, skaitinėjau ir ten biški, ar tik nebus iš tos serijos jos kaip ir braškės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 15, 22:05)
Ar pastarnokus šiltnamyje jau galima sėti?  g.gif

Nereikia pastarnokų sėt šiltnamyje,- tai yra ilgo augimo periodo daržovė, kuri neperneša persodinėjimo ir kuri skaniausia spalio gale - lapkritį, puikiai išsilaiko per žiemą lysvėje ir dalį derliaus galima būtų kasti pavyzdžiui dabar - tik išėjus pašalui ir nutirpus sniegui ..
Atsakyti
na lauksiu rozmarinu toliau:)

dar vienas klausimas, o jus pomidorus, kuriuos ruosiates augint lauke jau dabar pasisejate ar veliau? kiek paskaiciau gamtines zemdirbystes forumuose, atseit lauke auginamus reik set ne anksciau balandzio. tai va ir galvoju kaip cia geriau pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 03 15, 23:18)
Nereikia pastarnokų sėt šiltnamyje,- tai yra ilgo augimo periodo daržovė, kuri neperneša persodinėjimo ir kuri skaniausia spalio gale - lapkritį, puikiai išsilaiko per žiemą lysvėje ir dalį derliaus galima būtų kasti pavyzdžiui dabar - tik išėjus pašalui ir nutirpus sniegui ..

Aišku ačiū 4u.gif

O jei ne paslaptis ką jau sėjate šiltnamiuose be salotų ir ridikėlių? blush2.gif
Atsakyti
As tai vakar buvau nukakus i soda(uz 25 km) ir siltnamyje oasejai ridikeliu, salotu ivairiu, spinatu ir kamputyje l.ankstyvu morkyciu.Tik beda ,kad vanduo toli ir i kalna nuo saltinio reikia nest, bet po puse kibiriuko kelis kart sulaksciau ir i griovelius palaisciau,Siaip sniego nebera , zeme susalus dar, tik siltnamyje karsta ir sausa.
Atsakyti