dar liko paseti viena veisle ir bus viskas , lemta tai padaryti rytoj
nukagi, per 5dienas sudygo paskutine seja, t.y. vintagewine, zolotoj drakon, Rusian purple ir malachitovaja
tik stiebeliai kazko labai liauni visu
dar liko paseti viena veisle ir bus viskas , lemta tai padaryti rytoj
dar liko paseti viena veisle ir bus viskas , lemta tai padaryti rytoj
Gal kas patarima mestels. mano pomidorcikai istyse turi po pirmus tikruosius lapelius. ar galiu juos pikuosti jau ir kaip suprantu sodinti juos giliai? Kiek mm turi buti nuo skeltalapiu? Ar kaip tik ju nesodinti giliai
labai prasau, patarkite kas zinote
Tai cia panos raso kad gali kist iki skiltalapiu tikrai
Keli psl atgal yra nekarta mineta,kad kisti gilaiu ir bus viskas gerai
QUOTE(Liutuke! @ 2012 03 22, 00:01)
Tai cia panos raso kad gali kist iki skiltalapiu tikrai
Keli psl atgal yra nekarta mineta,kad kisti gilaiu ir bus viskas gerai 
Aciu
Aš tai supratau tik viena,kad pomidorai patys dygsta kaip jie nori.Pas mane Citrina sudygo per tris dienas,sultan matyt tiurbanais žemyn pasėti per devyniolika.Vilmukai jau su šešiais lapais,kicmic patys gražiausi,nors tuo pačiu metu sėtos kitos veislės,tai nei pačiam pasidžiaugt,nei kitam parodyt :(Visi tom pačiom sąlygom,o skirtumas žiaurus
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 22, 08:56)
Lendu su savo nuogirdomis.Domėjausi pas specialistus dėl bulvių sodinimo po garstyčių,tai sakė jog yra rizika ,kad bulvės gali įgauti garstyčių prieskonį.Pamasčiau,kad ir su pomidorais gali taip atsitikti,tad ar verta taip rizikuoti.Aš tai bijočiau.
nemėgstat garstyčių? O kodėl, gi iškart su prieskoniu, skanu
Smagūs tokie specialistų anekdotai
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 21:32)
nukagi, per 5dienas sudygo paskutine seja, t.y. vintagewine, zolotoj drakon, Rusian purple ir malachitovaja
tik stiebeliai kazko labai liauni visu
dar liko paseti viena veisle ir bus viskas , lemta tai padaryti rytoj
dar liko paseti viena veisle ir bus viskas , lemta tai padaryti rytoj
laba ryta, ar tikrai tik viena teliko??
Aciu visoms mergaitems uz palaikyma
apie anyta karts nuo karto kai bus papasakosiu anekdotu, nes mane tai tik juokas ima is jos pakalbejimu
Na ka liko sudygti pas mane tik 3 rusims, kas nuostabiausiai geriausiai sudygo Biczje serdce, nors as ju nemegstu ir sakiau sodinsiu tik viena kruma
nu labai gi reikia paziureti kas pas mane per ciudai isaugs is jo
Blogiausiai jauciasi moneymaker is 10 DU
del to "paskutinio" as tai jau tikrai viskas, uztenka pirmi metai o jau tiek uzsimojau
reikekjo viena pasodinti is visa siltnami uzvaryti ja
apie anyta karts nuo karto kai bus papasakosiu anekdotu, nes mane tai tik juokas ima is jos pakalbejimu
Na ka liko sudygti pas mane tik 3 rusims, kas nuostabiausiai geriausiai sudygo Biczje serdce, nors as ju nemegstu ir sakiau sodinsiu tik viena kruma
Blogiausiai jauciasi moneymaker is 10 DU
del to "paskutinio" as tai jau tikrai viskas, uztenka pirmi metai o jau tiek uzsimojau
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 22, 09:56)
Lendu su savo nuogirdomis.Domėjausi pas specialistus dėl bulvių sodinimo po garstyčių,tai sakė jog yra rizika ,kad bulvės gali įgauti garstyčių prieskonį.Pamasčiau,kad ir su pomidorais gali taip atsitikti,tad ar verta taip rizikuoti.Aš tai bijočiau.
nerealu
tai gal nedesiu tos zuvies pomidorams- dar zuvies skoni igaus
turbut ir meslo reiketu vengti del tos pacios priezasties
QUOTE(vobla @ 2012 03 22, 09:49)
nerealu
tai gal nedesiu tos zuvies pomidorams- dar zuvies skoni igaus
turbut ir meslo reiketu vengti del tos pacios priezasties
tai gal nedesiu tos zuvies pomidorams- dar zuvies skoni igaus
turbut ir meslo reiketu vengti del tos pacios priezasties
o dilgelem iri nelaistyti, nes pomidorai burna degins....
man rodos cia is tos operos, kad pomidaorai kryzminas jei daugiau nei dvi rusys vienam siltnamy
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 22, 10:53)
o dilgelem iri nelaistyti, nes pomidorai burna degins....
man rodos cia is tos operos, kad pomidaorai kryzminas jei daugiau nei dvi rusys vienam siltnamy
man rodos cia is tos operos, kad pomidaorai kryzminas jei daugiau nei dvi rusys vienam siltnamy





