Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 45 tema

Geriau pasakykit kaip išlaukti tą laiką, kol Kriu iki manęs keliauja lotuliukas.gif Liga man jau baisi, nebesulaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 25 kovo 2012 - 09:55
QUOTE(Lyn @ 2012 03 24, 19:47)
nu  as turiu vilties,  kad  pavyks.    jau siek tiek pamirkius,  medziaga  bandau tampyti ir  ji  ji tamposi, megztukas  dideja.  tad  turiu daug vilciu. aisku teks pazaisti

kazkaip sunkiai patikima kad pavyks graziai lygiai istampyti megstuka, sunku bus padaryti kad visur vienodai issitampytu, krastai lygus butu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 25, 12:06)
kazkaip sunkiai patikima kad pavyks graziai lygiai istampyti megstuka, sunku bus padaryti kad visur vienodai issitampytu, krastai lygus butu mastau.gif

po nakties mirkimo, jau dziusta. pakolkas sakyciau vazidelis toks - man rodos jau beveik tokio dydzio koks buvo, ir lygus visur krastai. ziuresiu kas gausis , kai isdzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 25 kovo 2012 - 11:12
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 12:11)
po nakties  mirkimo, jau dziusta.  pakolkas  sakyciau vazidelis  toks -  man rodos  jau beveik tokio dydzio  koks  buvo,  ir  lygus  visur  krastai.  ziuresiu kas  gausis , kai isdzius.

nu ka - manaujau galiu pasakyti, kad mano jcrew golfukas isgelbetas ir man uzteko tik 1 proceduros thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 19:44)
nu ka - manaujau galiu pasakyti, kad  mano jcrew  golfukas  isgelbetas  ir  man uzteko tik  1  proceduros thumbup.gif  wub.gif

Geras blink.gif Ir atrodo taip kaip ir atrodė blink.gif O aš išmečiau tokį gerą megztinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 25, 20:01)
Geras  blink.gif Ir atrodo taip kaip ir atrodė  blink.gif O aš išmečiau tokį gerą megztinį  doh.gif

aha, tiesa kiek siauresnis nei buvo, nu bet as kaip tik to ir norejau, nes man norejosi , kad jis butu siauresnis. tiesa man atrodo rankoves siauresnes, bet geriau matysis kai uzsidesiu ir manau uzsidejus prasitemps. o jei visi prireiks, pakartosiu procedura, nes jei ir truks, tai max poros cm. o siaip visa esme tame, kad as ji slapia tampiau bemirkydama ir galejau dar daugiau pratampyti. ir pakabinau dziuti slapia ant pakabos
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 20:09)
aha,  tiesa  kiek siauresnis  nei  buvo,  nu bet as kaip tik to ir norejau, nes  man norejosi , kad  jis  butu siauresnis.  tiesa  man atrodo rankoves  siauresnes,  bet geriau  matysis kai uzsidesiu ir  manau  uzsidejus  prasitemps.  o jei  visi  prireiks,  pakartosiu procedura, nes jei  ir  truks, tai  max  poros  cm.  o siaip visa  esme tame, kad  as  ji  slapia  tampiau  bemirkydama ir  galejau dar  daugiau  pratampyti.  ir  pakabinau dziuti slapia ant pakabos

Geras thumbup.gif Dabar žinosiu ir aš ką daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 18:44)
nu ka - manaujau galiu pasakyti, kad  mano jcrew  golfukas  isgelbetas  ir  man uzteko tik  1  proceduros thumbup.gif  wub.gif

Oho, sveikinu thumbup.gif Gal turi vaizdinės medžiagos Prieš ir Po?

Beje, gal kuri turit Clea dress? Internete labai įvairių komentarų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 25, 20:51)
Beje, gal kuri turit Clea dress? Internete labai įvairių komentarų yra  g.gif

Aš į ją irgi žiūrėjau, bet taip ir nepirkau. Čia skaičiau mergaitės atsiliepimus ir foto yra smile.gif

http://bagfashionist...w-of-sorts.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 25 kovo 2012 - 19:55
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 25, 20:51)
Oho, sveikinu  thumbup.gif  Gal turi vaizdinės medžiagos Prieš ir Po?
Beje, gal kuri turit Clea dress? Internete labai įvairių komentarų yra  g.gif

bliamba nepagalvojau nufotkinti doh.gif tiek streso buvo... o jei dabar nufotkinsiu , tai jau naudos nebus...

o clea dress ir as vis pasiziuriu...
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 03 25, 21:48)

QUOTE(mausiuke @ 2012 03 26, 10:13)

Mano reakcija tokia pati. Nerealiai lotuliukas.gif

Kas gero Kriu? Perkat ką nors g.gif
Atsakyti
ką čia pirksi tongue.gif
nuolaidų laukiam rolleyes.gif
Atsakyti