Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(xxkamane @ 2012 03 22, 10:53)

man rodos cia is tos operos, kad pomidaorai kryzminas jei daugiau nei dvi rusys vienam siltnamy lotuliukas.gif

kazin kuriuo paros metu jie tai daro smileysex.gif ? nes kazkaip niekad nezutaikiau ant pomidorinio sexo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 03 22, 09:58)
kazin kuriuo paros metu jie tai daro smileysex.gif ? nes kazkaip niekad nezutaikiau ant pomidorinio sexo unsure.gif

Nezinau, as tai pirmus metus auginsiu, anais metais turejau viengungi vazone unsure.gif
na bet anyta sako- antyta zino, zmogus gi pagyvenes, mazu ir mate lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 03 22, 09:58)

huh, jei mano balkoniniai naktim tvirkaus, taip kaip porelė pavaro aukštu žemiau, tai reiks mest juos per balkoną doh.gif Nepakesiu visą vasarą bemiegiu naktų, dėl kelių pomidoriukų biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes

radau iseiti senukuose i viena vieta 4 aukstais tik foto truputi nekokybiska gavosi doh.gif

user posted image

3 katasuniai dar i vaizda pateko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 22 kovo 2012 - 10:34
O jūs tik pamislykit, jei daug veislių auginama, tai gaunasi nesibaigiantis svingerių balius biggrin.gif

Priminkite, prašau, žaibolaidžiai pomidorams įsmeigiami ar dar juos ir viršuje parišt reikia?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 22, 11:56)
4u.gif aš dedu žuvį sodindama pomidorus...labai gerai , tuo pačiu atbaido kurmius ir kurklius , jei tokių yra...

as ir dedu zuvy, dabar aisku kodel kurkliai aplenkia siltnamy biggrin.gif
Bet vistiek vasarai ipusejus randu tuneliu gana nemazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 22, 10:32)
Priminkite, prašau, žaibolaidžiai pomidorams įsmeigiami ar dar juos ir viršuje parišt reikia?

TP būna su skylutėmis viršuje, galima rišti, galima ir nerišti. Nuo pomidorų priklauso. Lauke auginamiems pomidorams neturiu prie ko pririšt, tai auga, laikosi gerai vien tik apsukami aplink žaibolaidį wink.gif
Atsakyti
Mano balkoninukas, sorri kad labai jau tamsi foto, nes fotkinta vakare ir su telefonu blush2.gif

cia sodinau, kaip ir pastoviam augimui, bet manau, kad klydau, teks persodinti dar karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 22 kovo 2012 - 12:16
Pasiskaičiavau, kad visų pomidorų rūšių nesodinsiu...Be šansų...Paprikų, pipirų 9 rūšys, pomidorų 22, dar baklažanus pasėjau pabandymui...Darysime praktiškai - pažiūrėsiu sėklų galiojimo laiką ir pagal tai sėsiu...Ir neisius daugiau į sėklų parduotuves...Nes antradienį dar sugebėjau Brooklin pomidorų nusipirkti..
Man su anyta pasiseke...Ji dar ir pati seklu nupirkusi man duotu...Tik gaila, kad jos jau nebera...
O as tai su tokiomis kaimynemis visai neblogai tvarkausi - įjungusi visišką durnių pradedu siūlyti savo sodinukų, papasakoju apie augalus ką nors ir panašiai...Iš pradžių dar pabandė mokinti, tai aš pasikviečiau į šiltanamį, kad "pakonsultuotų", tai išėjo su tokia išraiška....Po to dar sakė, kad "ankstesni kaimynai nemokėjo auginti"...Ir dabar labai gerai sutariame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 22, 12:59)
Pasiskaičiavau, kad visų pomidorų rūšių nesodinsiu...Be šansų...Paprikų, pipirų 9 rūšys, pomidorų 22, dar baklažanus pasėjau pabandymui...Darysime praktiškai - pažiūrėsiu sėklų galiojimo laiką ir pagal tai sėsiu...Ir neisius daugiau į sėklų parduotuves...Nes antradienį dar sugebėjau Brooklin pomidorų nusipirkti..
Man su anyta pasiseke...Ji dar ir pati seklu nupirkusi man duotu...Tik gaila, kad jos jau nebera...
O as tai su tokiomis kaimynemis visai neblogai tvarkausi - įjungusi visišką durnių pradedu siūlyti savo sodinukų, papasakoju apie augalus ką nors ir panašiai...Iš pradžių dar pabandė mokinti, tai aš pasikviečiau į šiltanamį, kad "pakonsultuotų", tai išėjo su tokia išraiška....Po to dar sakė,  kad "ankstesni kaimynai nemokėjo auginti"...Ir dabar labai gerai sutariame smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif , nu aisku logika gi gelezine, pas kaimynus, ankstesni nemokejo, sitie irgi nekas unsure.gif , o pasirodo thumbup.gif , dar yra ko ir pasimokyti
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 22, 10:19)
laba ryta, ar tikrai tik viena teliko?? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man atrodo kad dar keletas  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu labai uz seklytes bet reikejo realiai ivertinti galimybes, tad siais metais pasejau tik viena is jusiskiu (spekit kokia lotuliukas.gif )
bet kad jau sugedinta pasijauciau tai einu dar kokia viena pasesiu blush2.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 22, 10:56)
4u.gif aš dedu žuvį sodindama pomidorus...labai gerai , tuo pačiu atbaido kurmius ir kurklius , jei tokių yra...

o jei ne paslaptis kur kokia zuvi pigiausisi tresimui nupirkti galima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 22, 14:05)
lotuliukas.gif  thumbup.gif , nu aisku logika gi gelezine, pas kaimynus, ankstesni nemokejo, sitie irgi nekas unsure.gif , o pasirodo thumbup.gif , dar yra ko ir pasimokyti

va man pasiseke ir su kaimynais rolleyes.gif is vienos puses gyvenancia, tik vasarom cia atvaziuoja, bet ji didele pomidoru megeja, tai mes kartu pasidalinam ziniom apie naujoves, trasas visokias ir auginimo budus rolleyes.gif
Atsakyti