Savaitgalį man šiltnamyje plėvelę pertrauks, tai reikės sėją pradėti. Tik dar svarstau ar ledines namuose sėt ar iš karto šiltnamyje apgyvendinti
Reiks žiūrėt ką ant pokučio rašo

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 12:56)
Vėl ateinu su naujienomis, mano citrinžolės ir artišokai dygsta
Jei artišokų sudygs tiek kiek sėjau nežinau kur reikės dėti 
Papildyta:
Mano braškių iš 10 sėklų išdygo 3, bet nešaldytos, dar kitas pasisėjau 4 šaldytas sėklytes tai kol kas nei viena gyvybės ženklų nerodo
Bet aš kantri, dar lauksiu 
Papildyta:
Mano ledinės salotos beveik visos išdygo, ar jas jau galima kišti šiltnamin?
Ar dar palaukti? 

Papildyta:
Mano braškių iš 10 sėklų išdygo 3, bet nešaldytos, dar kitas pasisėjau 4 šaldytas sėklytes tai kol kas nei viena gyvybės ženklų nerodo

Papildyta:
Mano ledinės salotos beveik visos išdygo, ar jas jau galima kišti šiltnamin?

o ar ledines neistypo, nes as pasejau gal pries 2.-3 sav, tai man jos tokios pastype...ka daryti, ar jos susitvarkys??/
QUOTE(troja3030 @ 2012 03 16, 13:01)
o ar ledines neistypo, nes as pasejau gal pries 2.-3 sav, tai man jos tokios pastype...ka daryti, ar jos susitvarkys??/
Stypsta, joms matomai reikia, kad šviesiai ir vėsiai būtų

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 14:06)
Nežinau ar susitvarkys, pirmi metai kai bandau salotas daigais auginti
Aš tai nematau nuostolio, nes daug tų sėklų turiu, arba ištremsiu į šiltnamį arba išmesiu jei visai jau beviltiškos bus 

Man atrodo nesk i siltnami, jis gi prie namu, kai pranes nakti minusa, apdengsi plevele kelis sluoksnius arba agro. Paprastai salotos nebijo salnu, apie ledines nieko negaliu pasakyt, nes neturiu.
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 16, 13:15)
Man atrodo nesk i siltnami, jis gi prie namu, kai pranes nakti minusa, apdengsi plevele kelis sluoksnius arba agro. Paprastai salotos nebijo salnu, apie ledines nieko negaliu pasakyt, nes neturiu.
Tai reikės taip daryti

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 14:06)
Nežinau ar susitvarkys, pirmi metai kai bandau salotas daigais auginti
Aš tai nematau nuostolio, nes daug tų sėklų turiu, arba ištremsiu į šiltnamį arba išmesiu jei visai jau beviltiškos bus 

ir as taip pasielgsiu, jei nesigaus tai kita meta nedarysiu, nesesiu pikiavimui...
QUOTE(irid @ 2012 03 16, 12:24)
Mano manymu ledinėms salotoms į šiltnamį keliauti dar ankstoka, jos šalnų nepakenčia, o gal yra kas neša tokiu metu, atsiliepkite, tada ir aš nešiu pabandymui 

kad pernai tikrai salnos mano salotoms nepakenke. Kiek velesniu metu buvau issodinus, bet kovo menesi. Tiesa, agroplevele uzmesdavau kai salnas pranesdavo. Bet prie minus 5 turbut ji nebutu padejus, jei salotos labai salciu bijotu..
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti?
Ant pokelio rašo, kad sėti į dirvą, o internete informaciją randu, kad į indelius ir paskui išsodinti

QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 16, 14:50)
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti?
Ant pokelio rašo, kad sėti į dirvą, o internete informaciją randu, kad į indelius ir paskui išsodinti 

Kazkada senai auginau, sejau tiesiai i lysve. Bet man jie - nieko gero, daugiau neauginu, poto vis dar patys pasisedavo.
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas
O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys?
Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio
Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 15:01)
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas
O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys?
Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio
Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino 

Taip iseina kad skirtingi, anie perdaug nesiplete ir miniatiuriniu uogyciu uzaugino, bet tos uogytes - tikras ''vargas'', man nepatiko neskanios kazkokios.