QUOTE(Lyn @ 2012 03 24, 19:47)
nu as turiu vilties, kad pavyks. jau siek tiek pamirkius, medziaga bandau tampyti ir ji ji tamposi, megztukas dideja. tad turiu daug vilciu. aisku teks pazaisti
kazkaip sunkiai patikima kad pavyks graziai lygiai istampyti megstuka, sunku bus padaryti kad visur vienodai issitampytu, krastai lygus butu
QUOTE(savita1 @ 2012 03 25, 12:06)
kazkaip sunkiai patikima kad pavyks graziai lygiai istampyti megstuka, sunku bus padaryti kad visur vienodai issitampytu, krastai lygus butu 
po nakties mirkimo, jau dziusta. pakolkas sakyciau vazidelis toks - man rodos jau beveik tokio dydzio koks buvo, ir lygus visur krastai. ziuresiu kas gausis , kai isdzius.
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 12:11)
po nakties mirkimo, jau dziusta. pakolkas sakyciau vazidelis toks - man rodos jau beveik tokio dydzio koks buvo, ir lygus visur krastai. ziuresiu kas gausis , kai isdzius.
nu ka - manaujau galiu pasakyti, kad mano jcrew golfukas isgelbetas ir man uzteko tik 1 proceduros
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 19:44)
nu ka - manaujau galiu pasakyti, kad mano jcrew golfukas isgelbetas ir man uzteko tik 1 proceduros

Geras
QUOTE(biscuit @ 2012 03 25, 20:01)
aha, tiesa kiek siauresnis nei buvo, nu bet as kaip tik to ir norejau, nes man norejosi , kad jis butu siauresnis. tiesa man atrodo rankoves siauresnes, bet geriau matysis kai uzsidesiu ir manau uzsidejus prasitemps. o jei visi prireiks, pakartosiu procedura, nes jei ir truks, tai max poros cm. o siaip visa esme tame, kad as ji slapia tampiau bemirkydama ir galejau dar daugiau pratampyti. ir pakabinau dziuti slapia ant pakabos
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 20:09)
aha, tiesa kiek siauresnis nei buvo, nu bet as kaip tik to ir norejau, nes man norejosi , kad jis butu siauresnis. tiesa man atrodo rankoves siauresnes, bet geriau matysis kai uzsidesiu ir manau uzsidejus prasitemps. o jei visi prireiks, pakartosiu procedura, nes jei ir truks, tai max poros cm. o siaip visa esme tame, kad as ji slapia tampiau bemirkydama ir galejau dar daugiau pratampyti. ir pakabinau dziuti slapia ant pakabos
Geras
QUOTE(Lyn @ 2012 03 25, 18:44)

Oho, sveikinu
Beje, gal kuri turit Clea dress? Internete labai įvairių komentarų yra
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 25, 20:51)
Aš į ją irgi žiūrėjau, bet taip ir nepirkau. Čia skaičiau mergaitės atsiliepimus ir foto yra
http://bagfashionist...w-of-sorts.html
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 25, 20:51)
Oho, sveikinu
Gal turi vaizdinės medžiagos Prieš ir Po?
bliamba nepagalvojau nufotkinti
o clea dress ir as vis pasiziuriu...
QUOTE(wife @ 2012 03 25, 21:48)
QUOTE(mausiuke @ 2012 03 26, 10:13)
Mano reakcija tokia pati. Nerealiai
Kas gero Kriu? Perkat ką nors