QUOTE(rabuska@ @ 2012 06 13, 17:07)
Sveikos merginos, seniau pas jus lankiausi, bet labai neilgai...
Lankausi pas Kazanaviciu Kaune. Nusprendem operuoti skydliauke, nes lasteles jau pakite, o as antra leliuka planuoju...sake, gali labai suaktyveti... Penktadieni vaziuoju i KMUK pas Kymanta tartis del operacijos... Bijau

Nesu turejusi narkozes. Kaip Jums po operacijos, kiek dienu laiko?
Neskaiciau visos temeles, tad bukit geros, parasykite kiek davete gydytojui, kiek anesteziologui? Niekad nesu susidurusi...

Duoti pries ar po operacijos? Ar tariantis gal jau kuri davete? Zinau, kad tai nera butina, bet zinant koks tai darbas ir zinant atlyginimus Lietuvos, tikrai noriu atsidekoti:)
Po kiek mazdaug laiko po operacijos jau buvote darbingos???
Labai aciu uz atsakymus
Labas, as taip pat buvau pas Kazanaviciu, jo rekomenduota apsilankiau pas Kymanta, esu menuo po operacijos, nezinau kaip tas darbingumas, nes namie esu tai nesiplesau, zinau kad nedarbinguma duoda iki 2 men. Chirurgas toks...labai stipriu humoro jausmu, kartais kiek per ziauriu, jei zmogus jautresnis gali nesuprasti, bet siaip linksmas , malonus. Kiek ir kada duoti, paaiskins visazines palatos kaimynes, o ju ten daug
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 13, 19:30)
Labas, as taip pat buvau pas Kazanaviciu, jo rekomenduota apsilankiau pas Kymanta, esu menuo po operacijos, nezinau kaip tas darbingumas, nes namie esu tai nesiplesau, zinau kad nedarbinguma duoda iki 2 men. Chirurgas toks...labai stipriu humoro jausmu, kartais kiek per ziauriu, jei zmogus jautresnis gali nesuprasti, bet siaip linksmas , malonus. Kiek ir kada duoti, paaiskins visazines palatos kaimynes, o ju ten daug
Laiko tris dienas, jei viskas gerai. Operacija nera sudetinga. Nesinaudink.