Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

Savaitgalį man šiltnamyje plėvelę pertrauks, tai reikės sėją pradėti. Tik dar svarstau ar ledines namuose sėt ar iš karto šiltnamyje apgyvendinti g.gif Reiks žiūrėt ką ant pokučio rašo
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 12:56)
Vėl ateinu su naujienomis, mano citrinžolės ir artišokai dygsta  wub.gif Jei artišokų sudygs tiek kiek sėjau nežinau kur reikės dėti  mastau.gif
Papildyta:
Mano braškių iš 10 sėklų išdygo 3, bet nešaldytos, dar kitas pasisėjau 4 šaldytas sėklytes tai kol kas nei viena gyvybės ženklų nerodo  doh.gif Bet aš kantri, dar lauksiu  unsure.gif
Papildyta:
Mano ledinės salotos beveik visos išdygo, ar jas jau galima kišti šiltnamin?  ax.gif Ar dar palaukti? blush2.gif

o ar ledines neistypo, nes as pasejau gal pries 2.-3 sav, tai man jos tokios pastype...ka daryti, ar jos susitvarkys??/
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 03 16, 13:01)
o ar ledines neistypo, nes as pasejau gal pries 2.-3 sav, tai man jos tokios pastype...ka daryti, ar jos susitvarkys??/

Stypsta, joms matomai reikia, kad šviesiai ir vėsiai būtų g.gif Nežinau ar susitvarkys, pirmi metai kai bandau salotas daigais auginti ax.gif Aš tai nematau nuostolio, nes daug tų sėklų turiu, arba ištremsiu į šiltnamį arba išmesiu jei visai jau beviltiškos bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 14:06)
Stypsta, joms matomai reikia, kad šviesiai ir vėsiai būtų  g.gif Nežinau ar susitvarkys, pirmi metai kai bandau salotas daigais auginti  ax.gif Aš tai nematau nuostolio, nes daug tų sėklų turiu, arba ištremsiu į šiltnamį arba išmesiu jei visai jau beviltiškos bus  unsure.gif

Man atrodo nesk i siltnami, jis gi prie namu, kai pranes nakti minusa, apdengsi plevele kelis sluoksnius arba agro. Paprastai salotos nebijo salnu, apie ledines nieko negaliu pasakyt, nes neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 16, 13:15)
Man atrodo nesk i siltnami, jis gi prie namu, kai pranes nakti minusa, apdengsi plevele kelis sluoksnius arba agro. Paprastai salotos nebijo salnu, apie ledines nieko negaliu pasakyt, nes neturiu.

Tai reikės taip daryti ax.gif Tik pirma reikia šiltnamį pasiruošti normalei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 14:06)
Stypsta, joms matomai reikia, kad šviesiai ir vėsiai būtų  g.gif Nežinau ar susitvarkys, pirmi metai kai bandau salotas daigais auginti  ax.gif Aš tai nematau nuostolio, nes daug tų sėklų turiu, arba ištremsiu į šiltnamį arba išmesiu jei visai jau beviltiškos bus  unsure.gif

ir as taip pasielgsiu, jei nesigaus tai kita meta nedarysiu, nesesiu pikiavimui...
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 03 16, 12:24)
Mano manymu ledinėms salotoms į šiltnamį keliauti dar ankstoka, jos šalnų nepakenčia, o gal yra kas neša tokiu metu, atsiliepkite, tada ir aš nešiu pabandymui  bigsmile.gif

kad pernai tikrai salnos mano salotoms nepakenke. Kiek velesniu metu buvau issodinus, bet kovo menesi. Tiesa, agroplevele uzmesdavau kai salnas pranesdavo. Bet prie minus 5 turbut ji nebutu padejus, jei salotos labai salciu bijotu..
Atsakyti
Norėčiau truputį prie šparagų grįžti blush2.gif Gal kas galėtų šparagų kereliu pasidalinti, a? Gal kuri žadat persodinėt ar pan.? Pernai sėjau, bet šnipštas gavosi, jei dabar sėsiu, tai derliaus tik senatvėj sulauksiu verysad.gif Manau, kero dalijimu paprasčiau būtų blush2.gif Nelikčiau skolinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti? smile.gif Ant pokelio rašo, kad sėti į dirvą, o internete informaciją randu, kad į indelius ir paskui išsodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 16, 14:50)
Sveikos, merginos, gal kuri esat auginusi žemuoginius špinatus? Gal galit patirtim pasidalinti?  smile.gif  Ant pokelio rašo, kad sėti į dirvą, o internete informaciją randu, kad į indelius ir paskui išsodinti  g.gif

Kazkada senai auginau, sejau tiesiai i lysve. Bet man jie - nieko gero, daugiau neauginu, poto vis dar patys pasisedavo.
Atsakyti
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas ax.gif O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys? blush2.gif Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio blink.gif Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 16, 15:01)
Va man irgi apie tuos špinatus iškilo klausimas  ax.gif O žemuoginiai ir indiniai špinatai tai skirtingi ar tie patys?  blush2.gif Nes pernai turėjau indinių špinatų šiltnamyje tai buvo šliaužiantys, kai šovė kokius 3 metrus, užgožė žemuoges ir pusę šiltnamio  blink.gif Lapai dideli buvo, o uogų tai jokių neužaugino  schmoll.gif

Taip iseina kad skirtingi, anie perdaug nesiplete ir miniatiuriniu uogyciu uzaugino, bet tos uogytes - tikras ''vargas'', man nepatiko neskanios kazkokios.
Atsakyti