Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(audrone@ @ 2012 06 11, 10:36)
Atsiskaitymas paprastas, nori duodi nori ne. Kiek duoti pagal gydytojo pavarde gali rasti pincetas.lt

Dekui. Galvojau. gal kuri savo patirtim pasidalins. Beje,audrone@, kaip dabar tavo savijautal?
Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2012 06 11, 19:30)
Dekui. Galvojau. gal kuri  savo patirtim pasidalins. Beje,audrone@, kaip dabar tavo savijautal?

Kad nelabai yra kuo dalintis, kelios simtines ir tiek smile.gif)) bet ir be ju manau tas pats. Sveikata nebloga, dziaugiuosi vasara, stengiuosi nesinervint, kiek tai imanoma smile.gif nesu beveik susidurusi su daktarais, todel dabar nepaliauju jais ,,stebetis'' blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2012 06 11, 10:34)
Ruosiuosi skydliaukes operacijai. Gal apsviesit mane atsiskaitymo su gyd. klausimais.

Nieko nedaviau gydytojams blush2.gif anesteziologei daviau,tai sake aciu,bet sitas nieko nepakeis ,norejau atgal pasiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 12, 13:57)
Nieko nedaviau gydytojams  blush2.gif  anesteziologei daviau,tai sake aciu,bet sitas nieko nepakeis ,norejau atgal pasiimti  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, seniau pas jus lankiausi, bet labai neilgai... 4u.gif
Lankausi pas Kazanaviciu Kaune. Nusprendem operuoti skydliauke, nes lasteles jau pakite, o as antra leliuka planuoju...sake, gali labai suaktyveti... Penktadieni vaziuoju i KMUK pas Kymanta tartis del operacijos... Bijau verysad.gif Nesu turejusi narkozes. Kaip Jums po operacijos, kiek dienu laiko?
Neskaiciau visos temeles, tad bukit geros, parasykite kiek davete gydytojui, kiek anesteziologui? Niekad nesu susidurusi... blush2.gif Duoti pries ar po operacijos? Ar tariantis gal jau kuri davete? Zinau, kad tai nera butina, bet zinant koks tai darbas ir zinant atlyginimus Lietuvos, tikrai noriu atsidekoti:)
Po kiek mazdaug laiko po operacijos jau buvote darbingos???
Labai aciu uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 06 13, 17:07)
Sveikos merginos, seniau pas jus lankiausi, bet labai neilgai...  4u.gif
Lankausi pas Kazanaviciu Kaune. Nusprendem operuoti skydliauke, nes lasteles jau pakite, o as antra leliuka planuoju...sake, gali labai suaktyveti... Penktadieni vaziuoju i KMUK pas Kymanta tartis del operacijos... Bijau verysad.gif  Nesu turejusi narkozes. Kaip Jums po operacijos, kiek dienu laiko?
Neskaiciau visos temeles, tad bukit geros, parasykite kiek davete gydytojui, kiek anesteziologui? Niekad nesu susidurusi... blush2.gif Duoti pries ar po operacijos? Ar tariantis gal jau kuri davete? Zinau, kad tai nera butina, bet zinant koks tai darbas ir zinant atlyginimus Lietuvos, tikrai noriu atsidekoti:)

Labas, as taip pat buvau pas Kazanaviciu, jo rekomenduota apsilankiau pas Kymanta, esu menuo po operacijos, nezinau kaip tas darbingumas, nes namie esu tai nesiplesau, zinau kad nedarbinguma duoda iki 2 men. Chirurgas toks...labai stipriu humoro jausmu, kartais kiek per ziauriu, jei zmogus jautresnis gali nesuprasti, bet siaip linksmas , malonus. Kiek ir kada duoti, paaiskins visazines palatos kaimynes, o ju ten daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 13, 19:30)
Labas, as taip pat buvau pas Kazanaviciu, jo rekomenduota apsilankiau pas Kymanta, esu menuo po operacijos, nezinau kaip tas darbingumas, nes namie esu tai nesiplesau, zinau kad nedarbinguma duoda iki 2 men. Chirurgas toks...labai stipriu humoro jausmu, kartais kiek per ziauriu, jei zmogus jautresnis gali nesuprasti, bet siaip linksmas , malonus. Kiek ir kada duoti, paaiskins visazines palatos kaimynes, o ju ten daug smile.gif

