nedare nieko

QUOTE(audrone@ @ 2012 06 06, 21:57)
Siandien pagaliau prisruosiau pas seimos gydytoja, padaviau ta israsa su diagnoze, ziurejo, ziurejo, sako na, na ,- o tai jau gyde, kokia chemija dave? Blin galvoju geros zinios apie skydliaukes karcinoma:) ai duok spaudima pamatuosiu
)linksma mazesniuose miestuose pas gydytojus 

Nebūtų graudu, būtų linksma

QUOTE(Jūra* @ 2012 06 06, 22:03)
Keista taip pagal krauja , ir is akies mazgu geruma nustatyt

Sveikutes
sios dienos ataskaita
Is ryto gavom diuaretiku,tai wc geriausias draugas buvo kuri laika
Pusryciams varskes su uogiene,pietums plovas,vakarienei pieniska sriubyte. Zodziu silpnokai
Klausem daktariuko ar yra sansu ryt namo vaziuot,tai sake pirmakartems 50/50 ,antra karta 100% O seseles klausem,nes ji turi aparacioka kur rodo radiacijos lygi,tai sake koleges labai daug,mano maziau...bet nededu daug vilciu. Gavom po nauja pizama,ryt ryte buti issiplovusiom galvas,nusipraususiom,skanuos is pat ryto. Tokios zinios po sios dieneles

QUOTE(Colomba @ 2012 06 06, 18:53)
Sveiki.
Norėjau pasiteirauti, vykstant gerti jodo (Santariškėse), ką galima pasiimti? Rūbus, pižamą galima imti? Ar ten duoda? O kaip su dantų šepetėliu ir pan?
Kompiuterį, knygas kaip suprantu leidžia turėti.

Kompiuterį, knygas kaip suprantu leidžia turėti.
pizama jie duoda, as dar bezuosi savo rubu, prastu, kuriuos ten palieku. Šepeteli vezuos, paskui ismetu, o ka parsivezu palaikau rusyje kazkiek laiko, kompiuteri veziausi, knygas ir. Viska ten leidzia. Maisto biski savo veziaus, nes ten man labai neskanus, daug gerti ir vyno dar veziaus, greiciau jodas iseina

Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 06, 22:57)
Siandien pagaliau prisruosiau pas seimos gydytoja, padaviau ta israsa su diagnoze, ziurejo, ziurejo, sako na, na ,- o tai jau gyde, kokia chemija dave? Blin galvoju geros zinios apie skydliaukes karcinoma:) ai duok spaudima pamatuosiu
)linksma mazesniuose miestuose pas gydytojus 
Papildyta:
O mazgu biopsija dare ?

Papildyta:
O mazgu biopsija dare ?
tikrai geros, sakyk jokios nedave man chemijos, ir neduos, nes nuo jodo nei plaukai slenka, nei kas darosi. Nieko ten jos nesupranta.
Papildyta:
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 07, 19:57)
Sveikutes
sios dienos ataskaita
Is ryto gavom diuaretiku,tai wc geriausias draugas buvo kuri laika
Pusryciams varskes su uogiene,pietums plovas,vakarienei pieniska sriubyte. Zodziu silpnokai
Klausem daktariuko ar yra sansu ryt namo vaziuot,tai sake pirmakartems 50/50 ,antra karta 100% O seseles klausem,nes ji turi aparacioka kur rodo radiacijos lygi,tai sake koleges labai daug,mano maziau...bet nededu daug vilciu. Gavom po nauja pizama,ryt ryte buti issiplovusiom galvas,nusipraususiom,skanuos is pat ryto. Tokios zinios po sios dieneles 

Vaziuosi vaziuosi tu namo, penktadieni jau kita pamaina atlekia

P.S maziau kontaktuok su kolege, nes va ir blogai, kad palatoje dviese....
Papildyta:
Kita penktadieni manes tas laukia

QUOTE(ellektra3 @ 2012 06 05, 00:21)
Du jodus visada skiria be jokiu isimciu, kad palygintu pirma su antru. Po pirmojo buvo likes toks taskiukas. Kai praskenavo po antrojo jodo pasake: kaulai svarus, plauciai svarus, skydliaukes guolio vietoje mikroskopinis taskiukas likes, kuris dar kaupia radioaktyvu joda, praktiskai kaip nieko, palyginus su pirmu kartu, bet dar reiks atvaziuoti trecia karta, dziaukites pavasariu ir laukiam birzelio 15. Va taip pasake. Tai ka laukiu, tos 15, kas belieka 

nu svarbu y gera

QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 05, 16:05)

as ryt einu tyrimu atsakymu suzinot...ziuresim ka papasakos

Labuka mergaites, nu ka varau namucio
beturiu 1.8 to brudelio. Dar laukiam daktarelio,ka jis pasakys.

QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 08, 09:52)
Labuka mergaites, nu ka varau namucio
beturiu 1.8 to brudelio. Dar laukiam daktarelio,ka jis pasakys.

Labas rytas, tai jau labai mazai turi. Sekmes

Papildyta:
QUOTE(sija8 @ 2012 06 06, 23:10)
Ta gydytoja nieko nenusimano, pas mus ir tokiu pilna, ateini tai klausia ka daryti manes. as cia turiu save pasigydyti taip iseina.Ranka buvau issilauzus per alkune. Tai nejo gerai istiesti. Sako ka daryti? Tai siuskit i sanatorija kokia sakau, as neliksiu tokia kreiva ranka. Tai ieskojo ieskojo dokumentuose ar priklauso, bet nusiunte. Grizau tiesia ranka

Ta gydytoja nieko nenusimano, pas mus ir tokiu pilna, ateini tai klausia ka daryti manes. as cia turiu save pasigydyti taip iseina.Ranka buvau issilauzus per alkune. Tai nejo gerai istiesti. Sako ka daryti? Tai siuskit i sanatorija kokia sakau, as neliksiu tokia kreiva ranka. Tai ieskojo ieskojo dokumentuose ar priklauso, bet nusiunte. Grizau tiesia ranka 
[/quote]
Aš jau seniai nieko neklausinėju šeimos gydytojos, ateinu ir pasakau, kad man reikia tokių ir tokių tyrimų, tokio recepto ir siuntimo ten ir ten
Gerai, kad ji labai geranoriška, tai viską man ir duoda, ko paprašau. O kai ėjau komisiją dėl invalidumo tai tokių nesąmonių prisiklausiau iš įvairiausių gydytojų, kad kartais nežinai ar juoktis ar verkt... vieni jau ten vos ne laidoja, kita siūlė grybus kažkokius, o trečia vis piršo mintį, kad man reikia BŪTINAI eit pas psichologą, nors aš pati tokio poreikio nejaučiau
Jei pamirštat išgerti tiroksino prieš valgį (kažkaip čia taip sugebėjau šiandien, po jodo matyt išsivažiavau iš ritmo truputėlį) kaip elgiatės? Ar visai tą dieną negeriat ar išgeriat nors jau ir pavalgėt?

[/quote]
Aš jau seniai nieko neklausinėju šeimos gydytojos, ateinu ir pasakau, kad man reikia tokių ir tokių tyrimų, tokio recepto ir siuntimo ten ir ten

Jei pamirštat išgerti tiroksino prieš valgį (kažkaip čia taip sugebėjau šiandien, po jodo matyt išsivažiavau iš ritmo truputėlį) kaip elgiatės? Ar visai tą dieną negeriat ar išgeriat nors jau ir pavalgėt?
[quote=Teletabio mūza,2012 06 08, 09:59]
[/quote]
Gerai, kad ji labai geranoriška, tai viską man ir duoda, ko paprašau. O kai ėjau komisiją dėl invalidumo tai tokių nesąmonių prisiklausiau iš įvairiausių gydytojų, kad kartais nežinai ar juoktis ar verkt... vieni jau ten vos ne laidoja, kita siūlė grybus kažkokius, o trečia vis piršo mintį, kad man reikia BŪTINAI eit pas psichologą, nors aš pati tokio poreikio nejaučiau
[/quote]
sveika, man po skydlaiukes operacijos, ja pasalino visa, nes buvo jau labai didele, bet nepikta, tai prasidejo , kaip nekeista , problemeles su sirdele,
veikia tiroksinas i sirdies raumeni, to gyd paneigti negali,
tai va, as tikroksina geriu taip
pusryciauju, sirdiniai vaistai ir tik po 1,5-2 val geriu tiroksina, ziuresiu liepos men, koks bus tth,
su sirdele tikrai geriau,
beje, taip nusprendeme su gyd Abraitiene is santaru

[/quote]

[/quote]
sveika, man po skydlaiukes operacijos, ja pasalino visa, nes buvo jau labai didele, bet nepikta, tai prasidejo , kaip nekeista , problemeles su sirdele,
veikia tiroksinas i sirdies raumeni, to gyd paneigti negali,
tai va, as tikroksina geriu taip
pusryciauju, sirdiniai vaistai ir tik po 1,5-2 val geriu tiroksina, ziuresiu liepos men, koks bus tth,
su sirdele tikrai geriau,
beje, taip nusprendeme su gyd Abraitiene is santaru
[quote=Teletabio mūza,2012 06 08, 10:59]
[/quote]
[/quote]
Isgeriu veliau, kai pavalgau, po valandos.

[/quote]

[/quote]
Isgeriu veliau, kai pavalgau, po valandos.
Oi superiniai tie gydytojai, man sake: dabar gausi daug juros kopustu valgyti, kad gautum jodo:)))) patylejau, nieko nebesakiau, tyrimams visokiekms siuntimus pasiemiau, ir tiek. Ka cia juos kankinsi, dar smegenis pasitems begalvodami
as pati, interneto ir forumo deka, zinau viska:) bet...noretusi tokiame jautriame gyvenimo etape,-profesionalumo...
Papildyta:
Klausiau del neigalumo, tai sake kita menesi galesim tvarkyti.

Papildyta:
Klausiau del neigalumo, tai sake kita menesi galesim tvarkyti.