QUOTE(audrone@ @ 2012 08 25, 11:45)
Na kadangi apsiniauke, tai as busiu stipri saule su radiacija:)))
Papildyta:
Viskas bus gerai aleksa, viskas bus gerai..viskas praeina, ir kai gerai ir kai blogai, viskas praeina...man pats gydymas, jodas jokio ipatingo blogumo nesukele, truputi pykino, galvojau kad nuo ligonines maisto, uzsisakiau is cili picos, sriubikes, picos, colos, skaniai pavalgiau, bet sukilo viskas atgal:( man baisiausia tas karantinas, mazyle naktim saukia mama, isiverkia, tetis pervarges ne visada isvirsta. Vakar jau pietu migdziau pati,bega paskui i koja isikibus..man psichologiskai labai sunku, bijau pagalvoti apie kita karta, nespesiu atsigaut, ziurek ir vel thiroksina nutrauk:( elektra, o kazkoki israsa nusiuncia i polikklinika po jodo? Kazin per kiek dienu? Noriu grupe susitvarkyt. Ir dar kiek pas tave buvo po pirmo skenavimo tu taskiuku ar pan?
Saule Audrone

Man israsa du kartus Sinkevicius i rankas padave, nes po antro jodo gavau sanatorini kelialapi, o po trecio Baranauskas nieko nedave, sake atsiuncia i poliklinika.Reiks paziureti. As dar to invalidumo kazkaip nesitvarkiau, nors tikrai gal reiktu, neprisiruosiu.Kaip sake viena moteris man jode, kad invalidumo niekada nenorejo, bet, kas priklauso tas priklauso, kam prarast. Ji net antra grupe gavo, kai vazinejo tada i joda. Na man uztektu ir trecios, tada puikiai issitekciau su darbo valandomis.Kazkur nukisau savo kompensuojamu vaistu knygele, tai isbaigiau visas tiroxino atsargas, kurias buvau susitaupius, kai negerdavau tiroxino, skolinau is vaistines jo. Per savaitgali gal surasiu ja, jei kur nors kitur nepalikau.
Na taip tas tiroxino nutraukimas man buvo arsiausias, nespeji atsigauti vel nutrauki, ir taip tris kartus. O pats tas jodas, tai niekis, as jokio poveikio nejauciau jo isgerus. Rugpjucio 15 suejo du menesiai, po treciojo jodo, dar biski uztirpe pirstu galiukai, bet jau baigia atsileisti, pamazu svoris krenta, jau numeciau 7 kg savaime. Jokiu dietu nesilaikau.
Audrone, pas mane po pirmo skenavimo buvo vienas mazytis taskiukas ties skydliaukes guoliu. Po antro sake vos iziurimas mikroskopinis taskiukas, palyginus su pirmu kartu praktiskai kaip nieko. Po trecio buvo likus paviene migluke, bet man sake, kad daugiau atvaziuoti nereikes, nes jodas dar savo darba dirba tris menesius. Vadinas bus sunaikinta ir ta migluke. Baranauskas pasake gydymas baigtas, esate sveika. Aisku sake neesu apdrausta, kad to jodo man daugiau neprireiks. Buna, kad moterys sugrizta. Dabar viska kontroliuos pagal kraujo tyrima, tikrintis reikia, kas puse metu. Dar pries joda paeme kraujo tyrima vezio zymenu, reikes pasiskambinti, ir paklausti koks rezultatas.