Laiko tris dienas, jei viskas gerai. Operacija nera sudetinga. Nesinaudink.
Atsakyti
QUOTE(audro
ne@ @ 2012 06 13, 19:32)
Papildyta:

Laiko tris dienas, jei viskas gerai. Operacija nera sudetinga. Nesinaudink.

Labai aciu uz info, o kaip vaziuosiu tartis, visai neduoti? wink.gif Ilgai laukete operacijos?
Atsakyti
Kai tariasi tai tikrai neduoda nes pamirs smile.gif operuoja jis greit, po savaites. As buvau pati pasiprasiusi, kad po menesio priimtu. Pasidomekit kada Krasauskas gali priimti, jis labai isgirtas, ir pas ji daug operuojasi. Pas Kymanta buvo pora moteru ir visos is Kazanaviciaus.
Papildyta:
Negaliu pasakyt geras jis ar ne, tiesiog padare operacija ir tiek. Randas nemazas, bet gal kitaip nejo. Dabar jau man svarbu tik, kad butu gerai ispjoves viska, ir nepalikes kokiu atplaisu, o tai parodys jodas.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 14, 08:07)
Kai tariasi tai tikrai neduoda nes pamirs smile.gif operuoja jis greit, po savaites. As buvau pati pasiprasiusi, kad po menesio priimtu. Pasidomekit kada Krasauskas gali priimti, jis labai isgirtas, ir pas ji daug operuojasi. Pas Kymanta buvo pora moteru ir visos is Kazanaviciaus.
Papildyta:
Negaliu pasakyt geras jis ar ne, tiesiog padare operacija ir tiek. Randas nemazas, bet gal kitaip nejo. Dabar jau man svarbu tik, kad butu gerai ispjoves viska, ir nepalikes kokiu atplaisu, o tai parodys jodas.

Labas rytas:) Tai as domejausi, yra kas dirba ar dirbe KMUK, tai siuos du ir rekomduoja, Kymanta arba Krasauska... Sake, abu atsakingi ir geri:) Kazkaip jau tariausi su Kymantu, be to, jis yra is mano krastu... blush2.gif bet svarbu viskas gerai butu?
O jus cia vis ta joda minite, ka jis parodo? Ar Jusu lasteles jau buvo pakite? Mano sako jau pakite verysad.gif , bet vezio dar nera...
Atsakyti
As dariausi dvi biopsijas lasteles pakite, apie vezi niekas irgi nekalbejo, sake gali buti veliau, o gal ir dabar...tiesiog kaip man isaauskino pakitusi lastele savo isvaizda identiska vezinei, kol neisoperuoja, negali tiksliai pasakyti nieko. Biopsijos tik 30% tikslumas. Tai va man po citologinio tyrimo vienas is mazgu buvo vezinis.
Atsakyti

[/quote]

per menesi po operacijos tikrai manau atsigausi, pusantro maximum.. pradzioj silpniau jausies nes ir hormonu bus ziaurus disbalansas, kai toliau paskirs didesne vaistu doze ir savijauta pageres..
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 14, 10:34)
As dariausi dvi biopsijas lasteles pakite, apie vezi niekas irgi nekalbejo, sake gali buti veliau, o gal ir dabar...tiesiog kaip man isaauskino pakitusi lastele savo isvaizda identiska vezinei, kol neisoperuoja, negali tiksliai pasakyti nieko. Biopsijos tik 30% tikslumas. Tai va man po citologinio tyrimo vienas is mazgu buvo vezinis.

Ojei... verysad.gif O dabar tikriausiai viskas gerai?
Atsakyti