Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(zuikelee @ 2012 08 16, 14:55)
4u.gif susidomejau ir as siuo vezimuku bigsmile.gif gal galite pasakyt gal kuri pirkote lenkijoje si vezima smile.gif ar apsimoka vykti i lenkija del jo? g.gif

as ir ruosiuosi pirkt si vezimuka...bet, kad lenkijoje jie kitokie..nes cia spec lietuvai juos renka, o identisko nera
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 08 16, 19:08)
as ir ruosiuosi pirkt si vezimuka...bet, kad lenkijoje jie kitokie..nes cia spec lietuvai juos renka, o identisko nera

unsure.gif nu va... o kazi kuo jie skirias g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2012 08 16, 20:13)
unsure.gif nu va... o kazi kuo jie skirias  g.gif

na lenkijoje jie sportinukai daugiau(gaminami) , o LT rinkai 3in1 (sie).
kolkas tiek issiaiskinau 4u.gif nes galvojau lenkijoje it toki prigriebt pigiau..bet deje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blacbery: 16 rugpjūčio 2012 - 20:18
QUOTE(Blacbery @ 2012 08 16, 21:16)
na lenkijoje jie sportinukai daugiau(gaminami) , o LT rinkai 3in1 (sie).
kolkas tiek issiaiskinau  4u.gif nes galvojau lenkijoje it toki prigriebt pigiau..bet deje  biggrin.gif

g.gif supratau 4u.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau daugiau galėtų papasakoti apie Milli Luxe vežimėlius? Ir kur jų būtų geriausia kaina ir didžiausias spalvų pasirinkimas? Pakolkas Babymarket radau 1360 Lt rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2012 08 27, 11:48)
Pakolkas Babymarket radau 1360 Lt  rolleyes.gif .

Labas 4u.gif
Šiandien su vyru buvome Babycity, tai ten yra 6 spalvų pasirinkimas, o kaina 1499...

Aš dabar dvejoju ar pirkti Milli way ar Milli luxe. Gal kurios mamos gali pasidalinti patirtimi? Kiek supratau tai visas skirtumas yra lopšio kraštų aukštis (Milli way jie aukštesni gerokai...), svoriu ir tuo kad Milli luxe lopšio dugnas yra dvigubas t.y. Milli way ventiliacijos angos tiesiai į lauką, o Milli luxe skilutės yra uždengtos. Tai ką pirkti? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasutyte_s @ 2012 08 30, 15:32)
Labas 4u.gif
Šiandien su vyru buvome Babycity, tai ten yra 6 spalvų pasirinkimas, o kaina 1499...

Labas 4u.gif , buvau labai užsikabinus ant Milli Luxe, bet visgi panašu, kad mūsų širdis linksta labiau prie vokiškų su isofixu, o milliukai to neturi schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2012 09 01, 13:00)
Labas  4u.gif , buvau labai užsikabinus ant Milli Luxe, bet visgi panašu, kad mūsų širdis linksta labiau prie vokiškų su isofixu, o milliukai to neturi  schmoll.gif .

