Mano tai kai pasipylė daigai vos spėju perkelinėti nuo radiatorių ant palangių Viską stengiaus geru laiku sėt gal dėl to dygsta kaip pasiutę Tik va su braškėm nekažin kas Joms joks laikas matyt negelbsti
Man po savaites pradejo dygti, tik dygsta jie ilgokai, dar laukit
Pasaulis apvalus, ir tai, kas mums atrodo pabaiga, gali tapti pradzia https://picasaweb.go...me?hl=lt&tab=mq Pusrycius valgyk kaip karalius, pietus kaip princas, o vakariene kaip ubagas
Nereikia pastarnokų sėt šiltnamyje,- tai yra ilgo augimo periodo daržovė, kuri neperneša persodinėjimo ir kuri skaniausia spalio gale - lapkritį, puikiai išsilaiko per žiemą lysvėje ir dalį derliaus galima būtų kasti pavyzdžiui dabar - tik išėjus pašalui ir nutirpus sniegui ..
dar vienas klausimas, o jus pomidorus, kuriuos ruosiates augint lauke jau dabar pasisejate ar veliau? kiek paskaiciau gamtines zemdirbystes forumuose, atseit lauke auginamus reik set ne anksciau balandzio. tai va ir galvoju kaip cia geriau pasielgti.
Nereikia pastarnokų sėt šiltnamyje,- tai yra ilgo augimo periodo daržovė, kuri neperneša persodinėjimo ir kuri skaniausia spalio gale - lapkritį, puikiai išsilaiko per žiemą lysvėje ir dalį derliaus galima būtų kasti pavyzdžiui dabar - tik išėjus pašalui ir nutirpus sniegui ..
As tai vakar buvau nukakus i soda(uz 25 km) ir siltnamyje oasejai ridikeliu, salotu ivairiu, spinatu ir kamputyje l.ankstyvu morkyciu.Tik beda ,kad vanduo toli ir i kalna nuo saltinio reikia nest, bet po puse kibiriuko kelis kart sulaksciau ir i griovelius palaisciau,Siaip sniego nebera , zeme susalus dar, tik siltnamyje karsta ir sausa.