Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

QUOTE(Morepink @ 2007 09 10, 07:59)
Bandysiu 'mesti' ir as tas KT rolleyes.gif Palyginsiu savo savijauta jas vartojant ir nebevartojant unsure.gif

QUOTE(Morepink @ 2007 10 07, 12:00)
As nustojau gerti KT, ir jokiu neigiamu poveikiu (spuogai, svoris) nepajutau, isskyrus gal tai, jog nuotaikos svyravimai pradingo rolleyes.gif  mirksiukas.gif

na va aš irgi nusprendžiau mesti. Tikiuos, kad kaip tau, vien geri dalykai pasireikš smile.gif na, jau dabar nuotaika susireguliavo, tikiuos, kad pranyks ir kiti dalykai...
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 15, 11:48)
na va aš irgi nusprendžiau mesti. Tikiuos, kad kaip tau, vien geri dalykai pasireikš smile.gif na, jau dabar nuotaika susireguliavo, tikiuos, kad pranyks ir kiti dalykai...

mirksiukas.gif Zinoma pranyks thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos, nors as naujoke siame forume, bet noriu pasisakyti ax.gif

as kontraceptikus vartojau 7 metus ir dabar nusprendziau mesti, kadangi noriu pastoti. Tik va jau ketvirta diena, kai negeriu siu tableciu ir dedasi keisti dalykai...
pirmas: nepraeina kraujavimas ( jis nedidelis, bet vis tiek) tai labai neramina
antras: jau kelios dienos labai skauda galva ( net nezinau ar tai susieti)

Gal kam tai buvo....
prasau pasisakykite, ar verta nerimauti ir eiti pas gydytojus, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2007 10 16, 14:58)
Sveikos, nors as naujoke siame forume, bet noriu pasisakyti  ax.gif

as kontraceptikus vartojau 7 metus ir dabar nusprendziau mesti, kadangi noriu pastoti. Tik va jau ketvirta diena, kai negeriu siu tableciu ir dedasi keisti dalykai...

Gal kam tai buvo....

O tai kiek laiko isvis tesias kraujavimas (iskaitant i tas alia menesines, kurios atsiranda baigus pakuote)?

Galvos skausmas sunku pasakyt, ar susijes. Gali but, gali ir nebut. Deja, to nieks tiksliai nepasakys.

Jei kraujuosi daugiau nei 10d., siulau kreiptis i gydytoja. Bet manau, kad praeis, ypac, jei negausus kraujavimas. Ko noret, organizmas 7 metus poilsiavo su KT, dabar ima kai kurios sistemos atsibust is ziemos miego 4u.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat prasti reikalai su KT. Geriu jas 5metus. Ypac paskutiniu metu atsirado dazna nuotaiku kaita, nenoras tureti lytiniu santykiu su MB, issipletusios koju venos ir prie viso nesekmiu komplekto baisiausias ivykis-krutu gydytojas krutyje rado 2 cistas. blink.gif esu pilnai isitikinusi, kad KT tikrai gadina mano organizma, taciau ir ginekologineje srityje turiu bedu ir negaliu taip savavaliskai nustoti jas gerti. Kazkada savavaliskai panaudojau KT zieda ir jis man pakenke. Taigi dabar nepasikonsultavus su gydytoju ar galiu nutraukti KT gerima-bijau. g.gif Nors tikrai noriu.
Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2007 10 16, 16:58)
Sveikos, nors as naujoke siame forume, bet noriu pasisakyti  ax.gif

Gal kam tai buvo....

as irgi kraujavau kokias 7-10d po KT nutraukimo,bet paskui viskas susitvarke.o KT geriau apie metus.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 10 17, 11:40)
Pas mane taip pat prasti reikalai su KT. Geriu jas 5metus. Ypac paskutiniu metu atsirado dazna nuotaiku kaita, nenoras tureti lytiniu santykiu su MB, issipletusios koju venos ir prie viso nesekmiu komplekto baisiausias ivykis-krutu gydytojas krutyje rado 2 cistas.  blink.gif  esu pilnai isitikinusi, kad KT tikrai gadina mano organizma, taciau ir ginekologineje srityje turiu bedu ir negaliu taip savavaliskai nustoti jas gerti. Kazkada savavaliskai panaudojau KT zieda ir jis man pakenke. Taigi dabar nepasikonsultavus su gydytoju ar galiu nutraukti KT gerima-bijau.  g.gif  Nors tikrai noriu.

Pakeisti jei norėtum, tuomet tikrai reiktų konsultuotis. O nustoti vartoti ir grįžti prie natūralaus ciklo visada yra geriau. Aš pati neseniai mečiau. Konsultavaus su gydytoja, ji sakė, viskas ok, mesk. Nebent nori po to grįžti prie jų, tada mesti - vėl grįžti nesveika.
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2004 09 29, 22:23)
man nuo KT (Logest) buvo prasideje nerealus galvos skausmai. Vaiksciojau pas neurologa. Pasake, kad greit baigciau gert. Praejo tuoj pat. Be to potencija buvo lygi nuliui. Nuolat kankino bloga nuotaika.

