jee pagaliau susirgau vakar pirma karta po metimo
tikiuosi bus reguliarus ciklas, kaip ir buvo iki KT vartojimo

As irgi ruosiuosi mesti, jau 5 metai geriu tai manau jau pats laikas sustoti nuodyti save, nes atsibodo kovoti su visais pasaliniais pajuciais, bandysim saugoti gumytem

QUOTE(tumyliuke @ 2008 03 11, 17:29)
As irgi ruosiuosi mesti, jau 5 metai geriu tai manau jau pats laikas sustoti nuodyti save, nes atsibodo kovoti su visais pasaliniais pajuciais, bandysim saugoti gumytem 

Sveikos,as irgi nukentejusi esu KT,israse man Microgynon 30 tai visa men kraujavau kaip is po gimdymo
Buvau nervinga,galva skaudedavo,3kart ejau pas daktara,o jis man sako tai normalu,kol paskutini karta israse vaistu sustabdyti kraujavima...Daugiau apie metus laiko jokiu KT nevartojau,o dabar va vakar gavau Femodene tai ziuresi kaip jie man tiks

na aš irgi vartojau 4metus Cilest, nuo šių metų spalio mečiau, tai 3mėn mėnesinių nebuvo, bet paskui viskas susitvarkė: dabar ciklas normalus, svoris sumažėjo, nuotaika geresnė, nebūna silpna, pms nevargina, spuogų visai nebūna. Tikrai stengsiuos daugiau negert, yra ir kitų kontracepcijos būdų

sveikutes, na mano pirmos mm jau pasibaige bet jei ir toliau bus tokie skausmai
seip tesirgau 3dienas
bus matyt kaip kita men bus dar
kitoj savaitej einu krauja priduot tyrimams ir pas gyd apziurai, tikiuosi viskas bus ok

Papildyta:
beje jau kokia antra savaite pykina

Papildyta:
beje jau kokia antra savaite pykina

QUOTE(Maritime @ 2008 02 27, 14:13)
Na ir dar vienas minusas, tai pastaruoju metu keistas pojūtis dešinėj rankoj, tarsi tirptų, taip ir norisi masažuot kraujagysles. Žinau, gal kvailai skamba ir gal tai net nesusiję su KT, bet tiesiog anksčiau nieko panašaus nėra buvę...

Dar tebejauti ta tirpimo pojuti?
Deja, dar ir kaip tai gali buti susije su KT, nes KT tiesiogiai veikia viso kraujo kresuma, todel jei tai tesiasi, nedelsdama lek pas gydytoja tirtis kraujo kresumo. Sekmes

Sveikos mamytes ir ne tik
turiu klausima... mano drauge, kuri siuo metu gyvena Anglijoje, pasiskunde, jog pradejus gerti KT po 5 men, jai prasidejo kraujavimai ir visokia kitokia fignia...reikalas tas, kad jai sudetinga nueiti pas ten pas gydytoja, nes sunku paaiskinti kas darosi... ar kam yra taip buve, kad kraujavimai ciklo metu prasidetu po ilgesnio laiko, o ne iskart pradejus vartoti KT? man tokiu fokusu 3 metus nebuvo tai net nezinau ka ir patarti...

QUOTE(ievapieva @ 2008 03 17, 16:13)
turiu klausima... mano drauge, kuri siuo metu gyvena Anglijoje, pasiskunde, jog pradejus gerti KT po 5 men, jai prasidejo kraujavimai ir visokia kitokia fignia...reikalas tas, kad jai sudetinga nueiti pas ten pas gydytoja, nes sunku paaiskinti kas darosi... ar kam yra taip buve, kad kraujavimai ciklo metu prasidetu po ilgesnio laiko, o ne iskart pradejus vartoti KT? man tokiu fokusu 3 metus nebuvo tai net nezinau ka ir patarti... 

Man tokie fokusai pasidarė po beveik dvieju metu naudojimo evra pleistro.Vidury ciklo pradėjau kraujuoti,nuėjau pas ginę,tai kaip ir nieko,sako ir notacijoje parašyta,kad galimas toks pašalinis poveikis,dar turi įtakos visokie veiksniai,kaip antai ligos,stresai ir pan.Aš kankinausi gera mėn.su peršalimais,visokius vaistus vartojau,tai sako gali ir nuo to būti sutrikimai.Tai dabar žadu mesti tą brudą naudot.Bijau pasekmių,tiek prisiskaičius.

QUOTE(ievapieva @ 2008 03 17, 15:13)

Man taip atsitiko po metu Kt gerimo. Bet ne siaip is niekur nieko, o nedarius pertraukos, nes kaip tik vaziavom i poilsine kelione

O kokius KT ji geria?
QUOTE(ievapieva @ 2008 03 17, 15:13)

Man taip pat yra taip buve.. Po poros metu vartojant KT.. Ginekologe tiesiog liepe pakeisti KT.. Tuomet viskas is susitvarke