O tai reiskia kad neturi saugaus tvirtinimo masinoje ?? Jei neklystu..
Bet juk tam yra dirzai g.gif argi jie nepakankamai saugus ?
Atsakyti
Galiu ir as pasidalinti patirtim apie milli way. Pirkom nauja is parduotuves. Intensyviai naudojam jau beveik pusantru metu. Parduotuvej kai ejau rinktis vezimo ilgai negalvojau, pastumiau tris vezimus, kuris lengviausiai nuriedejo ta ir pirkau. Visiskai neprasoviau biggrin.gif tikri miesto ratai. Labai lengvas, manevringas vezimas. Puikiai valdomas. LAAAABAI erdvus lopsys. Lopsi naudojau iki 6 men, buciau ir ilgiau gal naudojus, bet maze anksti sedet pradejo ir mums jau teko keist i sportine dali. Daznai ant vaziuokles dedavau ir nesiokle, visai smagus ir kompaktiskas isradimas, kai pvz nori po koki akropoli paslankiot. Talpus pirkiniu krepsys su uztrauktukais sone. Man tai labai geras cia isradimas, kadangi vyras nuolat uzsieny, as masinos neturiu, tai man tas krepsys bagazine atstoja. Man vienintelis sito vezimo minusas , tai per zemas sportines dalies stogas. Is pradziu viskas buvo OK, bet dabar mazoji jau nelabai itelpa i ta sedima dali vien del to stogo. Virsugalvis jau remiasi (mazes ugis 78cm). Aisku as jau bedos tame nematau, nes vaikas nelabai noriai sedi vezime, pati vaiksto, tai as tik daiktam laikyt ji benaudoju biggrin.gif. Siaip tikrai labai ekonomiskas vezimo varijantas uz optimalia kaina. Nematau reikalo svaistyt kosminiu sumu vezimui, nes realiai ji intensyviausiai naudoji pirmus metus, paskui atsiranda ir kitokiu transporto priemoniu ( triratuku, stumduku, rogiu ir pan) kurie daznai pakeicia vezima lauke. kazin mill way negamina vezimu sketuku, man toks dabar butu pats tas.
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 09 21, 13:18)
kazin mill way negamina vezimu sketuku, man toks dabar butu pats tas.

tai dar nematet g.gif vadinasi milli go ir kt varianas milli ride mirksiukas.gif
Atsakyti
O kazkaip praaleidau pro akis sita naujiena. Gal kazkas turit toki sketuka? ar labai ratai barska, kai asfaltu riedi?
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 09 21, 14:18)
Galiu ir as pasidalinti patirtim apie milli way. Pirkom nauja is parduotuves. Intensyviai naudojam jau beveik pusantru metu.  Parduotuvej kai ejau rinktis vezimo ilgai negalvojau, pastumiau tris vezimus, kuris lengviausiai nuriedejo ta ir pirkau. Visiskai neprasoviau biggrin.gif tikri miesto ratai. Labai lengvas, manevringas vezimas. Puikiai valdomas. LAAAABAI erdvus lopsys. Lopsi naudojau iki 6 men, buciau ir ilgiau gal naudojus, bet maze anksti sedet pradejo ir mums jau teko keist i sportine dali. Daznai ant vaziuokles dedavau ir nesiokle, visai smagus ir kompaktiskas isradimas, kai pvz nori po koki akropoli paslankiot. Talpus pirkiniu krepsys su uztrauktukais sone. Man tai labai geras cia isradimas, kadangi vyras nuolat uzsieny, as masinos neturiu, tai man tas krepsys bagazine atstoja. Man vienintelis sito vezimo minusas , tai per zemas sportines dalies stogas. Is pradziu viskas buvo OK, bet dabar mazoji jau nelabai itelpa i ta sedima dali vien del to stogo. Virsugalvis jau remiasi (mazes ugis 78cm). Aisku as jau bedos tame nematau, nes vaikas nelabai noriai sedi vezime, pati vaiksto, tai as tik daiktam laikyt ji benaudoju biggrin.gif. Siaip tikrai labai ekonomiskas vezimo varijantas uz optimalia kaina. Nematau reikalo svaistyt kosminiu sumu vezimui, nes realiai ji intensyviausiai naudoji pirmus metus, paskui atsiranda ir kitokiu transporto priemoniu ( triratuku, stumduku, rogiu ir pan) kurie daznai pakeicia vezima lauke. kazin mill way negamina vezimu sketuku, man toks dabar butu pats tas.

labasvakaras,

Ačiū už tokį išsamų atsiliepimą 4u.gif šiuo metu kaip tik renkamės vežimą, laiko dar turime, tad palauksime gruodžio mėn - kalėdinių akcijų. bet šian pastūmdėme milly vežimėlį - mums patiko. labai.
Atsakyti