Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Savvy @ 2012 03 21, 13:52)
O kada sėjai savo black cherry?
Aš sėjau kovo 16... Nei Vilmukų, nei Čeriukų... schmoll.gif  Galvoju, gal reikėjo pradžiai sėklas pamirkyti?  g.gif

As irgi sejau 16d. Black chery, nieko nemirkiau, kiek patyse, bet siandien jau visi islinde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2012 03 21, 18:19)
As irgi sejau Golden Kionign 2.27 d 3 seklas ,tai tik pries kelias dienas 2 kabliukai isdygo.O Crystal ta pacia diena seti 1 is 4.Kiti normaliai dygo.Pas mus nera labai silta 17-18 laipsniu , tai truputi ilgiau dygsta , bet kad tiek laiko dygtu  4u.gif

aisku, tada dar galiu tiketis sulaukt 4u.gif bet nei seklos beicuotos nei ka... kazin ko jie taip ilgai lenda...
------------
turiu pilna kudra padvesiusiu karosu verysad.gif
pamenu pernai zuvis kazkatros uzkasinejot po pamidorais.
jeigu as jas sukaisiociau jau dabar i siltnami, o paskui kai atsils ant virsaus pomidorus susodinciau g.gif nes kur dabar ta dveseliena deti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 21 kovo 2012 - 17:35
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 21, 17:25)
grūdintos sėklos buvo? Jei taip, tokia temperatūra gal ir nieko baisaus wink.gif

turiu lygiai 6 tokias anytas

parnešiau. gyvi. nu aišku negrūdintos. tos kameroj grūdintos neišdygo irnesakyk.gif

6 anytos hihihi.gif

aš tai tikrai pakasčiau tuos karasikus šiltnamy, tik štai nežinau kaip su kvapu bus....

klausimas ekspertėms. jei į vazoniuką užmaišysiu mišinį su žemėm eko trąšų, kiaušinių lukštų ir žuvies pėdsakų, tai čia jau bus turbo, ar nelabai? biggrin.gif dar galiu ko nors užmaišyt, bile gražūs augtų.
pernai jų lapai šiek tiek juodo, vėliau tose vietose džiūti imdavo, bet procesas buvo lėtas, vaisių netrukdė išsiaugint. bet pernai nedariau mišinio, tik žemė ir kompostas.
Atsakyti
senukuose snd daugeliui prekiu -30proc. tarp ju ir vazonai, zemes, pleveles siltnamiams lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 21, 16:03)
na mano irgi nepiktybine, na bet patarti... nu ypac tokioj sryty, praktiskai jos stichijoje, tai nesusilaike lotuliukas.gif

fu nu ka gerai rasau ax.gif

RADANA (aukšti)
Black Sherry (aukšti)
Black Sherry (žemi)
Moneymaker (vidutiniai)
Byczje serdce (aukšti)
Red pear (vidutiniai)
Black krim (aukšti)
Tigrella (aukšti)
Favorit (vidutiniai)

Pedro (aukšti)
SABALA (žemi)
RED SHERY (aukšti)
URAGAN (aukšti)
PIERRE (aukšti)
YELOW PERSHAPED (aukšti)
ZLATAVA (aukšti)
CITRINA (aukšti)
DUO (aukšti)

cia skliausteliuose parasiau sau del stebejimo, ziuresiu kur ka sodinti ir kaip kas augs iki sodinimo, sodinimo metu ax.gif
dar dvi rusis balkoniniu balkonzauber ir venus berods, bet as ju neskaiciuoju, nes su jais viskas aisku, isdygo paaugo, sedi jau dideliuose vazonuose, pernai auginti, zinau ko is ju laukti ax.gif

siuos ir as turiu, pirmi metai, ziuresim rudeni kas gero su jais bus biggrin.gif
Atsakyti
Kamane, Tavo vietoj as dar paerzinciau uoviene biggrin.gif sakyciau, kad pasijuoksiu tada, kai mano siltnamis plys nuo pomidoru, o darzas duos tokio derliaus, apie koki galit tik pasvajot irnesakyk.gif

as tai nesuprantu va tokiu ciociu schmoll.gif as pati savo mamai daviau griezta nurodyma, kad mulciuotu braskes, ir visa kita, tai man liepe atvezti zoles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 21, 15:05)
o dar domiuosi mulciavimu.... tai jei dar toki metoda bus kur pritaikyti, isvis anyta pasius ir infarkta gaus lotuliukas.gif

QUOTE(xxkamane @ 2012 03 21, 16:19)
tai dar nieko, o kai as darza sumulciuosiu.... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jau isivaizduoju ka ji pamanys ir kiek uosviui ausis prazys apie toki ukininkavima lotuliukas.gif
man tai gal tik patars vis tik nuimti ta zole, nu ligos gi plinta... lotuliukas.gif
nors pazvengsiu, bus cirku lotuliukas.gif

Tikrai neatsisakyk planų tuo klausimu... mano pmidorai buvo labai patenkinti mulčiavimu nes drėgmė gerai laikėsi žemėje, ravėti nereikėjo mano nugarai super

tiesa daržiukas mano minetiūrinis pagrinde braškės tai ir tarplysviai žole apauginti kaip pievutė, pjaunu su žolepjove ir užbarstau ant lysvių (kaimynams juoko buvo o draugės džiaugėsi kad švariais batais pauogauti gali) o lysvės apmulčiuotos... išproto braškės ėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip manot,ar labai blogai bus,jei siltnamis stoves ten,kur pernai bulves augo? Zemes kaip ir nemazai yra,bet tai vienoj pusej zeme prasta,kitoj pavesis,tai bulves salia sodins
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 21, 19:43)
Kaip manot,ar labai blogai bus,jei siltnamis stoves ten,kur pernai bulves augo? Zemes kaip ir nemazai yra,bet tai vienoj pusej zeme prasta,kitoj pavesis,tai bulves salia sodins

blogai, bet mano ir dalis bus kur bulves buvo, bet kito pasirinkimo nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 21, 19:43)

Nelabai gerai, nes ligos tos pačios puola ir bulves, ir pomidorus, bet galima pagerinti padėtį pasėjus sideratus. Pasėkite garstyčias kaip čia siūlė kažkas, o kai reikės sodinti pomidorus, iškasit duobutę ir pasodinsit tarp jų, o vėliau garstyčias nupjausit, suguldysit bus mulčias.
Atsakyti
O kur garsyciu seklu ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 21, 21:12)
O kur garsyciu seklu ieskoti?

Seklų parduotuvėse, žalioj stotelėj turėtų būti.
http://www.seklos.lt...SIOS-GARSTYcIOS
Atsakyti
Pernai auginau ir DUO ir Moneymaker,pas mane jie buvo vienodo aukščio,šiemet irgi auginsiu ,patiko
Atsakyti