QUOTE(audrone@ @ 2012 06 26, 18:06)
Tik nepulk i krastutinumus

o kai ka rasi ir man pasakyk

i skydliaukei, mano manymu turejo cernobilis didele itaka.
Labas rytas

As irgi manau,kad tai sernobilio padariniai- daug info apie tai skaiciau,dokument filmus ziurejau, kiek apsigimimu,kiek mirciu ir butent akcentavo skudliaukes vezius

Tik mane gydytojas paguoge-laimingi tie(jegu vezys), kurie pasirenka skydliaukes...Jau ir pries 20metu isgije zmones gyvena kuo puikiausiai....Zinau, kad nepaguosiu, bet merginos,laikykites, bukit stiprios ir svarbiausia tikekit
Papildyta:
QUOTE(ellektra3 @ 2012 06 26, 23:21)
Aleksa ir Audrone, nenusiminkite mergaites taip labai , pamatysit, viskas susitvarkys. Pries metus ir man operavo skydliauke, diagnoze: papiline karcinoma, 1 stadija. Patikekit ir man buvo visokiu minciu, kodel neoperavo pries metus,kodel taip ilgai lauke, juk mate, kad mazgai auga, as del skydliaukes vazinejau 12 metu, nes prasidejo viskas po antro vaikelio gimimo. Kai Baranauskas paskyre joda, labai nusiminiau, galvojau gal issisukciau ir be jo.... Gavau tris jodus. Paskutinis buvo pries savaite. Ir daugiau vaziuoti jau nebereikes. Rugpjuti bus metai. Matot issigydziau per nepilnus metus. Ir jums viskas bus gerai, vykit salin visas blogas mintis....
dziugu girdeti del taves- dabar dziaukis gyvenimu ir saugok save dar labiau
Papildyta:
Na, o as jau po operacijos, vakar isoperavo...Viskas gerai. Siunte pas lorus, nes buvau labai uzkimus,kosejau- ilgai sprende ir nutare operuoti,o ir pati sutikau,nes norejau,kad tik greiciau issimtu tuos visus "brudelius"...narkoze super, intensyvioj palatoj juokesi net is manes, prasiau jauno grazaus daktariuko rankos, labai dekojau, nors pirma karta ji maciau,sakiau labai bendrauti noriu- sako nesnekek tiek,stygom bus blogai...dabar graziau kalbu nei pries operacija:) O ir apie Kymanta nuomone labai paleiciau, pasirodo nera jis toks rimtas, ir sypsojosi ir malonus buvo ir petaka dar dave...

Paliko daug skydliauikes, iseme tik did mazka ir vienos puses ir maza is kitos...laukiu kol vel ateis- tikiuos papasakos daugiau-koki ten dar tyrima siuncia daruti??? dabr laukiu pusryciu:)