Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(maskatukas @ 2012 06 22, 11:10)
sveika, man visai pasalinta skydlaiuke,

Maskatuk,
Buvai minėjusi, kad dabar vartoji kiaulių tiroksiną. Kaip jautiesi? Gal matosi kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 06 22, 13:44)
Maskatuk,
Buvai minėjusi, kad dabar vartoji kiaulių tiroksiną. Kaip jautiesi? Gal matosi kokie rezultatai?

kol kas dar nepajutau nieko,
pliusas tai, kad geri ir gali valgyti, per diena paskirstai doze ir ciulpi kaip ciulpinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 22, 13:48)
kol kas dar nepajutau nieko,
pliusas tai, kad geri ir gali valgyti, per diena paskirstai doze ir ciulpi kaip ciulpinuka smile.gif

O jie čia LT neregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 22, 12:10)
sveika, man visai pasalinta skydlaiuke,
kiekvienas zmogus skirtingai reaguoja i tiroksino kieki, vienam 1. 5 -jauciasi  puikiai, kitas prie 4
pagal tavo tyrimus tau jokio tiroksino nereikia,
mano gyd norma laiko nuo 0,4 iki 4
man tth buvo 4,28 ir tai tiroksino nedidino,
keisk gydytoja 4u.gif
beje sorpo.lt ten apie tyrimus labai gerai surasyta

keisciau ale kad rajone viena ir tik tera.

beje pasiskambinau i Kauno teritorine ligoniu kasa---už tyrimus moketi nereikia, tai įteina i gydytojo konsultacija
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 06 22, 13:54)
O jie čia LT neregistruoti?

neregistruoti,
o merginos , kurios geria thybona, jis irgi neregistruotas, bet jei padeda , manau reikia bandyti
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 23, 14:17)
neregistruoti,
o merginos , kurios geria thybona, jis irgi neregistruotas, bet jei padeda , manau reikia bandyti

As geriu siuos vaistus... jie tikrai neregistruoti! bet po operacijos matysim ka gersiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 06 23, 15:19)
As geriu siuos vaistus... jie tikrai neregistruoti! bet po operacijos matysim ka gersiu... unsure.gif

o ka kalba medikai, salins visa ar dali skydliaukes?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 23, 15:55)
o ka kalba medikai, salins visa ar dali skydliaukes?

Na,kaip ir sake,operacijos metu ziures ar nevezinis mazgas,jei ne- tai salins puse skydliaukes ir isims dar is likusios viena mazgeli, nes naujas atsirado... verysad.gif verysad.gif O jei blogas mazgas,tai visa salins... verysad.gif Tikiuos,viskas bus gerai,kazanavicius sake ne vezys...
Atsakyti
Susinervinus juodai esu, ryt operuoja, savaitgali gerkle skaudejo, dabar neskauda, bet kosciu tokiu gerkliniu kosuliu...kazi, gal neoperuos... verysad.gif Tiek kaupiausi ruosiausiu, o jei reiks atgal gryzt namo... verysad.gif Kaip jus manot, ten juk turi sveikutele buti...
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 06 25, 18:16)
Susinervinus juodai esu, ryt operuoja, savaitgali gerkle skaudejo, dabar neskauda, bet kosciu tokiu gerkliniu kosuliu...kazi, gal neoperuos... verysad.gif  Tiek kaupiausi ruosiausiu, o jei reiks atgal gryzt namo... verysad.gif  Kaip jus manot, ten juk turi sveikutele buti...

Zinai su kosuliu gal negerai, tik del to kad skaudes koseti po operacijos. Ar tau gydytojas nelepe isvakarese pasiskambinti pasakyti ar tikrai atvaziuoji? Tai ir pasiklaustum.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 25, 18:53)
Zinai su kosuliu gal negerai, tik del to kad skaudes koseti po operacijos. Ar tau gydytojas nelepe isvakarese pasiskambinti pasakyti ar tikrai atvaziuoji? Tai ir pasiklaustum.

tai as skambinau, nieko nesakiau tik, sakau gal praeis iki rytdienos... Matysim...sake ryte nevalgyti ir tik stikline vandens... O kazi galiu vaistus isgerti nuo skydliaukes ryte?
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2012 06 25, 20:31)
tai as skambinau, nieko nesakiau tik, sakau gal praeis iki rytdienos... Matysim...sake ryte nevalgyti ir tik stikline vandens... O kazi galiu vaistus isgerti nuo skydliaukes ryte?

Tiksliai nezinau, bet ligoninej moterys visus vaistus kuriuos vartoja isgerdavo, tik stengdavosi anksciau. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti