Sveikos
papasakosiu ir as savo istorija.......
5 m. geriau kontraceptines,labai dziaugiausi, nes nejauciau jokio PMS ir zinoma saugotis nereikejo, na padidejes svoris manes nezavejo, bet tai netrugde, kol neprasidejo galvos skausmai iki alpimo ir padidejes kraujospudis, kai pradejau vaiksioti pas daktarus, niekas man negalejo paaiskinti mano negalavimu priezasties.

Kai jau man atsibodo tas vaikymas nuo vieno daktaro pas kita ir ligu ieskojimas, as paklausiau, ar gali buti, kad visi sie negalavimai del kontraceptiniu............................seimos daktare neige

, nesamone

, tu tik per daug dirbi

..........ir toliau geriau ivairiausius vaistus( nuo galvos skausmo, mazinancius spaudima(sake turesiu gerti visa savo amzeli), kurie man nieko nepadedavo................... tik po kiek laiko patekau pas viena daktare, kuri istikruju norejo man padeti ir pradejo tuom dometis, ji sake, kad savo dukrai ji niekada neleistu gerti kontraceptiniu, nes paskaicius siu tableciu salutini poveiki, net plaukai jei siausiasi

..........nuo tada as nei kontraceptiniu nei visu kitu vaistu nebegeriu, nors kraujospudis kaip ir galvos skausmai susitvarke tik po 1.5 m. , bet as pasiekiau savo