Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

QUOTE(sambuka** @ 2012 03 28, 15:11)
Ar reikia kalafiorus pikiuoti?Siaip tokie grazus uzaugo,tik pradejo linkti ant sono.

O ka jus su jais taip anksti darysit? Ar cia po priedangom ankstyvam derliui auginsit?

Jungiuosi ir as I tema. Darza turiu jau tris metus. Pernai geriausiai sekesi biggrin.gif viskas labai graziai augo. Tik morkas ir burokelius peles uzpuole. Ziuresim kaip seksis siemet. Kol kas tik pomidorai ir paprikos ant palanges. Visus kopustus-brokolius, kalafiorus ir siaip paprastus seju jau I siltnami. Nebent pora daigeliu ankstyvam derliui pasisesiu namie. Taip pat ir agurkus, bet siemet irgi kelis namie daiginsiu. Dar auginu moliugus, cukinijas, na morkas burokelius zirniu daug, prieskoniu ivairiu. Siemet gal ir svogunus. Ropeles tokias mazutes. Bulves zinoma. Zodziu visas ukis ir dar apie vistas svajoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2012 03 29, 20:33)
Reikia tiesiog nuvaziuoti i Svaros imone su pasu ir gausit.Mano vyras sia savaite jau parveze.

Čia tik Kaune tokie stebuklai dėl kompostavimo konteinerių ar ir kitose savivaldybėse? mane domina Suvalkija.
Atsakyti
Šiltnamyje rukolos ir salotytės išlindo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 29, 23:55)
Šiltnamyje rukolos ir salotytės išlindo  biggrin.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 03 29, 22:48)
Čia tik Kaune tokie stebuklai dėl kompostavimo konteinerių ar ir kitose savivaldybėse? mane domina Suvalkija.

Reiktų skambintis ir klausti g.gif Kol kas kalba tik apie Kauno apskritį, Jonavą, Kaišiadoris...Gal čia tik šios apskrities Švaros ymonė tokį projektą suorganizavo g.gif Pagirtina iniciatyva rolleyes.gif
Atsakyti
O per kiek dienų išsikala salotos? Aš sėjau prieš 8 paras ir išsikalė tik vienas kažkoks išstypėli, tai dar klausimas ar ten ne žolė kokia doh.gif Tai jaučiu jau reik atsėt, ar dar gali išdygt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 30, 09:45)
O per kiek dienų išsikala salotos? Aš sėjau prieš 8 paras ir išsikalė tik vienas kažkoks išstypėli, tai dar klausimas ar ten ne žolė kokia doh.gif Tai jaučiu jau reik atsėt, ar dar gali išdygt g.gif

maždaug per savaitę...man ledinės vienos sudygo neblogai , o kitos gūžinės , tai tik keli daigeliai g.gif gal reiks dar kartą jas pasėt g.gif
Atsakyti
O špinatai sėjami į žemę iškart ar į dėžutes pirma?
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 30, 09:50)
maždaug per savaitę...man ledinės vienos sudygo neblogai , o kitos gūžinės , tai tik keli daigeliai g.gif gal reiks dar kartą jas pasėt g.gif

Ačiū 4u.gif tai reik mąstyt apie atsėjimą, nes sėkliukės mirkytos buvo...
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 29, 19:48)
Truputis išradingumo pamokėlių biggrin.gif Tikiuosi mano draugė nesupyks, kad pasidalinu gražiais vaizdeliais blush2.gif

Geras vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš. Savaitgalį aplinką tvarkėm, tai nuėjus į daržą nustebau - rudenį auginti špinatai nenušalo ir atželia dabar blink.gif Paragavau - įprasto skonio, žiemos šaltis nemodifikavo biggrin.gif Nežinot, čia jiems visiems taip būdinga ar veislė daugiametė pasitaikė cool.gif
Kadangi ir užpernai ilgas šiltas ruduo buvo, tai pernai surizikavau ir rugsėjį pasisėjau ir špinatų, ir salotų, ir ridikėlių. Tai dar gruodį neidavau į daržą pasiskint salotoms. Čia ne šiltnamy, grynai lysvėj. Bet atželia tik špinatai.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 29, 18:56)
Aš irgi nesu mačius arba tiesiog pražioplinau pernai, nes greit prabėgau  blush2.gif Bet dabar turėtų būti, peržvelgiau parodos katalogą tai dalyvaus BIOHUMUS.LT bendrovė ir jie turėtų turėti sliekų pardavimui ax.gif

Pernai tikrai prekiavo. Kaina buvo 30 Lt už kibiriuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 30 kovo 2012 - 10:00
QUOTE(ringa @ 2012 03 30, 11:02)
Prisijungiu ir aš. Savaitgalį aplinką tvarkėm, tai nuėjus į daržą nustebau - rudenį auginti špinatai nenušalo ir atželia dabar  blink.gif  Paragavau - įprasto skonio, žiemos šaltis nemodifikavo  biggrin.gif  Nežinot, čia jiems visiems taip būdinga ar veislė daugiametė pasitaikė  cool.gif
Kadangi ir užpernai ilgas šiltas ruduo buvo, tai pernai surizikavau ir rugsėjį pasisėjau ir špinatų, ir salotų, ir ridikėlių. Tai dar gruodį neidavau į daržą pasiskint salotoms. Čia ne šiltnamy, grynai lysvėj. Bet atželia tik špinatai.

Būna tokie daugiamečiai - esu turėjus 4u.gif Jie labai skanu vasaros pradžioj, kol dar nėr vienmečių špinatų - paskui jau tokie kieti lapai pasidaro 4u.gif
Atsakyti
sveikos, nagi tikrai temoje ramuma g.gif

o as trumpam tik uzejau unsure.gif pasakyti, kad branginkit arbuzu seklytes, kur Ruta meta parupino, nes veisles isvedejo jau deja nebera verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 03 30, 13:48)
sveikos, nagi tikrai temoje ramuma  g.gif

o as trumpam tik uzejau  unsure.gif  pasakyti, kad branginkit arbuzu seklytes, kur Ruta meta parupino, nes veisles  isvedejo jau deja nebera  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vajetus verysad.gif verysad.gif verysad.gif Amžiną atilsį verysad.gif Balandžio viduriui buvom sutarę dėl augaliukų susitikt verysad.gif
Atsakyti