Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 45 tema

Mergaitės,o Factory rūbai irgi daugumoj didinti? Neturiu patirties su jais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 23, 22:43)
Aš tai gavau savo merginai tapkutes, per mažas  biggrin.gif Vasarai tai nerealios. Minkštos tokios.

http://www.jcrew.com...37765/37765.jsp

Ir šias balerinas. Labai fainutės  thumbup.gif  O ir sale jos dabar  bigsmile.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/51913.jsp

O kokio amziaus jusu mergyte jei ne paslaptis ax.gif As vis ziurineju savo mazei, bet kazkaip nesiryztu dar nes tik 2,5 galvoju gal mazoka dar tokiom unsure.gif

O tapkytes vasarines tai visos mazintos, as savo vyresneliui praeitais metais pirkau - dydziu tikrai pamazintos buvo. Labai jis nusimines buvo kad negales nesioti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 24 kovo 2012 - 11:45
QUOTE(aniuta241 @ 2012 03 24, 11:44)
O kokio amziaus jusu mergyte jei ne paslaptis  ax.gif  As vis ziurineju savo mazei, bet kazkaip nesiryztu dar nes tik 2,5 galvoju gal mazoka dar tokiom  unsure.gif

Didelė mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 24, 12:45)
Didelė mano  ax.gif

Supratau, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 23, 22:43)
Baltas pavydas  nail.gif

Aš tai gavau savo merginai tapkutes, per mažas  biggrin.gif Vasarai tai nerealios. Minkštos tokios.

http://www.jcrew.com...37765/37765.jsp

Ir šias balerinas. Labai fainutės  thumbup.gif  O ir sale jos dabar  bigsmile.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/51913.jsp

O balerinkiiu dydis atitinka ju size chart?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 03 24, 12:18)
O balerinkiiu dydis atitinka ju size chart?

12 dydis tapkučių 20 cm
13 dydis balerinų irgi 20 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
biscuit, nebus tas candy wrap sijonelis blizgus - sudetyje cotton/polly, nera metalic mirksiukas.gif Ten bloge mergaite su J.Crew sijonu, ne factory. Jis matosi, kad neskystas ir atrodo prabangiai (blizgumas - skonio reikalas), o factory skirsis ir sudetis, ir audinys, ir spalvu ryskumas. Is esmes factory stengiuosi nebepirkti, jcrew nelyginama kokybe ka bepaimtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 03 24, 13:09)
biscuit, nebus tas candy wrap sijonelis blizgus - sudetyje cotton/polly, nera metalic mirksiukas.gif  Ten bloge mergaite su J.Crew sijonu, ne factory. Jis matosi, kad neskystas ir atrodo prabangiai (blizgumas - skonio reikalas), o factory skirsis ir sudetis, ir audinys, ir spalvu ryskumas. Is esmes factory stengiuosi nebepirkti, jcrew nelyginama kokybe ka bepaimtum mirksiukas.gif

Aij, nepirkau aš jo ax.gif Nieko neturiu iš Factory. Sijonuką tik gavau, bet didelis buvo sad.gif
Dabar tos palaidinės laukiu, tai žiūrėsiu kaip kokybė, žinoma nesitikiu nieko ypatingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 24, 13:14)
Aij, nepirkau aš jo  ax.gif Nieko neturiu iš Factory. Sijonuką tik gavau, bet didelis buvo sad.gif
Dabar tos palaidinės laukiu, tai žiūrėsiu kaip kokybė, žinoma nesitikiu nieko ypatingo biggrin.gif

As ta palaidine (bloussana) turiu is jcrew, ir juoda ir sviesia, tai labai patenkinta. Factory silkas bus skystesnis, uzsegimas per visa ir rankoves kaip matau truputi kitokio statymo. Bet kaip silkas uz tokia kaina, tai tikrai verta - jcrew jos pigiau 59$ ir nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 03 24, 14:42)
As ta palaidine (bloussana) turiu is jcrew, ir juoda ir sviesia, tai labai patenkinta. Factory silkas bus skystesnis, uzsegimas per visa ir rankoves kaip matau truputi kitokio statymo. Bet kaip silkas uz tokia kaina, tai tikrai verta - jcrew jos pigiau 59$ ir nebuvo doh.gif

Kažin man XS bus gera g.gif Aš pirkau už kapeikas lotuliukas.gif $24.99
Atsakyti
merginos, ka daryti, gal zinot... nors jauciu nieko nepadarysi...isskalbiau golfuka su eriuko vilna ir jis liko tokio dydzio, kad vargu ar 7 m. mergaitei nebutu per mazas..... stupid.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 03 24, 18:26)
merginos, ka daryti, gal zinot...  nors jauciu nieko nepadarysi...isskalbiau  golfuka su  eriuko vilna  ir jis liko tokio dydzio,  kad  vargu ar  7 m.  mergaitei nebutu per mazas..... stupid.gif  cray.gif

Nieko nepadarysi. Man taip irgi buvo.
Atsakyti