Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(aleksa74 @ 2012 08 29, 22:51)
Gal jums keistai skambes, bet as labiausiai bijau, kad aplinkiniai nesuzinotu apie mano liga. Bijau tu zvilgsniu, apkalbu, atseit nedaug gyventi liko, del to tikriausiai nesitvarkysiu invalidumo, nes visi suzinos. Dar merginos, kurios zino, parasykit, ar po jodo siuncia atsakyma i poliklinika pagal gyvenamaja vieta. Ir ar galesiu gauti biuleteni, nes dirbu su vaikais. Bijau, kad 3 savaites kol nevartosiu tiroksino, pabloges mano savijauta, kazin kaip darbe istversiu. Beje, ar su vezio diagnoze is kart skzria grupe, ar gali jos vis del to neskirti?

Labas, as ir dirbu su vaikais. Ta laikotarpi, kai negeriau tiroxino, gana puikiai isgyvenau, nors tikejausi blogesnio. As jau pries metus turejau gauti grupe, bet niekas man jos nesiule, o kai uzsiminiau tik numyke. dabar dar prisidejo problemos su sirdele, vis tik nusprendziau tvarkytis ta grupe. Na ir kas kad kiti suzinos...kaip mano drauge teisininke pasake visiskai neesu panasi i ligone smile.gif)) O israsa paskutini Baranauskas atsiunte i poliklinika, kitus du gavau i rankas ir dar i poliklinika persiunte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellektra3: 31 rugpjūčio 2012 - 23:52
QUOTE(maskatukas @ 2012 08 30, 20:03)
sveika, kaip tau sekasi, kaip sveikata?
senai buvai smile.gif

Labas, neblogai, turėjau dar vieną operaciją - ataugo mazgai, pakito keli limfmazgiai, teko pašalint. Dabar laukiu jodo, bet jaučiuosi visai neblogai, kažkaip optimistikšai nusiteikus, kad jau paskutinis ar bent jau priešpaskutinis jodas bus, tikiuosi neteks nusivilt smile.gif
Atsakyti
Mergytes, kas vaziavot i joda, pasidalinkit savo patirtim, ka ten su savim galima vezti, kokiu rubu geriau paimti, ar maisto galima imti su savim, ar mane gales kas aplankyti, ar ten prie interneto galima prisijungti. Gal yra kitu dalyku, i kuriuos tureciau atkreipti demesi. Kiek gyd. reiketu duoti. Ir dar man idomu, ar jie ten biliuteni visada isduoda, ar tik pagal pageidavima.
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2012 09 03, 14:30)
Labas, neblogai, turėjau dar vieną operaciją - ataugo mazgai, pakito keli limfmazgiai, teko pašalint. Dabar laukiu jodo, bet jaučiuosi visai neblogai, kažkaip optimistikšai nusiteikus, kad jau paskutinis ar bent jau priešpaskutinis jodas bus, tikiuosi neteks nusivilt  smile.gif

sveika, sutinku, tikejimas galinga jega
idomu , kaip musu Joviteleb sekasi, senokai buvo. Tikiuosi, kad gerai.
Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2012 09 03, 15:59)
Mergytes, kas vaziavot i joda, pasidalinkit savo patirtim, ka ten su savim galima vezti, kokiu rubu geriau paimti, ar maisto galima imti su savim, ar mane gales kas aplankyti, ar ten prie interneto galima prisijungti. Gal yra kitu dalyku, i kuriuos tureciau atkreipti demesi. Kiek gyd. reiketu duoti. Ir dar man idomu, ar jie ten biliuteni visada isduoda, ar tik pagal pageidavima.

