Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(Deborah @ 2012 08 01, 22:59)
na sunku buna, kai issiseni liga. negydoma depresija baisu.
o vaistu nelabai ir daug yra kurie neturi salutiniu... bent as negaleciau susitaikyt su paikos atakom ir depresijom, tikrai jei tik reiktu, ir pagerciau AD. mano drauge gere, ir zmogum normaliu vel patapo, kol negere buvo niurzga, tyngine ir verksne. gal negraziai parasiau, bet taip buvo. o kaip pasigyde, pasveiko, dabar zydi!!!

p.s. kiek zinau jei depresija, tai vaistus kompensuoja kazkiek, jei nerimo sutrikimas - ne. na jei lankais privaciai tai ir antidepresantu nekompensuos. cia kas liecia finansine puse..

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif . Turbūt neteko patirti tikrų PA. Tuomet tikrai negalvoji apie vaistų šalutinį poveikį, o nori kuo greičiau pabėgti iš to košmaro, kuriame gyveni pats ir tavo artimieji. Mane taip pat visi gasdino visokiais biesais, kad taip ilgai geriu AD, bet tada atšaudavau - geriau gyvensiu trumpiau, bet kokybišką gyvenimą.
AD - kompensuojami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2012 08 01, 22:59)
kaip tavo randukas ? energinga jauties?  g.gif idomu, kaip bus man... gal svoris tau krist pradeda?
na sunku buna, kai issiseni liga. negydoma depresija baisu.
o vaistu nelabai ir daug yra kurie neturi salutiniu... bent as negaleciau susitaikyt su paikos atakom ir depresijom, tikrai jei tik reiktu, ir pagerciau AD. mano drauge gere, ir zmogum normaliu vel patapo, kol negere buvo niurzga, tyngine ir verksne. gal negraziai parasiau, bet taip buvo. o kaip pasigyde, pasveiko, dabar zydi!!!

p.s. kiek zinau jei depresija, tai vaistus kompensuoja kazkiek, jei nerimo sutrikimas - ne. na jei lankais privaciai tai ir antidepresantu nekompensuos. cia kas liecia finansine puse..

nesinori daug pasakoti apie savo liga, bet 1 gr uz grazias akis tikrai neduoda,
komisijai irgi nieko nedaviau,
buvo laikas kada tik iki tualeto nueidavau, vyras maudo, nes nera jegu,
o jus manote, pagerus antidepresantu-skraidysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 02, 17:06)
nesinori daug pasakoti apie savo liga, bet 1 gr uz grazias akis tikrai neduoda,
komisijai irgi nieko nedaviau,
buvo laikas kada tik iki tualeto nueidavau, vyras maudo, nes nera jegu,
o jus manote, pagerus antidepresantu-skraidysiu lotuliukas.gif

Žinoma, kiekviena situacija skirtinga. Liūdna, kad pas Tave tokia prasta savijauta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 08 02, 18:44)
Žinoma, kiekviena situacija skirtinga. Liūdna, kad pas Tave tokia prasta savijauta.  verysad.gif

nepykit, va toks mastymas ir veda i depresija
kaip gali vaistai pakeisti mastyma?
nesuvokiu niekaip,
viskas priklauso tik nuo musu, nuo mastymo,
jei rasiu imesiu nuoroda del filmo "Paslaptis"
man yra sakes vienas onkologas, kad serga zmones vienoda stadija veziu, amzius panasus, vaistai vienodi,
vieni issikapsto, kiti ne?
kur atsakymas-mastyme
zinau buna atveju ypac sunkiu, bet pozityvas visada veikia teigiamai
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 02, 20:53)
nesuvokiu niekaip,
man yra sakes vienas onkologas, kad serga zmones vienoda stadija veziu, amzius panasus, vaistai vienodi,
kur atsakymas-mastyme

As ir manau, kad viskas priklauso tik nuo musu paciu mastymo...
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 02, 19:53)
nesuvokiu niekaip,
kur atsakymas-mastyme

Nenoriu veltis į diskusijas apie depresiją - tam yra kita tema. Bet, patikėkit - teko išgyventi 2 metus su visais psichoterapiniais užsiėmimais, kurie bando pakeisti mąstymą be jokių tablečių. Mano atveju - buvo nulis naudos. Labai džiugu, kad yra žmonių, kurių stipri valia ir pozityvus mąstymas gali padėti išbristi iš depresijos liūno. Gaila, man nepavyko. Tačiau visi mes skirtingi, smagu, kad Jūs randat savyje jėgos kovoti su liga. thumbup.gif
O kad pozityvus mąstymas - puikus gyvenimo palydovas - tikrai taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano artima zmogu kamuoja perdetas jautrumas, nerimas, panikos priepuoliai. Nuolat verkia be priezasties, tiesiog susigraudina ir isiverkia ilgam, bijo buti tarp zmoniu, kankina depresyvios nuotaikos. Negali net dirbti, nes darbas su klientais, ir daznai pradeda verkti prie klientu. Uzsirase pas endokrinologa, bet papuls pas ji tik po gero menesio. Gal verta jau kreiptis pas psichologa, ar visgi tai skydliaukes problemos?
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 08 05, 02:05)
Mano artima zmogu kamuoja perdetas jautrumas, nerimas, panikos priepuoliai. Nuolat verkia be priezasties, tiesiog susigraudina ir isiverkia ilgam, bijo buti tarp zmoniu, kankina depresyvios nuotaikos. Negali net dirbti, nes darbas su klientais, ir daznai pradeda verkti prie klientu. Uzsirase pas endokrinologa, bet papuls pas ji tik po gero menesio. Gal verta jau kreiptis pas psichologa, ar visgi tai skydliaukes problemos?

sveika, skydliauke patikrinti visada ne pro sali,
o jusu artimam zmogui gal reiktu protingo psichologo,
psichiatrai ir karto puola rasyti antidepresntus
Atsakyti
sveikos, vakar buvau pas Beišą konsultuotis, nes praėjo jau pusė metų po operacijos smile.gif . Tai va, hormonai geri, bet sonoskopija parodė , kad likusioje puselėje atsirado mazgas doh.gif . Dar nedidelis, tik 3mm, bet vistiek mazgas blink.gif blyn................
Atsakyti
Labas rytas, as dvi savaites kaip negeriu hormonu, jauciuosi nekaip: visa sutinus, rankos tirpsta, raumenis skauda, nejo sianalt uzmigt sad.gif o ka daryt, ner is ko rinktis reikia kenteti.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 08 09, 09:07)
Labas rytas, as dvi savaites kaip negeriu hormonu, jauciuosi nekaip: visa sutinus, rankos tirpsta, raumenis skauda, nejo sianalt uzmigt sad.gif o ka daryt, ner is ko rinktis reikia kenteti.

Jau nedaug liko, tik savaitele.
Atsakyti
Savaitele...ilga savaite, dabar tik prasidejo blogumas, namie tiek darbu...elektra, o ten thyroksino veztis, galesiu iskart isgerti ?
Atsakyti