Po vaikelio pries pora men. pradejau gert Diane 35. Uzejo nereali depresija. Is patirties zinojau, kad viskas del KT. Nustojau gert - viskas vel gerai.

As dabar esu Amerikoj ir pries pora dienu vyras nuvede pas gydytoja pakalbet apie kontraceptines priemones, nes nebezinau ko griebtis. Tai ji pasake, kad depresija vienas is dazniausia pasitaikanciu salutiniu poveikiu. Tik visiem sunku patiket, kad nuolat liudna ir nesijauti laiminga del KT.

Ir siaip jei kada pajusit, kad nesijauciat tokia laiminga kaip anksciau - pirmiausia nustokit gert KT  smartass.gif

Vat man nuo to Logesto irgi buvo nerealus galvos skausmai, dabar geriu Belara tai viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
papasakosiu ir as savo istorija.......
5 m. geriau kontraceptines,labai dziaugiausi, nes nejauciau jokio PMS ir zinoma saugotis nereikejo, na padidejes svoris manes nezavejo, bet tai netrugde, kol neprasidejo galvos skausmai iki alpimo ir padidejes kraujospudis, kai pradejau vaiksioti pas daktarus, niekas man negalejo paaiskinti mano negalavimu priezasties. blink.gif Kai jau man atsibodo tas vaikymas nuo vieno daktaro pas kita ir ligu ieskojimas, as paklausiau, ar gali buti, kad visi sie negalavimai del kontraceptiniu............................seimos daktare neige schmoll.gif , nesamone schmoll.gif , tu tik per daug dirbi doh.gif ..........ir toliau geriau ivairiausius vaistus( nuo galvos skausmo, mazinancius spaudima(sake turesiu gerti visa savo amzeli), kurie man nieko nepadedavo................... tik po kiek laiko patekau pas viena daktare, kuri istikruju norejo man padeti ir pradejo tuom dometis, ji sake, kad savo dukrai ji niekada neleistu gerti kontraceptiniu, nes paskaicius siu tableciu salutini poveiki, net plaukai jei siausiasi sad.gif ..........nuo tada as nei kontraceptiniu nei visu kitu vaistu nebegeriu, nors kraujospudis kaip ir galvos skausmai susitvarke tik po 1.5 m. , bet as pasiekiau savo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 17 spalio 2007 - 21:50
Man tai buvo pastovus nuotaiku pasikeitimai. Vartojau Jeanine, bet cia kiekvienas organizmas priima skirtingai. Mano drauge vartojo tas pacias ir puikiai viskas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 10 17, 11:40)
Pas mane taip pat prasti reikalai su KT. Geriu jas 5metus. Ypac paskutiniu metu atsirado dazna nuotaiku kaita, nenoras tureti lytiniu santykiu su MB, issipletusios koju venos ir prie viso nesekmiu komplekto baisiausias ivykis-krutu gydytojas krutyje rado 2 cistas.  blink.gif  esu pilnai isitikinusi, kad KT tikrai gadina mano organizma, taciau ir ginekologineje srityje turiu bedu ir negaliu taip savavaliskai nustoti jas gerti. Kazkada savavaliskai panaudojau KT zieda ir jis man pakenke. Taigi dabar nepasikonsultavus su gydytoju ar galiu nutraukti KT gerima-bijau.  g.gif  Nors tikrai noriu.

Aš taip pat KT vartoju 4 metus,ir mane kankina tos pačios bėdos susijusios su KT vartojimu vis niekaip nesiryžau nutraukti jų vartojimą nes turiu ginekologiniu problemu ir man jos buvo paskyrtos daugiau kaip gydymo o ne apsisaugojimo priemonė,bet nuo šio mėnesio nusprendžiau nebevartoti nes jaučiu daugiau žalos negu naudos, gal mano organizmas sugebės susitvarkyti be didelių pasekmių,kaip pasiskaičiau kad kitoms sunkiai organizmas adaptojasi po nutraukimo,prisipirkau vitaminų manau gal taip kiek padėsiu sau. mirksiukas.gif Sekmės visoms 4u.gif
Atsakyti
as naudojau mercelona apie 5 metus nutariau pasidaryti ehoskopa siaip sakau ligu paieskosiu ir rado kruti 1cm cistele dabar galvojo gal nuo kt.gal kam panasei buvo o gerti liepe tik vitakur plius vitaminus.esu pasimetus gal sakau nebevartot bet vel visa plauksiu taip gerai jie viska sureguliuodavo.
Atsakyti