Aš rūbų nesivežu, tik tapkes, apatinius ir pan. Ten duoda pižamą, bet manau galima vežtis ir savo. Aplankyti tikrai niekas negalės, nebent perduoti kažką per sesutes, interneto nesivežiau tai negaliu nieko pasakyti, svarbiausia turėti daug skysčių (reiks daug gerti), aš pasiėmu šiek tiek maisto (yra šaldytuvas, virdulys), nes man nepatinka jų maistas, bet nedaug, nes nebūna ir apetito, imu kompiuterį (su daug filmų - geriausiai tinka linksmi smile.gif ), kelis žurnalus ir aišku higienos priemones. Dėl vežamų daiktų vyrauja kelios nuomonės, vienos vežasi ką tik nori, kitos stengiasi kuo mažiau ir viską, kas įmanoma išmeta ar palieka ten, nes bijo parsivežti radiacijos, o kurios yra teisios sunku pasakyti smile.gif Dar vyrauja nuomonė, kad svarbu ne tik kuo daugiau gerti, bet ir dažnai praustis, vėdinti palatą - atseit greičiau išeina radiacija, kiek tame tiesos taip pat nežinau smile.gif
Daktarui niekada nieko nedaviau ir neplanuoju to daryti, beje, matysi jį tik guldant ir išrašant ir tai truks max 2-3 min. Dėl biuletenio visada klausia ar reikia, visada sakiau, kad reikia ir visada gaudavau, tad dėl to neturėtų kilt problemų.
Atsakyti
Laba,
Teletabio muza 4u.gif uz nusiteikima ir optimizma, tai geriausias vaistas thumbup.gif
Aleksa, viska jau surase, as parasysiu smulkmenas, kuriu kitam kartui butinai pasiimsiu: druskos,puodeli, mesos ar ka nors vesiesi susipjaustyk, nes as neturejau peilio:))) ko nors laisvinancio,- man gerai tinka arbata gracija, ji ir skani ir lenvai iseini. As nesiausi dvd maziuka, interneta turejau telefone, tik sunkokai trauke, ant palanges sededavau:))) vandens daug daug, bet jei yra reikalas tai sesutes nuperka. Knygu zurnalu veziausi, bet viska palikau, tai ten to gerio yra prisikaupe.
Atsakyti
Dekui mergytes, dekui uz pagalba ir palaikyma. Turiu tik viena problema dar neiisspresta, nezinau kaip toliau gyventi, ar cia save pasaugoti, ar cia varyti toliau pilnu tempu, kaip buvo iki ligos. Vasara kol buvau pas tevus kaime, buvo puikiai, negalvojau apie liga, darzai, uogos, pasivaiksciojimai, grynas oras. Dabar grizau i miesta, vel prasidejo darbas pilnom jegom. Bet bar cia kibti i darba, ar cia stengtis kiek imanoma atsiriboti nuo visko. Nelabai suprantu dar ar cia rimta labai, ar siaip i joda nuvaziuosiu ir ligai pamuojosiu. Jei pamastymai kvailoki, dovanokit.
Atsakyti
Sakyciau sulayk pirmo jodo, o po jo matysi turi noro ir jegu stipriai darbuotis, ar nori suletinti tempa wink.gif as noreciau i darba, prasiblaskyciau,kitokie rupesciai, kitokios mintys, bet dar turiu pusmeti motinystes atostogu, turiu vilties ir gydyma baigti iki to laiko, o tada jau ziuresiu.. Na o tau gal mazai to jodo ir reikes, juk daugumai 2-3 uztenka. O ta liga musu tik popieriuje ir smegenyse:))) kiek nusiteiksim buti ligoniais, tiek ir busim;)
Atsakyti
Labas,

ar turėjote spuogų sergant skydliaukės ligomis? Kaip keitėsi situacija gydantis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 rugsėjo 2012 - 15:32
QUOTE(Victorious @ 2012 09 04, 16:31)
Labas,

ar turėjote spuogų sergant skydliaukės ligomis? Kaip keitėsi situacija gydantis? 4u.gif

sveika, skydliaukes ligu daug, apie kuria domiesi?
hiper, hipo, tireioditas ar piktybine?
man pasalinta visa skydlaiuke, nepiktybine, kaip bere taip ir beria, kaip as sakau-amzina paaugle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 09 04, 20:04)
sveika, skydliaukes ligu daug, apie kuria domiesi?
hiper, hipo, tireioditas ar piktybine?
man pasalinta visa skydlaiuke, nepiktybine, kaip bere taip ir beria, kaip as sakau-amzina paaugle smile.gif

Na, kol kas dar nežinau, kokia būklė, bet žadu tirtis. Kila minčių apie hiper. g.gif
O kokia buvo Jūsų situacija?

O kokius kraujo tyrimus rekomenduotumėte pasidaryti pirmiausiai prieš einant pas gydytoją konsultacijai (planuoju privačiai)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 09 05, 12:43)
Na, kol kas dar nežinau, kokia būklė, bet žadu tirtis.  Kila minčių apie hiper. g.gif
O kokia buvo Jūsų situacija?

O kokius kraujo tyrimus rekomenduotumėte pasidaryti pirmiausiai prieš einant pas gydytoją konsultacijai (planuoju privačiai)? 4u.gif

sveika, jei esi vilniete, rekomenduoju Abraitiene, ji dirba kardiolitoje, ji pasakys ka atlikti
as pas ja lankausi santariskese, esu patenkinta
Atsakyti