QUOTE(Tagete @ 2012 03 30, 12:48)
zinom...

Jei kam kalifornietiškų augintinių šalia Kaišiadorių reikia, tai galėsiu pasidalint. Nors tiesa, dar nežiūrėjau kaip jie išžiemojo, bet tikiuosi pačio geriausio

Mano vyras pačiu laiku paėmė sliekiukų iš mugės, sakė vienas vyriškis šalia urmu juos pirko, tai kažin ar beliko dar jų

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 30, 14:48)
Mano vyras pa?iu laiku pa?m? sliekiuk? i? mug?s, sak? vienas vyri?kis ?alia urmu juos pirko, tai ka?in ar beliko dar j? 

Papasakok kaip laikot juos...
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 30, 13:11)
o ka jus su tais sliekais darot ir kur laikot kad neislakstytu? Nes ir man gi jau reikia 

Kol kas laikysim dėžėje, po to susiveiksim specialią kompostinę

QUOTE(giedrulka @ 2012 03 29, 22:55)
Šiltnamyje rukolos ir salotytės išlindo

gražu... pavydu...

Giedrulka, aš noriu konsultacijos dėl laistymo juostos, kai rūpi, tai ir matau nuotraukoje

O tie kalifornietiskieji sliekai kuo jie ypatingi?
Nes pas mano kompasto dezej savaime pilna slieku, turbut mano lietuviski

Nes pas mano kompasto dezej savaime pilna slieku, turbut mano lietuviski

QUOTE(Tagete @ 2012 03 30, 13:48)
sveikos, nagi tikrai temoje ramuma
o as trumpam tik uzejau
pasakyti, kad branginkit arbuzu seklytes, kur Ruta meta parupino, nes veisles isvedejo jau deja nebera

o as trumpam tik uzejau

Labai gaila, puikus žmogus buvo, belieka tęsti jo pradėtą darbą, o prie to galim prisidėt visos, kurios Rūtos Mėtos dėka gavom sėklas, belieka sulaukt derliaus ir išdalint norintiems.
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 30, 07:23)
skamibau. mano kaimą, aptarnaujanti švaros įmonė gyventojams nedalins, nes tai nenumatyta projekte. gaila

QUOTE(Tagete @ 2012 03 30, 13:48)
kaip gaila

QUOTE(AJIRA @ 2012 03 30, 16:04)
jie darbštuoliai. perdirba atliekas žymiai greičiau nei lietuviai.
QUOTE(ilja @ 2012 03 30, 14:35)
Jei kam kalifornietiškų augintinių šalia Kaišiadorių reikia, tai galėsiu pasidalint. Nors tiesa, dar nežiūrėjau kaip jie išžiemojo, bet tikiuosi pačio geriausio 

Ot tai, kaip tik nusipirkau šiandien... kelis

Sakykit per kiek laiko kalifornietiski paruosia komposta?